Esin seni kandirmis bariz.Hayatta ankaraya gitmezEvlenirken 2 yıl en fazla 3 yıl burada kalıp Ankaraya taşınacaktık. Eşim ailesi ile evlenmeden önce sürekli didisiyordu. Ama şimdi annesiyle aşk yaşıyorlar resmen. Annesi kışın haftanın 3 günü bizde oluyor. Daha önce birbirlerini yiyen ana oğul ben gelince öyle tatlandı ki anlatamam. Ben hu durumu eleştirince eşim annemi mi kıskanıyorsun diyor. Evin tek çocuğu. Akrabaları ile tanışmami ve onlar ile iyi gecinmemi istiyor ama akrabaları hakkında annesinin anlattıklarından sonra onlara iyi davranmak içimden gelmiyor. Kaynanamın anlattığına göre onlar bunlara bir sürü kötülük etmiş. Bende haliyle tavır alıyorum sonra suçlu ben oluyorum. Onlara yüz vermediğim ve muhabbet etmediğim icin. Tartistigimizda asik suratlilik ve yabani olmakla suçlanıyorum. Ben netim birini sevmiyorsam onunla asla konuşmam ama bunlarda o yok. Sürekli politikler
Bunları düşündüm ama ailemle ciddi sorunlarım vardı. Ya tek başıma yaşayacaktım ki ailem burnumdan getirirdi yada sevdiğim kişiyle evlenecektim..Bunları yaşayacağınızı öngörememiş olmanız tuhaf.
Çıkamıyorsanız evde aktiviteye yönelin.
Boşluktan iyidir.
istediklerini açık bir sekilde şöyle sonra kapiyi göster. ya düzelir ya da kendi bilir. Ömür böyle geçmez. Ve bir de çocuk olursa daha beter girersin çukuraEvlenirken 2 yıl en fazla 3 yıl burada kalıp Ankaraya taşınacaktık. Eşim ailesi ile evlenmeden önce sürekli didisiyordu. Ama şimdi annesiyle aşk yaşıyorlar resmen. Annesi kışın haftanın 3 günü bizde oluyor. Daha önce birbirlerini yiyen ana oğul ben gelince öyle tatlandı ki anlatamam. Ben hu durumu eleştirince eşim annemi mi kıskanıyorsun diyor. Evin tek çocuğu. Akrabaları ile tanışmami ve onlar ile iyi gecinmemi istiyor ama akrabaları hakkında annesinin anlattıklarından sonra onlara iyi davranmak içimden gelmiyor. Kaynanamın anlattığına göre onlar bunlara bir sürü kötülük etmiş. Bende haliyle tavır alıyorum sonra suçlu ben oluyorum. Onlara yüz vermediğim ve muhabbet etmediğim icin. Tartistigimizda asik suratlilik ve yabani olmakla suçlanıyorum. Ben netim birini sevmiyorsam onunla asla konuşmam ama bunlarda o yok. Sürekli politikler
Bunları düşündüm ama ailemle ciddi sorunlarım vardı. Ya tek başıma yaşayacaktım ki ailem burnumdan getirirdi yada sevdiğim kişiyle evlenecektim..
Sorma bayramda kelkite geldik çarşıya çıkamadık. Çıktık ama sokakta bi tane kadın yoktu hep erkek ve hepsi öküz. Insan görmemiş gibi bakıyorlar eşimle markete gidene kadar çok rahatsız oldum. Kiskanc olduğu için çok sinirlendi ısrar edip onunla geldiğim için. Ben icanadolunun insanında bunu görmedim. Eşim beni uyarınca çok kızıyordum ama bir daha adımımı atmam. Eşim köyüne artik tek giderErzincan güzel bir yer. AVM si falan var enazindan. Ben buyuk sehirden gumushaneye gelin geldim senden farkim burasi erzincandan daha kötü Avm'si vs.bile yok birde esimin ailesi burda yok ikimiz basbasa yalniziz.2015 te geldim.ve ailem senin ailenden daha uzakta. Ama ben alistim.ki esim senin esin kadar asla zaman ayiramior.Komsularim sagolsun arkadaslarim sagolsun...Elinden baska bisey gelmiyor canim mecbur alismaya bak yoksa huzurunda kalmaz hasta olursun. Esinin ailesine alismaya calis komsu arkadas edinmeye calis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?