çizgi filmdeki tviti erkek ya onu diyorlar
ay Allahım aklıma mukayyet ol, deliriyorum sanırım
Tamam canim zaten yazdigim cümleyi okuyanlardan özür diledigimi yazdim yapmiyorum bu son yorumIyi de konu sahibi 3 ay once esim ilgisiz diye bir konu acmis zaten. Hemen uye olup acmamis, hangi cumleyi kurdu ben gormedim. Benim gordugum iki bayana yakismayan mesaj varsa biri vermek biri de ustunden inmek gibi amiyane tabirlerdi.
KİB butonu bu haller için var. Bende sinir oldum yazdım mesajimi. Konuyu takip ederken çoğu yorumu okurum kib butonu elimin altındadır hep.Haklisiniz diger konu daki erkek cikinca kufurler yagdirdi benimde uslubum bozuldu Okuyanlardan özür dilerim ama bu konu sahibi de bayan degil yada dalga grcen ergen inanmiyorum çok fazla soruyor ne yapmam gerek nasil yapiyim nasil ediyim diye
yok değilmiş. ben de çok geç öğrenmiştim. sonracığıma şu bikbik öten haysiyetsiz rodranırla çakal da erkeklermiş yaaaa :)eneee twiti kız değil mi
ahir ömrümde bişey daha öğrendim
kuş erkek ne yahu
AdAm_OLaCaK_KIZ Kibarlık olsun diye beğeni yaptın farkettim
Espiri çoktan geçmiş
Sonradan gördüm
Ona sorma buna sorma, kadın kime sorsun? Googlea sor dediğiniz de zaten muhtemelen başkası tarafından sorulup cevaplanmış bilgilerdir. Cevap verdiniz de klavye parmağınıza mı yapıştı? Fakeyse de fake, illa ona degil bi başkasına faydalı olacak belki.
yogun iş temposu,yorgunluk bunlarda bir etken hep kotuye yormamal gerek benceKızlarrr konuyu buraya açmayacktm ama cinsellik bölümüne açamadığım içim mecbur kaldım...sormak,öğrenmek zorundayım bir buçuk yıllık evliyim eşimle Bi sorunumuz yok tuzu biberi hariç.ama sorun bilmiyorum Bi erkek kaç günde Bi birlikte olmak ister eşim 5 gundee Bi haftada bir fln istiyor...evli Bi erkek için uzun Bi ara değil mi...bende mi Bi eksiklik var acaba ki birlikte olunca da gayet mutlu anlamadım yorumlarnzı bekliyorum