EVLİ BAYANLAR BİLİR....

Aaaah ahhh diyerek başlamak istiyorum yorumuma Bizimki de aynı. Haftada, on günde bir. Nikahı ilk yaptığımızda her şey farklı olacak diye düşünmüştüm ama benim adam hep yorgun anacım. Bazen gece uykusundan uyandırıyorum diye kızıyor bana. Uyuyorum, sabah şu saatte kalkacam. Bir kaç kere olumsuz yanıt alınca ben de soğudum. Artık ben istemiyorum. Ama evlenince bu işler standart durumuna geldiği için erkek hevesini mi alıyor ne yapıyor bilemiyorum. Ben de istemiyorum artık. Hamileyim çünkü. Ne bileyim farklı şeyler yapın siz de, işveler cilveler, çamaşırlar falan. Birlikte olmak istediğinizde açıkça belli edin. Belli etmediğiniz için de sıklığı değişiyor olabilir yani. Erkekler çalışıp yoruluyorlar sonuçta. Haftada bir çok da kötü değil.

Eğer bir terslik yoksa hafta uç diyor uzmanlar.fakat is ve günlük.yorgunluk bazen haftada bir bazen haftada iki

Canim cinselligin gunu zamani olmaz.eşinin yapisina bagli yorgunsa.. stresliyse yada senden bekliyorsa adim atmani o yuzden olabilir.. birlikte olunca mutlu oluyorsa sende bir eksiklik yok demektir.ama eşini etkilemekte senin elinde mesela birseyler yap cinselliginizi arttirmak icin duş al kokulan fantazi giyin.guzel kokulu mum yak yatak odanda eşinin yastiginin koselerine parfumunu sık uyurken kokun etkilesin eşin icin hazirlan.. 2,3 gunde bir yap bunu bakalim ne tepki vericek.. yatmadan cikolata tatli gibi birseyler yedir tatli cinselligi enerjiyi arttiriyor

kadinlarin cinsel acidan bu kadar istekli oldugunu hic bilmezdim,taki kadinlar kulubunde boyle konulari okumaya baslayincaya kadar.

gerçekten ben birlikte olmamak için gerim gerim geriliyorum lütfen banada çıkış yolu gösterin bende is-te-mi-yo-rum yaaa bizimkide tam tersi...

Şaka gibisiniz ya kullanıcı adını tiwiti yaptı diye erkek damgası yapıştırmışsınız ne kadar zekisiniz pes valla. Bende ilk defa duydum onun erkek olduğunu. Kadın kaç tane konu açmış, nasıl direk böyle yargılara varıyorsunuz anlayamıyorm gerçekten.

anladım oda biraz zorunluluktan yapmıyo bu işi bende öyleyim mesela zorunda olmak beni geriyo ve istemiyorum..

Çocuktan sonra mi oldu isteksizlik

[QUOÇocde80, post: 40210930, member: 501852"]

gerçekten ben birlikte olmamak için gerim gerim geriliyorum lütfen banada çıkış yolu gösterin bende is-te-mi-yo-rum yaaa bizimkide tam tersi...[/QUOTE]

Cocuktan

Bence sukret bizde durum 4-5 haftayi bile buluyor sinir oluyorum sinir. Laf soyluyrm laf sokuyrm espri yapiyorum yok tik yok anca cani isterse. Daha yasimizda genc oysa ki. Sukret haline arkadasim evliliklerde boyleymis yazan arkadaslardan biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…