- 30 Mayıs 2022
- 1.747
- 2.194
- 63
Müge’den beklenen haraket efsoValla doğru asayiş şube müdürüymüş evleneceği kişi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Müge’den beklenen haraket efsoValla doğru asayiş şube müdürüymüş evleneceği kişi
Kendi kızımdan bile yaşça çok küçük olan birine çocuğum dedim,umarım anlatabilmişimdir.Siz diye karşılık bekliyorsanız "siz" diye hitap edin
Bir ufleyeyim,nefesim kuvvetlidir.Evlenmek istiyorum ama hayatımda biri yok çevremdekilerin ya sevgilisi var yada evli
tamamBurda istediğimiz soruyu sorabiliriz böyle saçma demen falan bilemedim... İlla bişey yazacaksan da doğru üslupla söyleyebilirsin. Belki de okuma yada çalışma gibi bi imkanım yok keşke biraz düşünseydiniz.
Denız su 23 yasında evlenmek ıstıyorEvlenmek istiyorum ama hayatımda biri yok çevremdekilerin ya sevgilisi var yada evli
O da teyze demiş ee?Kendi kızımdan bile yaşça çok küçük olan birine çocuğum dedim,umarım anlatabilmişimdir.
Teyzemi denir ee?O da teyze demiş ee?
yetiştimmm .teyzeymiş de 50 yaşındaymış da pehh.bizler hayatı güzel yaşadık çok şükür.bakalım kendileri bu yaşlara kazasız belasız gelebilecekler mi?benden sana tam destekÇocuğum ve siz diyeceksin dedim diye dellendi ablası..
Daha öncede diyen olduda aldı ağzının payını sustu,her yaşın güzelliği kendine ceyceyim sağolyetiştimmm .teyzeymiş de 50 yaşındaymış da pehh.bizler hayatı güzel yaşadık çok şükür.bakalım kendileri bu yaşlara kazasız belasız gelebilecekler mi?benden sana tam destek![]()
biz teyzeleri evlendik çocuklarımız var diye kıskanıyorlar herhalEheheh bu sinir stres ne evlenememenin verdiği gerginlik sanırsamnoluyor teyze olunca bu evlenemeyenlerin fix başka kadınları aşağılamaya çalışma kelimesi teyze ve sen yaşlısın niyeyse . Aynı vizyon
Bende torun var üstelik:))biz teyzeleri evlendik çocuklarımız var diye kıskanıyorlar herhal![]()
![]()
Bence de öyle oluyor birazcıkbiz teyzeleri evlendik çocuklarımız var diye kıskanıyorlar herhal![]()
![]()
Yaşlanmamak icin sözleşme falan mı yaptiniz? Hep ayni yaşta kalacaginizi mi zannediyorsunuz?Daha düzgün şekilde söyleyebilirsin teyzecim sen kaç yaşındasın 50 falan mı
bana durmadan teyze diyen üstüne de evladıma hakaretler eden bir şahıstan kurtuldum çok şükür ebediyyen.44 yaşında mezarımı kazmamı bekliyordu galibaBence de öyle oluyor birazcık![]()
Varya o konuda çıldırdım çıldırdım ceycey onun sorunları vardı normal degildi obana durmadan teyze diyen üstüne de evladıma hakaretler eden bir şahıstan kurtuldum çok şükür ebediyyen.44 yaşında mezarımı kazmamı bekliyordu galiba![]()
![]()