- 30 Nisan 2016
- 3.148
- 6.360
- Konu Sahibi blondewoman
Babasıyla mı sevgiliydin? Bu nasıl cümle.Ayrıldık çünkü babasıyla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Babasıyla mı sevgiliydin? Bu nasıl cümle.Ayrıldık çünkü babasıyla
Vayyyyyy galericiye bak hele senAyrıldık çünkü babasıyla
İşinle ilgili bişey söylemedim ki. Kendini ifade edemediğin gibi okuduğunu da anlamıyorsun.nerden biliyosun hangi iste hangi posizyonda calistimi ? ignelici laflarla gelicene kendine bak bi kere . türkcemde iyi olmaya bilir türkiyede yaşamıyorum sonuçta .
Herşeyden önce beni seviyor
oopsieeAyrıldık çünkü babasıyla
Allah ben okudumu çok iyi anlaya biliyorum . problem sende insanları direk önyargilaman kimsenin sana bise dediği yok ordan maydonoz gibi araya katiliyosun . sen bence burda böle saçma yorumlar yazcana enerjini gecinmeye harca ben çok şükür mesleğim var kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum canim ....İşinle ilgili bişey söylemedim ki. Kendini ifade edemediğin gibi okuduğunu da anlamıyorsun.
Ne der bu kulaklarım neler duyaroopsiee
Galericilerin aşkı büyük olurNe der bu kulaklarım neler duyar
2 saat sonra evlendik doğurdum aldattı boşandım yazacakSonunu merak ediyorum
PuhahahhahahabGalericilerin aşkı büyük olur
Ya dağlar yerle bir olacak
Ya kıyametler kopacak
Ya da dünya batacak
Senden öyle ayrılacağım
*anlayabiliyorumAllah ben okudumu çok iyi anlaya biliyorum . problem sende insanları direk önyargilaman kimsenin sana bise dediği yok ordan maydonoz gibi araya katiliyosun . sen bence burda böle saçma yorumlar yazcana enerjini gecinmeye harca ben çok şükür mesleğim var kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum canim ....
*anlayabiliyorum
*bir şey
*yazacağına
*böyle
*maydonoz araya katılmaz, her lafa maydonoz olma denir ona
tamm canim sensin kralsın yatamam hahha. yorma kendini bu kadar hahahah*anlayabiliyorum
*bir şey
*yazacağına
*böyle
Öyleymiş.Melisaonly ile ayni kisi misin? Iki konu da troll gibi geldi. Ikisinin de Turkcesi kotu. Nedense ayni kisi gibi geldiler.
Yorma kendini, anlamıyor.*anlayabiliyorum
*bir şey
*yazacağına
*böyle
Ben anlamıyorum ne yazdığını, o yüzden yorum yapamayacağımtamm canim sensin kralsın yatamam hahha. yorma kendini bu kadar hahahah