EVLENMEK İSTEMİYORUM

Aynen .... bencede biz bosuna uyarıyoruz. Hemen savunmaya gectii ...
savunmaya geçmedim sezarın hakkı sezara diye bir söz var annesi ve annesinin davranışlarına tepki göstermeyen beni yalnız bırakan nişanlım dışında diğer insanlarla bir sorunum yok iyi insanlar kötülemek hoş değil. halalarının bu olaya bakış açısı bize davranışları annesinin yanında garip kalıyor çok uç kutuplar insan bilmiyorsa görümcelerine sorar öğrenir onlara sormak dursun birde görümceleri yüzünden olduğunu söyelyip suçu başkalarına atıyor.

Sorman hata ayrılman gerek. Kimseyi alttan alamazsın, her şey gözüne batacak, nişanlın tek kelime etmeyecek, ezildikçe ezileceksin. Kayınvalideyi alttan almak değil zaten mesele, al al nereye kadar, sonu ne olacak, eşin olacak kişi hep senden bekleyecek. Böyle ömür mü geçer ya? Hiç evlenme daha iyi, değil mi?

kesinlikle evlenme kesinlikeeee.. balık kokmuş.. yersen acı acı kusarsın..
bir abla tavsiyesi..
değerini bildirmelisin çok değerlsiin sen çok

yalnız saygısızlık yapan yalnızca nişanlınızın ailesi değil, sizin aileniz de onlardan geri kalmamış başa baş gitmişler. Bana çok saçma geliyor karşıdaki insanlara birşeyleri yapmaları için diretmek. Aileler işin içine bu kadar girdiyse bu iş olmaz. İnsanlar böyle konularda anlayışlı olmalı erken gittin geç geldin muhabbetlerine girilmiş hemen. Ne siz saygı göstermişsiniz ne karşı taraf. Bu arada herşeyi kendinizin yaptığından yakınmışsınız elbiseniz hariç. Ben elbisemi ayakkabımı dahil kendim aldım. Etrafımdaki herkes de böyle yaptı. Bence bunlar bu kadar kafaya takılacak seyler değil. İyi düşünün iyi karar verin. Ama benim fikrim Eğer evlilik olursa ben geleceğini pek parlak görmedim. Sebebi de daha şimdiden bu kadar yüz göz olmanız

Yahu yalnızlık çekmemek için bu adamla evlenip bu psikopat aileyle sosyallesecegini mı sanıyorsun sen? Pes vallahi.

Kimse kendisi için gizlenen müjdeyi bilemez der Allah ayetinde. Gelecekten endişe duyma tevekkül et kal ailenin yanında. Sanki yaşın 55 oldu evde kaldın. Bırak Allah askina

Umarım evlendikten sonra mutsuz olmazsınız çünkü anladığım kadarıyla evleneceksiniz bir anda onları savunmaya başladınız
Ne kadar iyi olurlarsa olsunlar ben bana "babani çekemem" diyen insani savunmazdim
Aynen .... bencede biz bosuna uyarıyoruz. Hemen savunmaya gectii ...

Savunma olarak düsünmeyin. Kendi içinde de sürekli ölçüp tartıyor, onları söylüyordur.
Sizin için, benim içın çok net bir karar, başkası için aynı olmuyor.

yarısına kadar okudum ve daraldım. Yaşarken kim bilir nasıldır. Altı üstü bir yüzük, çıkartın kurtulun bu aileden

Ailesi filan neyse ama nişanlın da çok kötü bence. Daha şimdiden böyle olan adam evlenince ne olur düşünemiyorum. Hayatını mahvetme at yüzüğü. Nişan için sana hiç destek olmamış, kuaföre erkek götürür o alır, yemeğe çağrıldığın yere 2 saat sonra gidilmez, şımarık şımarık kahve istenmez tekrar.. Yani bilmiyorum rezil bir aile gibi duruyorlar. Üzüldüm size.

Biliyorum korkuyorsun o yüzden devam ediyorsun yapma. İnsanın kendine yaptığı kötülüğü 40 kişi gelse yapamazmış sende onu yapıyorsun şuan bu insanlarla ömür geçer mi? Benzer şeyler başımdan geçti inan çok daha iyi insanlar karşına cıkacak şunların bir yerlerini kaldırma.

Iyi de kuzum sen babaanneyle değil,
Nişanlınla evleneceksin
Sorunun da onunla :)
Evlen, mutsuz olduğunda babaannenin omuzunda agla, enisteye dert yanarsin, kime ne fayda?

Oho boşuna konu açmışsın yapman gereken belli ayrılmak

Daha nişanlıyken bu kadar sorumsuz ve anneci adam evlenince daha büyük problemler yaşatır. Nişanlınızın “benimde nişanımdı” demesi suç bastırmak sadece. Davet hazırlığı sizin evinizde sonuçta giyinip, süslenip gelecek sadece. Kv nizde çok kaba nişanlınızda ona çekmiş. Nişanı atıp 1 ay üzülür kurtulursun, evlenirsen ömür boyu çekersin. İnsan hiçmi gönül almayı bilmez, özrü kabahatinden büyük.

ne güzel yapmışsınız sadece isteme söz olsaydı bende ayakkabımı elbisemi kendim alırdım ama isteme söz nişan gibi yaptık biz arnavutuz gösterişli elbise al 1 tane yetmez 3 tane elbise al. kahve içip pasta yiyip gitmedi bu insanlar en 100 kişi vardı evde yemek verildi çayları verildi pastalar börekler içecekler organizasyon firması süsler baktık insalar sığmayacak spor salonuna sandalye masa açık büfe gibi yiyecekler kuruldu çalışan bir insanım eşlerin birbine yardımcı olması gerekmez mi evde değil salonda olsaydı kuaföre gider salona geçerdim.

Ay hepsini okuyamadm yuzgu avcuna adamida kapiya koy kurtul okurken yoruldum bunlari bide yasamak

Yerinizde oldum anında şut! Hatta nişan gününde milletin içinde şut! Değer vermeyen insanları hayatınızda tutmayın. Ayrıca kv nin yaptıkları daha sadece fragman...

İçine sinmiyorsa yol yakınken dön. Kv falan neyse de ( benim de istemememe ragmen bohçam vardı,getirdikleri bohça tam bir leşti) burada önemli olan nişanlın ve bana kalırsa onda da iş yok.

Takıyla deger olmaz. Arkadasım duugnden sonra takmak ıcın bile alamadı bileziklerini, kaynananın kasasında guvendeymıs bilezikler dendı.
Millete gösterisle verilen degeri karıştırmayın.

Yani şöyle söyleyeyim. Benim de evde oldu ve bir düğün kalabalığı gibiydi. Aynı seyleri biz de yaptık. Baklavasına kadar herşeyi biz aldık. Normalde nişanı kız tarafı yapar diye etliye sütlüye karışmamış olabilirler. Ama düğün de yapmayacakmıssınız o yüzden en azından sorsalardı ihtiyacınızı hoş olurdu ama sormamışlar yapmamıslar. Bu durumda huzurunuz ve ruh sağlığınız için ya böyle şeyleri görmezden gelip kafaya takmayacaksınız ya da kestirip atacaksınız. Gerginlik herşey yolunda gitse de olur. Önemli olan karşılıklı anlayış. Dediğim gibi çok iyi düşünün karar verin bu saatten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…