SEVGİLİM VE AİLESİ HAKKINDA LÜTFEN FİKRİNİZİ SÖYLEYİN

Merhaba ablalarım size bir konu hakkında fikir sormak istiyorum lütfen çok kararsız ve üzgünüm.
3,5 yıllık ilişkim var ikimizin arasında her hangi bir sorun yok çok iyi anlaşıyoruz ciddiydik ama annesi babası ayrılma kararı aldı bu arada başka erkek kardeşi yok bu yüzden kendi annesi ve kardeşlerinin sorumluluğunu da almak zorunda kaldı. Babası hiç bir maddi destek sağlamıyor bende aileme söylediğimde ön yargılı yaklaşıp bizim ailemize olmaz gibi cümleler kullandılar.(Doğulu bir aileyiz )
Çocuk bana benim ayrı eve çıkacak durumum yok tekim annem ve kardeşimle yaşar mısın gibi sorular söyledi ben kabul etsem bile ailem kabul etmez bunu çok iyi biliyorum annesi çalışıyor birbirimizi çok seviyoruz çekişmeli boşanma olacak annesi de dava bitene kadar bi adım atmamıza hoş bakmamış ne olacağı belli değil diye 23 yaşındayız ne yapmalıyım fikir verin lütfen nasıl yaklaşmalıyım ayrılık kararı aldık çok kötüyüm
23 evlilik için erken bir karar zamanı eğer çalışıyorsan. Ayrıca kimsenin gönlü yokken hele de kaynana ile aynı eve gitme durumu varsa bu iş olmaz. Aşk da bir yere kadar. İnsan yeri geliyor kendi ailesinden bunalıyor. Siz evlenme olayını erteleyin gözlem moduna geçin. Baktın olmuyor yeni aşklara yelken aç

Gitsin otursun üst üste ördek ailesi gibi, 2 gün sonra görücem ben aşkı ızdırabı 😂
Kv şöyle dedi, kardeşi böyle yaptı, annemleri dinlemedim dönemem, pişmanım ama kocamı seviyordum. Öyle dedi ık dedi mık dedi :KK70: görünen köy kılavuz istemez

Kızım sen deli misin divane misin. 23 yaşında başını yakmak için ateşe balıklama atlıyorsun. Önce 1,2 yıl oturalım sonra evimize geçeriz derler ama o süre olur 20 yıl.
Ev kuramayacak durumda olanlar evlenmesin bir zahmet. Sen de ayrıl kurtar kendini. Çok emek verdik derken duyan da 20 yıllık evlisin sanır

Merhaba ablalarım size bir konu hakkında fikir sormak istiyorum lütfen çok kararsız ve üzgünüm.
3,5 yıllık ilişkim var ikimizin arasında her hangi bir sorun yok çok iyi anlaşıyoruz ciddiydik ama annesi babası ayrılma kararı aldı bu arada başka erkek kardeşi yok bu yüzden kendi annesi ve kardeşlerinin sorumluluğunu da almak zorunda kaldı. Babası hiç bir maddi destek sağlamıyor bende aileme söylediğimde ön yargılı yaklaşıp bizim ailemize olmaz gibi cümleler kullandılar.(Doğulu bir aileyiz )
Çocuk bana benim ayrı eve çıkacak durumum yok tekim annem ve kardeşimle yaşar mısın gibi sorular söyledi ben kabul etsem bile ailem kabul etmez bunu çok iyi biliyorum annesi çalışıyor birbirimizi çok seviyoruz çekişmeli boşanma olacak annesi de dava bitene kadar bi adım atmamıza hoş bakmamış ne olacağı belli değil diye 23 yaşındayız ne yapmalıyım fikir verin lütfen nasıl yaklaşmalıyım ayrılık kararı aldık çok kötüyüm

Ablacigin sen hangi cagdan bildiriyorsun? Kayinvalideyle yasamanin adi evlilik oldugu cag tam olarak hangi cag?

Ben de 24 de evlendim ama elimde mesleğim vardı . Erkekler ailesi yanında çok değişir .Öok sıkıntı çekersin. Ben yaz tatilinde bile işime karışmalarına dayanamıyorum. 23 yaş erken . Başka aileyle yaşamak evlilik için çok zor . Cicim ayların gidecek. 35 yaşına gelince yeni evlilere bakacaksın cilveleşiyorlar, beraber yemek pişiriyorlar, evde sinema izliyorlar .Sen bunları hiç yaşamadım diyeceksin.Halbuki kaderini aşk sevgi adına sen çizdin olacak.

X