bekarım biliyorum :))))
verirsen hergün ister
google amcaya sorsana neler neler der sanaPekii Bi bayan nasıl başlatırr giyim fln eşimi çok etkiliyor onun dışında ne yapılabilir
uykudan mı uyandırıyor seni hepsi Bi değişik bunlarn rüyasında görüp uyanıyodur belkiBncede bi standardi yok,evliyim bnde ve esim bi ara iş sebebiyle cok stresteydi 15 20 gunde bir yapardi,simdi hemen hemen her gece ister
Ancak bnmde soyle bi slklntlm var,adam uyuyup gece bianda uyanip yapiyor ve dinlendigim icin diyor ancak o esnada normalde yani kendindeyken soylemediklerini söylüyor(hitaplar istekler vs)
Sebep ne sizce,bilincalti diye dusunuyorum ama bilemedim
Giyim etkiliyosa iyi valla:) bnm esim hic sevmez gecelik mecelik tarzi isler,bi tuhaf iste.Pekii Bi bayan nasıl başlatırr giyim fln eşimi çok etkiliyor onun dışında ne yapılabilir
Bilemiyorum kiuykudan mı uyandırıyor seni hepsi Bi değişik bunlarn rüyasında görüp uyanıyodur belki
oraya da sorcamgoogle amcaya sorsana neler neler der sana
kücük dokunuşlarPekii Bi bayan nasıl başlatırr giyim fln eşimi çok etkiliyor onun dışında ne yapılabilir
benim eşimde de var bu.Bncede bi standardi yok,evliyim bnde ve esim bi ara iş sebebiyle cok stresteydi 15 20 gunde bir yapardi,simdi hemen hemen her gece ister
Ancak bnmde soyle bi slklntlm var,adam uyuyup gece bianda uyanip yapiyor ve dinlendigim icin diyor ancak o esnada normalde yani kendindeyken soylemediklerini söylüyor(hitaplar istekler vs)
Sebep ne sizce,bilincalti diye dusunuyorum ama bilemedim
dinlenmesi mantıklı tabi ama uykudan uyandırması için Bi dürtü gerekli ki dediğim gibi rüyasında görüp uyanıyodur zor oluodur sana uykunn arasındaGiyim etkiliyosa iyi valla:) bnm esim hic sevmez gecelik mecelik tarzi isler,bi tuhaf iste.
Bilemiyorum ki,sorunca dinleniyorum yorgunluk kalmayinca oluyo diyor
ilginç geldi bana bu kısmı gece uynp istemesi neyse erkek nefsi Bi yerde....ama ilişki esnasında neyin kafasını yaşıyor ki ole şeyler söyluyorbenim eşimde de var bu.
evlilik hayatımızda erkek egemen olmak istediği ama başaramadığı için bastırılmış duygularını sen benim kolemsin, bana efendi de falan diye o işlem esnasında ortaya çıkarıyor
yok ben yanaşırsam beni reddetme gibi Bi durum olmuyo kolaylıkla havaya giriyor..üzülecegim Bi durum yok sanrım herkes iş şartları fln yazdı çunkiEşiniz yorgun oluyorsa ve yorucu bir işte çalışıyorsa olabilir. Siz yanaşıp yanına gidince kendini geri çekiyorsa orasını bilemiyorum
teşvik işini beceremiyorum çekiniyorum sanırım ben başlatmaya ki başlatsam asla hayır diyemezBunyeye bagli canim tesvik yoksa beklersin baya
ben onun kadar rahat değilim başlatmaya çekiniyorum dediğim gibi başlatsam asla hayır diyemez hemen havaya girerSende yanaşsana istediğinde.. Niye ondan bekliyosun. O canı istediğinde yanaşıyosa sende öyle yap sonra her şey çok güzel olur
ben onun kadar rahat değilim başlatmaya çekiniyorum dediğim gibi başlatsam asla hayır diyemez hemen havaya girer