Evlenme kararı vermekle yanlış yapmışız

akademisyenler bile boşanmamak için direniyorsa vah vah

Bir an kendim yazdım sandım.Size boşanmanın kolay yolunu söyleyeyim para kaynağını kesin paranızı vermemek için her şeyi yapın bir lira bile koklatmayin o zaten sizi kapının önüne koyar

kadın boşanmak istiyor adamın(!) derdi hala ailem düğünde para harcadı eşya aldı şaka gibi böyle bir insanla değil aynı çatı altında yaşamak yüzüne bakmam.
Kız şaşırma kaynanam da bana aynısını dedi oğlun beni aldattı boşayacağım dedim kapıyı yumruklayarak ben bütün elimdkini düğününüze harcadım bosayamazsin dedi

Yaşadıklarınız çok üzücü. Sizinle evli kalıp süreklilik arz eden bir gelirden kendisinin/ailesinin faydalanması yerine neden boşansın ki? Siz davayı açınız. Maddi sömürü devreye girmişse o evlilikte ne saygı ne itimat ne güven kalır....

En mantıklısı sana ait olan eşyaları al ve yeni ev tut. Esin evde yokken taşımacıları çağır git. Onun aldıkları kalsın evde. Ama ona boşanmakta kararlı olduğunu o gitmezse senin gideceğini de söyle. O gitmiyorsa sen git. Akademisyen maaşı ile her eksiğini de alırsın. Adamdan tek beklediğin sevgi ama o da yok. Yol yakınken dön. Hiç üzme kendini. Annen de ne diyecek kızım taşınma mı diyecek. Taşınmakta ne var sanki. Hem evden ceketini alıp çıksan ne olur. Gelirin yeni bir hayat kurmaya yeter. Kocan kaybına üzülsün. Sıkma canını.

Eski konularınıza da baktım. Resmen zorla evlenmişsiniz. Aile zaten sizi istememiş, üstüne üstlük eşin de iş bilen biri değilmiş. Derdin neydi ki evlenirken? Olmaması daha hayirliymis. Üstüne bi de takıları filan vermişsin.

Ablacım bence sen herşeyi ses kaydına al yada gizli küçük kemaraya al gizlice aman dikkat et bi çiçeğin arasında bulundur özellikle çığrından çıktığında falan görsünler böylesine paranı kaptırma o senin çocuğunun geleceği ansızın çek git evden avukata vekalet ver görüntüleride kurtul akranlarının sürekli para istediğinide mesajlarıda ver iyi bir avukat bulursan kurtulursun kısa sürede kendini korumaya al bekleme harakete geç aman ha dikkatli ol ne yapacağı belli olmaz böylece velayetide sen alırsın mis gibi maaşın var güçlü ol ailende bi iki aylığına ordan ayrılsın zarar vermesin onlara yedireceğin parayla mis gibi aileni korursun uzaklaştırma kararı falanda al ama dikkatli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…