- 3 Nisan 2019
- 5.510
- 10.957
- 198
bence bu ornekte siiznkinden farkli olan arada husumet olmasi. biri doldurmus erkek tarafini bence. resmi aileler oglunun veya kizinin evine cok gidip gelen dunur sevmez genelde.Benimde esim resmi bi ailede buyumus bende tam tersiyim . Ama ben evlenmeden önce söyledim gelenimiz cok olur dedim. Ben cok sıkı bagliyim kimseye gelme demem dedim. Kabullenmek zorunda kaldi. Cunku onlarınki garip bana gore de. Ilerde insanlar evine geleceginde uyduracagin yalanlari düşün o zaman şimdiden.
Merhaba kyvalidem. Oğlun yüzüğü taktı ama umarım senin için emrivaki olmaz, evleneceğiz deMerhaba kk hanımları;
Erkek arkadaşımla evlenmeye karar verdik yaz sonu gibi corona biterse nişan düşünüyoruz fakat bugün birkaç olay oldu danışmak istedim.
Öncelikle kendisi evlenme teklifi etti yani parmağımda yüzük var fakat henüz annesiyle tanışmadım beni biliyor sadece.. tanışmaya gelsin demiş.
Erkek arkadaşım tanışmaya giderken yüzüğü takmamamı söyledi. Garipsedim ben. Annemle önce tanışın birbirinizi sevin ama direk yüzükle gidersen emrivaki gibi olur ayıp olur diyor.
Sizce mantıklı mı?
(bizim aile ve onun aile arasında bi husumet var maalesef. İkimizin dışında yani bazı yakın akrabalar arasında. Zaten bunu göze alarak söyledi. Bana dediği senin bu olaylarda bi suçun yok ama önce tanışın sevin birbirinizi nolur önyargınız kırılsın.. )
Diğer konu misafir konusu..
Çok resmî bi ailede büyümüş onlarda pek gelip gitme yok. Ben de tam tersi. Bana dedi ki 2 günde bir birisinin gelmesini sevmem. Gündüz görüş tabi ama ben işten gelip dinlenmek isterim sürekli misafir istemem. Arada olur dedi.
Zaten habire biri gelecek değil ama şimdiden bunu söylemesi düşündürücü geldi.
Siz ne diyorsunuz? Kendi açısından haklı mı yoksa garip mi?
Diyelim ki anlaşamadınız o zaman ver yüzüğümü mü diyecek, annesine söyleseydi o zaman ben evlenme teklifi ettim evlenmek istediğim kızla tanışmanı istiyorum diye. Misafir konusunda haklı.Merhaba kk hanımları;
Erkek arkadaşımla evlenmeye karar verdik yaz sonu gibi corona biterse nişan düşünüyoruz fakat bugün birkaç olay oldu danışmak istedim.
Öncelikle kendisi evlenme teklifi etti yani parmağımda yüzük var fakat henüz annesiyle tanışmadım beni biliyor sadece.. tanışmaya gelsin demiş.
Erkek arkadaşım tanışmaya giderken yüzüğü takmamamı söyledi. Garipsedim ben. Annemle önce tanışın birbirinizi sevin ama direk yüzükle gidersen emrivaki gibi olur ayıp olur diyor.
Sizce mantıklı mı?
(bizim aile ve onun aile arasında bi husumet var maalesef. İkimizin dışında yani bazı yakın akrabalar arasında. Zaten bunu göze alarak söyledi. Bana dediği senin bu olaylarda bi suçun yok ama önce tanışın sevin birbirinizi nolur önyargınız kırılsın.. )
Çok resmî bi ailede büyümüş onlarda pek gelip gitme yok. Ben de tam tersi. Bana dedi ki 2 günde bir birisinin gelmesini sevmem. Gündüz görüş tabi ama ben işten gelip dinlenmek isterim sürekli misafir istemem. Arada olur dedi.
Ben iki durumda da erkek arkadasınıza hak verdim. Annesini tanıyor ki yüzükle gelme diyor uyulabılecek bi durum bence.Merhaba kk hanımları;
Sizce mantıklı mı?
Ben garip bulmadım.Normal evlenince daha değişik huylar çıkıyor sevemediğin kimse mükemmel değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?