Arkadaşlar bazı şeyleri yapmıyor olmaları onları radikal islamcı terör örgütü mensubu gibi lanse etmenizi gerektirmez. Herkesin kendi hayatı bu sonuçta, yorum yaparken bu tür yaşayanları rencide etmeden yorum yapın lütfen. Ben de onlar gibi yaşamıyorum, tasvip etmediğim yanları var kendimce ama bu tarzda yaşayan da kötü, baskıcı, geri kafalı diyemezsiniz. Bayan zaten belirtmiş, kültürlü ve okumuş insanlar diye. Kendi hayat görüşleri, dini inançları gereği yaşam tarzlarından nasıl bu tür sonuçlar çıkardınız hayret doğrusu. Özgürlük, eşitlik diyen insanların bunları dile getirmesi cidden çok acı. O insanlarda açık yaşayanlara farklı gözle bakıp konuşunca da ses etmeyin. Biraz empati yapsanız ve sizden olmayana saygı duysanız keşke.
Hayatlarınız farklı olduğu için adaptasyon sorunu yaşayacağınız kesin. Eşiniz bir süre sonra onlar gibi olmanızı isteyecek, siz de eşinizin sizin gibi olmasını isteyeceksiniz. Bunun orta yolu yok maalesef, hani aileler her daim işin içinde olacak. Bence iyi düşünmen gerekir, çok seviyorum ve yapı olarak güçlü biriyim diyorsan sen bilirsin ama çok da sevgim yok ve ileride azıcık bir durumda pes ederim diyorsan çocuğa daha fazla ümit verme. Belli ki seni seviyor, evlilik planı yapıyor...