EVLİ BAYANLAR BİLİR....

Bu konu bence de çok uzadı.
Kuşun erkek olması bu bayanın erkek olmasına bağlandı falan, gayet normal derdini yazmış.
Zaten böyle konuşulmaya konuşulmaya bilmiyor kadınlar ne yapacaklarını.

Iyi de konu sahibi 3 ay once esim ilgisiz diye bir konu acmis zaten. Hemen uye olup acmamis, hangi cumleyi kurdu ben gormedim. Benim gordugum iki bayana yakismayan mesaj varsa biri vermek biri de ustunden inmek gibi amiyane tabirlerdi.
Tamam canim zaten yazdigim cümleyi okuyanlardan özür diledigimi yazdim yapmiyorum bu son yorum

KİB butonu bu haller için var. Bende sinir oldum yazdım mesajimi. Konuyu takip ederken çoğu yorumu okurum kib butonu elimin altındadır hep.

Herkesin rutin farklıdır ki cinselliğin rutinide olmaz aslında, içten gelen bişey bu, dürtü, haftada 3 4 nasıl normalde 1 de normaldir, yaş, yaşam, iş, stres, libido hepsi etken

Ona sorma buna sorma, kadın kime sorsun? Googlea sor dediğiniz de zaten muhtemelen başkası tarafından sorulup cevaplanmış bilgilerdir. Cevap verdiniz de klavye parmağınıza mı yapıştı? Fakeyse de fake, illa ona degil bi başkasına faydalı olacak belki.

hiççç
ben misalkonu sayesinde twitinin erkek olduğunu öğrendim

bence arkadaşın üstüne çok gelinmiş daha önceki konularıda var erkek olduğunu nerden çıkardınız
ayrıca kk nın amacı kadınların birbiriyle sohbet etmesi sorunlarını çözmesi fikir alması dertleşmesi değilmi neden hep google sor yazdınız anlamış değilim biraz daha yapıcı olalım lütfen
ayrıca ben arkadaşın sorusunda anormallik göremedim hangi pozisyonda diye sorsa tamam derim ama haftada 1 normalmı diye soruyor ne var bunda

Arkadaşlar yanlış bi anlaşılma olmuş
Zaten bi arkadaşımız da özür diledi
İnsanların sinirlerini laçka ettiler sürekli fake fake
Bu konu tamamen gerçek belli de oluyo zaten
..

Haftada 5 diyebilirim.

Evli degilim.

8 aydir durum bu.

Kiz fake make nolmus gene burda??

ÖNCEKİ KONULARIMA BAKILSA ANLAŞILIR ZATEN ERKEK OLSAM ÖNCEDEN AÇTIGIM KONUDA KULLANDIGIM İLACI NİYE SORUYUMM..VEE KONU YA ÇOK AÇIK SAÇIK YAZMADIM SADECE NORMAL Mİ BU DURUM DEDİM..BİDE BEBEK İSTİYORUM ÇOK FAZLA PARA VEREREK YUMURTA İLAÇLARI KULLANDIM YUMURTLAMA GÜNÜM DE GEÇTİ BERABERLİK OLMADI ONCA PARA ONCA İLAÇ BOŞUNA GİTTİ...BİRAZDA BU PSİKOLOJİ İLE YAZDIM...SEVİYESİZCE Bİ USLUBUM OLMADI SEVİYESİZCE KONUŞUP KONUYU ÇİRKİNLEŞTİRENLERE BEN NE YAPABİLİRİM

neden hep eşinizden bekliyorsunuz? siz niye hamle yapmadınız? belki siz hiç hamle yapmadığınızdan eşiniz istenmediği hissine kapılmıştır. ne zman isterseniz siz başlatın böyle bir soru ve sorun kalmasın ortada.

Haftada bir normal değil ama anormalde değil geçen burda bi konu vardı kadın 2 ayda bir kocasının zoruyla oluyormuş onu anlatıyordu eşlerin karşılıklı isteğine göre değişir bebek istiyorsanız biraz siz çabalayın gece uyandırın mesela

yogun iş temposu,yorgunluk bunlarda bir etken hep kotuye yormamal gerek bence

ne diyeceğimi bilemedim ama bence yoğunluktandır o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…