Evlenme kararı vermekle yanlış yapmışız

Böyle konuları okuyunca sinirim zıplıyor. Para vereyim boşanalım ne ya AÇ DAVAYI
Ya bu kadınlarımızın basireti mi bağlanıyor ben cidden anlamıyorum

Davayı aç
Ev tut
Taşıma firması bul kendine ait eşyaları al onun ailesininkileri Bırak
Çık git
O kadar para kazanacak bir kariyeriniz var ama bunu akıl edemiyorsunuz
Ciddi ciddi sinir oldum
Kendinize hiç mi saygınız yok ya

Bu mesajı 10 kez tekrar tekrar oku konu sahibi.

Altınları kesinlikle vermedim, zaten ondan sonra iyice çığrından çıktı.. Ailem de pek arkamda sayılmaz, özellikle annem.. ve anneme bebek için çok ihtiyacım var bu sıralar.. Ama yine de böyle gitmez, arkamda olsunlar ya da olmasınlar, bir yolunu bulmam lazım..

Boşanırsan kolaylıkla biter bu iş
Evliliğin ilk gununden beri sizi sömüren emen bir aile var bir de çocuk yapmışsınız
Ben adamdan soğurdum yani şu durumda çocuk da yapamazdım

çok ilginç çok
Hala neyi bekliyorsunuz bir avukat bulun danışın yani ne olur nasıl biter haklarım nelerdir ne yapmalıyım diye

oturup kk ya konu açmak yarar sağlamaz size
Adama gökten akıl inmeyecek araştırmadıgınız sürece size çözüm de inmeyecek

anneniz gelmis cocuk bakiyor
Esiniz gercekten cok hadsiz

en kötü bakici tutarsın maasin var salla
Bu adamin kahrini çekeceğine
Çocuğunla mutlu mesut yasarsin
Para oldumu hayat kolay
Para ile her is halloluyor

Kararli bir tutumunuz yok..is lackalasmis...
Aynen öyle, bendeki sıkıntının da farkındayım, doğru düzgün karar verip uygulamam lazım biliyorum, ama bir yandan ailem tam anlamıyla arkamda değil, bir yandan boşanmanın çok da normal karşılandığı bir şehirde yaşamıyorum. Ve uzun yıllar burada yaşayıp çalışmaya mecburum. Aslinda hiçbir yerde normal karşılanmıyor biliyorum ama Daha şimdiden kavga gürültüden dolayı habire arkamdan konuşuluyor kulağıma geliyor, hoş benim çok da umrumda değil ama annem takıyor bu sefer, ona da bişey diyemiyorum çünkü bebeğine bakacak kimse yok şu an..

Ohaaaa aileyi geçtim de akrabalar da istiyor diyorsun. Babam seni elalemin ailesine bakasın diye mi okuttu elalem diyorum cünkü kocan saygısız ailesine o kadar para vermene rağmen senin ailene nasıl davranıyormuş cok mu safsınız burda neler duyuyorum ben böyle yarabbim. Babam yıllarca okursun sonra ben o maaşı başkalarına yedireyim ne ala memleket. Eşinde seni sevmiyor bence ama bosansa maddi acıdan sıkıntıya düşecek o yüzden böyle gergin

Şu an beş kuruş vermiyorum zaten, maaşınla kiramızı faturalarımızı mutfak masrafımızı karşıla diyorum, zaten ancak ona yetiyor geliri ama onları bile kavga ede ede söylene söylene yapıyor.

kira fatura mutfak masrafını o karşılıyorsa siz ne karşılıyorsunuz

yani anladığım çocuk küçük, bez mama kıyafet olabilir harcama

bakıcı kreş vs de yok

acaba bu para işinde biraz tatsızlık kaynağı olan sen az kazanıyorsun hissi mi var

cidden çok merak ettim kira, fatura, mutfak dışında bir evin bunlardan fazla tutacak zorunlu gideri nedir

madem pasa bey az kazandigi icin kendini kotu hissediyormus, keske ortaya siz de ayni miktar para koysaydiniz,
maasinizin kalanini da ayri bir yerde biriktireydiniz.
Hatta o kalan maasi annenize vermek icap eder, o istemez gerci de bakici ucreti olarak vermeliydiniz, anneniz sizin adiniza biriktirirdi bu sebeple.

Ama bu saatten sonra olmaz tabi, cok lackalasilmis,
esinizin dedikleri uzerine sunger cekilecek gibi degil.

anlasmali bosanicaz diye kafanizda sartlamayin, su profildeki adamdan anlasmali bosanmaniz cok zor,
olmazi oldurmaya calismissiniz zaten yillarca olmamis,
hala ayni kafada devam etmeyin.

Cekismeli bosanin, ne kadar uzun surebilir ki.

Çok üzüldüm durumunuza. Paranızı yedirmek ne kadar içinize işlemişse boşanmak için bile para teklif eder olmuşsunuz. Boşanın para Mara da vermeyin. Eşyaya para harcandı diye evlilik sürdürüyomuş. Daha neler duycaz. Size blöf yapıyo bence koparabşleceği kadar koparmak niyetinde. Sunu aldı ailem ver falan derse kanmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…