- 20 Şubat 2015
- 4.863
- 2.614
Evlenince anlarsinEvli olup olmamakla ne alakası var ben anlamadım
Aaaah ahhh diyerek başlamak istiyorum yorumumaKızlarrr konuyu buraya açmayacktm ama cinsellik bölümüne açamadığım içim mecbur kaldım...sormak,öğrenmek zorundayım bir buçuk yıllık evliyim eşimle Bi sorunumuz yok tuzu biberi hariç.ama sorun bilmiyorum Bi erkek kaç günde Bi birlikte olmak ister eşim 5 gundee Bi haftada bir fln istiyor...evli Bi erkek için uzun Bi ara değil mi...bende mi Bi eksiklik var acaba ki birlikte olunca da gayet mutlu anlamadım yorumlarnzı bekliyorum
Canim cinselligin gunu zamani olmaz.eşinin yapisina bagli yorgunsa.. stresliyse yada senden bekliyorsa adim atmani o yuzden olabilir.. birlikte olunca mutlu oluyorsa sende bir eksiklik yok demektir.ama eşini etkilemekte senin elinde mesela birseyler yap cinselliginizi arttirmak icin duş al kokulan fantazi giyin.guzel kokulu mum yak yatak odanda eşinin yastiginin koselerine parfumunu sık uyurken kokun etkilesin eşin icin hazirlan.. 2,3 gunde bir yap bunu bakalim ne tepki vericek.. yatmadan cikolata tatli gibi birseyler yedir tatli cinselligi enerjiyi arttiriyorKızlarrr konuyu buraya açmayacktm ama cinsellik bölümüne açamadığım içim mecbur kaldım...sormak,öğrenmek zorundayım bir buçuk yıllık evliyim eşimle Bi sorunumuz yok tuzu biberi hariç.ama sorun bilmiyorum Bi erkek kaç günde Bi birlikte olmak ister eşim 5 gundee Bi haftada bir fln istiyor...evli Bi erkek için uzun Bi ara değil mi...bende mi Bi eksiklik var acaba ki birlikte olunca da gayet mutlu anlamadım yorumlarnzı bekliyorum
Bence kocaniz cekingen beim esime hergun uanassam hergun yapiyoz ama ben kendimi geri cekip esimi beklersem 2 gunde bi oliyo sen bastan cikar bence
Kocadan çekinilmez ki canım :) Hatta erkekler çekingen kadın sevmez bence.. Ayıp değil günah değil. Hoşuna gider.. Yap işte işve cilve bişiler kulağına fısılda falan
kadinlarin cinsel acidan bu kadar istekli oldugunu hic bilmezdim,taki kadinlar kulubunde boyle konulari okumaya baslayincaya kadar.
ÖNCEKİ KONULARIMA BAKILSA ANLAŞILIR ZATEN ERKEK OLSAM ÖNCEDEN AÇTIGIM KONUDA KULLANDIGIM İLACI NİYE SORUYUMM..VEE KONU YA ÇOK AÇIK SAÇIK YAZMADIM SADECE NORMAL Mİ BU DURUM DEDİM..BİDE BEBEK İSTİYORUM ÇOK FAZLA PARA VEREREK YUMURTA İLAÇLARI KULLANDIM YUMURTLAMA GÜNÜM DE GEÇTİ BERABERLİK OLMADI ONCA PARA ONCA İLAÇ BOŞUNA GİTTİ...BİRAZDA BU PSİKOLOJİ İLE YAZDIM...SEVİYESİZCE Bİ USLUBUM OLMADI SEVİYESİZCE KONUŞUP KONUYU ÇİRKİNLEŞTİRENLERE BEN NE YAPABİLİRİM
Bence sukret bizde durum 4-5 haftayi bile buluyor sinir oluyorum sinir. Laf soyluyrm laf sokuyrm espri yapiyorum yok tik yok anca cani isterse. Daha yasimizda genc oysa ki. Sukret haline arkadasim evliliklerde boyleymis yazan arkadaslardan biliyorumKızlarrr konuyu buraya açmayacktm ama cinsellik bölümüne açamadığım içim mecbur kaldım...sormak,öğrenmek zorundayım bir buçuk yıllık evliyim eşimle Bi sorunumuz yok tuzu biberi hariç.ama sorun bilmiyorum Bi erkek kaç günde Bi birlikte olmak ister eşim 5 gundee Bi haftada bir fln istiyor...evli Bi erkek için uzun Bi ara değil mi...bende mi Bi eksiklik var acaba ki birlikte olunca da gayet mutlu anlamadım yorumlarnzı bekliyorum