Evlenme kararı vermekle yanlış yapmışız

Boşanmanın normal karşılanmadığı yer ne demek ben anlamıyorum. İster Büyükşehir ister taşra her yerde insanlar boşanıyor ve hayatlarına devam ediyorlar, hele ki günümüzde. Aileniz yaşadığınız sıkıntıları görüyor özellikle anneniz ne diyor, para isterlerse ver kızım, altınlarını da ver, ezdir kendini yeter ki boşanma mı diyor? Anneniz destek olmasa bile maddi kazancınız var bir süre bakıcıyla idare eder yaşı gelince de kreşe verirsiniz. Eğitimli kariyer sahibi kadınsınız kimse sizi boşandığınız için suçlamaz, hayatta evlenmek kadar boşanmak da var. Bahane üretiyorsunuz gibi geldi bana

Böyle okuyunca çok mantıklı geliyor ama hep bi doğru zaman bekliyorum, okulda eğitim işleri bi bitsin, pandemi bi geçsin... Ama artık beklememem lazım anlıyorum..
Bi arkadaşım sizin gibi saçma sapan bi evliliğin içindeydi. Onuntanıdığımda 5 aylık evliydi. Kim naptıysa boşanamadı. Çocuk da yapmadı gerçi güvenemediğinden. Çocuğunuza Allah hayırlı ömür versin inşallah o ayrı. 9 yılın sonunda mecburen boşandı artık. Ama adam terketti de öyle boşandı. Ona kalsa öyle giderdi o hayat

çocuk yokken 9 yilini harcamış vay be

çocuk yokken 9 yilini harcamış vay be
O da işi gücü olan bir kadındı ama basiretleri bağlanıyor diyorum ya. Tam da bu. Konu sahibi farklı mi. Kaz gibi yoluyorlar kadını. O üste para vereyim beni boşa diyor. Bu normal insan davranışı mı Konu sahibi ne kadar normalse arkadaşım da o kadar normal işte

cocuk olunca birsey diyemiyorum acikcasi cok fazla.ki çocuk mutsuz yuvada buyumemeli.ama kadinin zaafi cocuk oluyor genelde.ama cocukda yokken 9 yil işkence cekmeleri de ayrıca kabul edilemez
Ama bazilarimizin aileleri dayatma konusunda 1 numara.
Zamanla asilir inşallah.
Bosanmaya öcü günü gosterme durumundan cikilmali

üste para teklif ederseniz tabi ki boşanmaya yanaşmaz ev varsa evi de ister,araba varsa arabayı da. Ne de olsa taş atıp kolu yorulmadi. Sizi daha çok somururler. Uzaklaştırma kararı çıkartıp verin mahkemeye nafaka da ödesin aklı başına gelsin. O aldıkları altini da isteyin ki gelinin kanuni hakkıdır.

Akademisyen bir i

Biz doğuluyuz benim ailem de biraz arkamda durmuyor gibi oldu nişan zamanında git düzelir dediler vaktım olmuyor üzgünüm çok problem var değer görmüyorum. Konu komşu oh iyi oldu diyecek akrabalara rağmen nişanı attım ailem sonra farkına vardı allah razı olsun destek oldular şimdi asla kendimi ezdiremem. Hiç kimseye ve benim sizin gibi güzel bir mesleğim bile yok gelirim bile yok buna rağmen kendimi ezdirmedim kimseye yine ezdirmicem..

Konu sahibi de yeni çocuk sahibi olmuş 3 yıllık evli

sizin gibi dusunuyorum,
ama su konuda adamin cocuga ne faydasi var ki,

zaten cocuga anane bakiyor,
bir de ustune cocugun yaninda kavga gurultu.
Maddi olarak da cocugun bakimi saniyorum anne ve ananede,
e ne kaldi cocuk icin ikinci kez dusunulmesi gereken...

Burada da bir konu vardı.
Kadın şu an taksidini hala ödediğim arabada boşandığım adamın metresi biniyor diye yazmıştı.
Korkunç
Şu zamanki erkeklerin hepsi full çıkarcı

Çalışmayan işim yok diyor
Parası olmayan param yok diyor
Ailesi ile arası bozuk olan gidecek ailem yok diyor

Parası olan da tutarsız.
Parası işi gücü olan da bahane sıralıyor

olan bizim sinirlere oluyor
Bu sitede anladım ki kimsenin boşanmaya zaten niyeti yok adamların arkasından sövüp sayıp el pençe divan duruyorlar sanki.

parası olmayan da boşamıyor adamları
Parası olan da boşamıyor.

sizin koca bulmuş yolunacak kaz adam yanaşır mı hiç :)
Bahaneniz de bu olsun ya sanki herkes el ele gidiyor adliyeye

ya çok kızıyorum sizin gibi insanlara
ne olursa olsun davayı açacağım ne demek
biraz hukukçu biraz mantıklı olun allah aşkına
gidin bir avukata danışın, abuk subuk konuşursa da başka avukata danışın.
bu süreçte melankolik duygusal olmamak zorundasınız, ne olursa olsun boşanıyım yeter dememelisiniz.
anneler der öyle, ama iş ciddiye binince illaki yanınızda olacaktır, ne olursa olmasın, iş sizin çıkarınıza olsun sonuçta çocuğa siz bakmayacak mısınız? sizin başınızdan savmak için kabul ettiğiniz her bedel, aslında çocuğunuzdan kesilecek böyle düşünün lütfen.

Ne alaka borç olsa bile neden herkese para veresiniz ki birinin başı sıkışır zor durumda kalır vs. tamamda böyle bir durum olamaz ya nasıl bunu suistimal ederler.Herkes nerde durmasını bilmiyor asıl sorun bu bence yerlerini tanıtın.

Bu adam ailesiyle anlaşmalı değilse ben bisey bilmiommm.Simdi kalan altın para alacaklar ve adam senden vazgeçecek.Aslinda vazgeçmez ama senin gözün açılmış işlerine gelmiyor.Hemen git dava aç sakin 5 kuruş verme zaten ha varlığı yaa yokluğu bebegine de kendine de eziyet etme.Bu söylediklerini hakime dilekçene anlat yaz.Yuhh diyorum başka bir şey demiyorummm

Baya hem kendisi hem ailesi sizin üstünüzden geçiniyor. Ayrıca ne münasebet eşinizi araması altınlar için. Eğer çok ihtiyacı varsa gerçekten sizden istemeli izni. Ama bence iş bu noktaya hiç gelmemeli sizin nerde ne kadar paranız olduğunu mu takip ediyor? Sizinki çok saçma bir hal almış ama ben olsaydım daha en başından sadece kendimize yetecek kısmı ayırıp geri kalan parayı bi yere bağlardım araba alırdım mesela. 20000 mi var elinde 100000 lik araba al ödesin krediyi ona buna para vermek yerine ay sonunu nasıl getireceğini düşünsün gerekirse ek iş yapsın.

aynen öyle
annesi kızıyor diye annem arkamda yok diyor
anne yanında olmasa çocuğuna ne baksın
kadın kızmakta da haklı, bir myke bir böyle diyorsa ona da.
parası da var
giderim anamın yanına biriktiririm güzelce de 1-2 yıl paramı
ya da bir üye demiş dayarım kamyonu kapıya alırım tüm eşyaları
bak bakalım ne yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…