Evlenme kararı vermekle yanlış yapmışız

evlenmeden önce hiç yok muydu böyle huyları? o kadar zorluğu aştık diyorsunuz, kendini belli etmedi mi siz mi farkedemediniz?

bende bu durumda bosanmasi taraftariyim
Baba resmen kene gibi sömürüyor kadini.
Bu durmda yapılacak teksey bosanmak

Eşiniz de tam bir aşağılık kompleksi var hep ezilmiş sizin yanınızda kendini öyle hissettiği için de saldırganlaşmış Allah yardımcınız olsun umarım doğru kararı verip doğru yolu bulursunuz

Konuda bir tutarsızlık var hakkaten. Sanki gelen gidene epey paralar dağıtılmış gibi ilk mesaj, sonra çok az verdim, hemen kestim zaten oldu.

Bütün maddi yük bende diyordu, şimdi herşeyi eş karşılasın diyorum, ona da mırın kırın ediyora döndü.

Tamam, anlatılan gibiyse, adam cidden offsayt da konu sahibinde de benim param senin param gündemi var sanki.

Boşanmak istediğinizi sanmıyorum boşanmak isteyen çoktan alıp başını gider davayıda açar aynı evde hadi boşanalıma ikna etmek ne yahu? Adam tabiki ciddiye almaz neden alsın? Ev kiraymış ev başı bekliyorsunuz desem oda değil yani. Adam memur olarak çalışıyormuş küçümsediğiniz maaşı asgari ücretin kaç katı

Ya zaten birde karşı tarafı dinlemek gerekiyor diyorlar ya bu yüzden bir dediklerini öteki mesajlarda unutuyorlar

açın boşanma davasını. çekişmeli yapın. uzun sürer de yıllarca da sürmez herhalde. çalışıyorsunuz da kendinize bir düzen kurarsınız bitti gitti. ne yapacağım diye hala neden soruyorsunuz?

Boşanmayacağınız ortada
Rahatlama amaçlı konu açmışsıniz

Sadece şuna üzülüyorum
Kendinizi değilse yavrunuzu düşünmüyorsunuz şimdiden korkup çığlık attığı ortamlar yasiyor bunların her biri birer travma yazık değil mi
Herşeyi kenara atın bunu düşünün
O yavruya yazık

Acin davayi, illa onay vermesi mi lazim?

Boşanmayı tüm bunları yaşamaya başladığım ilk zamanlarda istemiyordum evet, illa ki çözeriz deyip hep iyimser yaklaşmaya çalışıyordum ama artık durum farklı, iş çok çirkinleşti artık, kendime saygımı kaybettim. Aldığı maaş normal memur maaşı değil, bekçi/bakıcı diye memurdan daha düşük bir kadroda ama bu kadro artık olmadığı için memur olarak geçiyor. Bu yüzden aldığı maaş asgari ücretten biraz daha fazla. Ama yaptığı iş memurluk. Hem okuyup hem çalışabilmek için girmiş bu kadroya zamanında, şimdi çılgınlar gibi para isteyen ailesi okurken beş kuruş vermemiş, çalışmak zorunda kalmış, vardiyalı olsun diye bu kadroyu seçmiş zamanında. Aldığı para da önemli değil zaten, doğru düzgün evine bize harcasa isterse asgari ücretin yarısını alsın...

Şu an tek düşündüğüm o, kendimi ailemi çoktan geçtim.. önce onu düşünerek boşanmaktan korkuyordum, babası yanında olsun, zamanla çocuk büyüdükçe o da kıyamaz düzelir diye ama, fazla iyimserlik buraya getirdi beni zaten..

Umarım kendi tarafınızın taktığı altınları vermemişsinizdir o akbabalara. İyi bir geliriniz olduğu için ayakları üstünde duran kendini ezdirmeyen sen gelinsin sus tarzı insanları sineye çekmeyen biri olduğunuzu düşünmek istiyorum. Boşanma davasını açınca sizden nafaka da ister bu insanlar Allah Bi an evvel kurtarsın evladınız da öyle bir ortamda büyümesin.

Eee kocaniza akrabalariniza para yedireceğinize tutun bir avukat cekismeli bosanin. Maasiniz var bakici tutun. Nafaka alin bakici parasi nafakaya gider

Bu adamdan boşanmamanız için bir tek mantıklı sebep göremedim. Konu baştan sona bahanelerle dolu.

Açıköğretim lisesi mezunu biri olarak soruyorum, okulun insanlara diploma dışında birşeyler katması gerekmiyor muydu? Mesela açık fikirlilik, özgüven, mental olarak kazanılan güç... Ki siz hala eğitim hayatının içindesiniz hatta eğitim veren taraftasınız. Okul hiç mi birşey katmıyor insanlara? Sadece soruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…