Evlenme Fikri.. Kafam Aşırı Karışık. Ne yapmalı, ne düşünmeli??

Erkek arkadaşının ailesi gibi Bi hayat tarzımız var

Kurs sohbet hariç

Ben de ailenin zaten sizi kabul edeceğini düşünmüyorum

Arada ciddi fark var
Kabul karşılıklı bir şeydir. Ben karşımdakileri bana baskı yapnmadıkları sürece olduğu gibi kabul ederim.
Karşımdakinden de bunu beklerim. Bunu yapmamak zorlamadır, dışlamadır. Şu an sizin karşı tarafınızdaki biri olarak yazıyorum ola ki böyle biri ile karşılaşırsanız dışlamayın. Üzülüyoruz. =)

şu an beni kaybetmemek için mi böyle, sonra değişir mi? Arada kalıp daralır mı çok sorguluyorum ona da söyledim ama asla diyor..

yukarıda yazdığınız çoğu şey bahane.olmamış kafanıza yatmamış.aşk yok.istediğiniz kriterlere uygun değil.uzatmayın.çocuk başkasını bulsun evlensin

Kesinlikle bu aileyle yapabileceğinize inanmıyorum ,özellikle de yorumlarınızı okuduktan sonra!Hazır aşık da değilsiniz bence herkes kendi yoluna!
Az önce iki taraf da anlayış gösterirse olası demiştiniz, ben aşka değil sevgi ve saygıya inanıyorum.
Aradığım evlilik biçimi aşık ve gözü kapalı bir şey değil zaten.

Olmama gibi bir ihtimali yok ne yazık ki.
Herkes kendi bildiği kendi yetiştiği ortamı sever ve o ortamda yaşamaya devam etmek ister.
Bana nasıl muhafazakar yaşam kabus gibi geliyor beni boğuyorsa, muhafazakar bir ortamda büyüyen insan için de o ortam güzel bizimki kötü.
Ki evlilikte isteseniz de istemeseniz de aileler birleşiyor. Onun annesi babası kardeşleri gelecek. Ve gelince ister istemez o kaç göç olacak onların bakışı bu çünkü.
Haliyle çocuk doğunca da aman ona benzemesin bizim gibi olsun diye ısrarlarının boyutu artacak.
Değişmez yani.
Herkes kendine göre birini ister. Ve ileride de değiştirmek için elinden geleni yapar.

yukarıda yazdığınız çoğu şey bahane.olmamış kafanıza yatmamış.aşk yok.istediğiniz kriterlere uygun değil.uzatmayın.çocuk başkasını bulsun evlensin
Bahane üretmiyorum, netleştirmeye çalışıyorum. Bir bahaneye ihtiyacım yok kimse kimseye evlilik sözü vermedi.
O evlenmek değil, benimle olursa evlilik istediğini söylüyor.

Sevgiliniz ailesine bağlı biriyse kendisi her ne kadar öyle olmadığını iddia etse de öyle olacaktır. Ailesine karşı gelemeyecektir, "Bakın bu benim eşim, bu da ikimizin yaptığı çocuk ikimizin hayatına karışmayın" diyemeyecektir. Genel olarak Doğulular ailesine bağlı olur. Yanlış anlamayın bunu eleştirmek için söylemiyorum, aileye bağlı olmak güzel bir şey ancak size de karışacaklardır. Ve siz mesela "Tamam bu da olmayıversin, bundan fedakarlık edeyim" dediğinizde bunu fedakarlık gibi görmez onlar. Yani yapmanız gereken bir şey gibi görürler ve size teşekkür etmeyeceklerdir bu yüzden.

Biraz karışık yazdım sanırım, umarım siz anlamışsınızdır :)

Çöpe giden sadece hayatın olur yazık etme kendine..

Çok iyi anladım hem de.. =(

DM attım arkadaşım..

Ben de erkek arkadaşımdan severek ayrıldım. Ailesiyle yaşadığım görüş ayrılıkları ve onun bunlara karşı çıkamaması, beni haklıyken haksız durumlara düşürmesi vs gibi çeşitli sebepler yüzünden ayrılmak zorunda kaldım. Kendi dertlerimle sizi sıkmak istemiyorum tabi ki ama bazı durumlarda severek ayrılmak zorunda kalabiliyoruz çünkü ileride daha da mutsuz olacağımızı ve U dönüşü yapmakta da çok zorlanacağımızı biliyoruz. Hazır U dönüşü yapmanız kolayken yapın bana kalırsa.

Yanlış anlaşıldım

Ben dışlamam zaten

Özgür olmalı her insan

Ben bile kapalı olduğum halde çevremde sohbetlere gitmediğim için pantolon giydğim için ötekileştiriliyorum

Sorun sizde değil yani

Aslında konuşcağım çok şey var da şimdi bi tanıyan çıkar bi de onlarla uğraşamam :)

Zaten ailem de şiddetle karşı çıkacaktır sanırım. Teşekkür ederim.

Yukarca örnek verdim ilaveten şunuda anlatayım,kızı istediler tamam dendi k.pederinin elini öpmeye gitti eli havada kaldı..Adam sadece şunu söyledi,nikah olmadan elimi vermem namahrem dedi..

Kesinlikle karşı çıkarlar sonra sen zor durumda kalırsın...

Özel mesaj atar mısınız, bu düşünce yapısını tanımak istiyorum. Belki bana fikir olur..

Yok artık. Oğluyla evlenecek kişiye kızı olacak kişiye mi bunu demiş? Sapıkça..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…