Doğurmamı istiyor hatta benim annem aldır dediği zaman bana sevgilim anneme çıkıştı o konuda. Benim annem torununu istemiyor. Sevgilimin ailesi de torunu istiyor ama beni istemiyor
Hadi oradan şimdi küfür edeceğim. Yok yaaa oğlu hamile bıraksın, torunu sahiplenelim gelini istemeyelim.
Ben sana söyleyeyim bu adamla sorunlarını halledip evlensen bile ailesinden çekeceğin var, 7 sülaleye senin evlenmeden hamile kaldığını yayarlar, en ufak hatanda sana o... Muamelesi yapıp bu durumu hatırlatırlar, hele bir de onlara yakın oturursan hayatın köle gibi geçer, çoğu zaman çocuğunu bile göremeyebilirsin , çocuğu alıp gezmeye giderler, lohusalıkta yalnız kalırsın, çocuğu sen değil onlar eğitir, ileride bu evlilikten pişman olursan annen arkanda olmaz, "ben demiştim" Der. Çok güvendiğin eşin bile bunu yüzüne vurabilir, beni kandırdın senle çocuk yüzünden evlendim diyebilir.
Bütün bunları enine boyuna düşün, artıları eksileri neler iyice ölç tart biç ona göre karar ver.
Aileler de evlenir lafı çok doğru ne kadar görüşmem olur biter desen de olmuyor, sen görüşmesen de eşinin beynine virüs gibi bulaşıp yine senin canını sıkabiliyorlar.
Benim tavsiyem seni istemeyeni sen hiç isteme.
Evlenmeden hamile kaldın diye değerin düşmedi, onlar kim de sana değer biçiyor.
Sakın kendini kötü hissetme.