Evlenme kararı vermekle yanlış yapmışız

Bukadr niye bekliyorsunuz?
Anlasmalı olmucak demekki
Psikolojik siddet var iste
O gitmiyorsa siz gidin evden.

kadın boşanmak istiyor adamın(!) derdi hala ailem düğünde para harcadı eşya aldı şaka gibi böyle bir insanla değil aynı çatı altında yaşamak yüzüne bakmam.

Varsa yoksa çekişmeli bir boşanma olsun ama böyle bir adamla daha fazla aynı evde kalmayın. Ailesi size resmen bankamatik muamelesi yapıyor, ne kadar yüzsüz insanlarmış. Siz ilk adımı attıktan sonra gerisi gelir.

Cekismeli dava acin. Takilariniz icin de dava acin bu arada. O verdiginiz paralarin dekontlari sizde ise onlari da talep edin...hakaret varsa tazminat da isteyin. bak bakalim neler oluyir. Merak etmeyin odeyemeyecegini anlayinca dava devam ederken anladmaliya cevirelim diyecektir. Cekismeli acip sonra anlasmali bitirebilirsiniz. Haklarinizi cocugunuz icin isteyin. Maasi benden dusuk diyip birakmayin. Baba olmayi bilsin.

Sizi sevmiyor ve paranızı yemek icin evde huzursuzluk çıkarıyor siz susun diye, ben senden daha az kazanıyorum degil mi diyerek demagoji yapiyor, ayrica bosanmak icin neden ona para veresiniz ki esinizden en kisa zamanda kurtulun esiniz bildigin asalak parazit

Davanızı açın para mara da vermeyin daha fazla kullandırmayın kendinizi. O adam sizinle anlaşmalı boşanmaz. Paranız için evlenmiş belli ki

Benim eski eşimde boşanırken 10 bin istemişti. Tabi ben vermedim babamı arayıp benim hakkım da kötü konuştu hiçç umrumda olmadı sadece eşyalarımı bıraktım o da haram zehir zıkkım olsun inşallah sakın para vermeyin

Ablamın başında ki mevzu.adam ablamın açığını arıyor ablama ev al bize dedi de almadı ablam diye

Adam hazır gelir kaynagini niye biraksinki anlaşmalı bosanamayacagin ortada cekismeliye git

Umarım altınları vermediniz

Dava acin altinlari da isteyin. Iyi bir avukat tutarsaniz siz ugrasmazsiniz. Her gun eziyettense bi kac ay disinizi sıkın sabredin bence. Esyalarinizi alip baska bir ev tutun. Onunla muhattap olmazsiniz

tipik egolu Türk erkeği bunun olacağı besbelli sen fazla kazanınca ve karekter olarakta eşinin oturmuş bir kişiliği yokmuş seninle değil paranla evlenmiş o daha çok duygusal olarak akrabaları ile evli , yani evliliğin arapsaçı olmuş düzeleceğini sanmıyorum , maalesef hemende çocuk doğurmuşsun, tam evlilik oturmadan , ben bu durumda çocuğa acıdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…