Normal evlenince daha değişik huylar çıkıyor sevemediğin kimse mükemmel değilMerhaba kk hanımları;
Erkek arkadaşımla evlenmeye karar verdik yaz sonu gibi corona biterse nişan düşünüyoruz fakat bugün birkaç olay oldu danışmak istedim.
Öncelikle kendisi evlenme teklifi etti yani parmağımda yüzük var fakat henüz annesiyle tanışmadım beni biliyor sadece.. tanışmaya gelsin demiş.
Erkek arkadaşım tanışmaya giderken yüzüğü takmamamı söyledi. Garipsedim ben. Annemle önce tanışın birbirinizi sevin ama direk yüzükle gidersen emrivaki gibi olur ayıp olur diyor.
Sizce mantıklı mı?
Diğer konu misafir konusu..
Çok resmî bi ailede büyümüş onlarda pek gelip gitme yok. Ben de tam tersi. Bana dedi ki 2 günde bir birisinin gelmesini sevmem. Gündüz görüş tabi ama ben işten gelip dinlenmek isterim sürekli misafir istemem. Arada olur dedi.
Zaten habire biri gelecek değil ama şimdiden bunu söylemesi düşündürücü geldi.
Siz ne diyorsunuz? Kendi açısından haklı mı yoksa garip mi?
Bence haklı herkesin alıştığı bir yaşam tarzı var. Ben de sevmem gidip gelinmesini örneğin ama eve gelmek isteyene de gelme diyemem elbette.Merhaba kk hanımları;
Erkek arkadaşımla evlenmeye karar verdik yaz sonu gibi corona biterse nişan düşünüyoruz fakat bugün birkaç olay oldu danışmak istedim.
Öncelikle kendisi evlenme teklifi etti yani parmağımda yüzük var fakat henüz annesiyle tanışmadım beni biliyor sadece.. tanışmaya gelsin demiş.
Erkek arkadaşım tanışmaya giderken yüzüğü takmamamı söyledi. Garipsedim ben. Annemle önce tanışın birbirinizi sevin ama direk yüzükle gidersen emrivaki gibi olur ayıp olur diyor.
Sizce mantıklı mı?
Çok resmî bi ailede büyümüş onlarda pek gelip gitme yok. Ben de tam tersi. Bana dedi ki 2 günde bir birisinin gelmesini sevmem. Gündüz görüş tabi ama ben işten gelip dinlenmek isterim sürekli misafir istemem. Arada olur dedi.
Ben de öyle düşünürdüm fakat bizim aile ve onun aile arasında bi husumet var maalesef. İkimizin dışında yani bazı yakın akrabalar arasında. Zaten bunu göze alarak söyledi. Bana dediği senin bu olaylarda bi suçun yok ama önce tanışın sevin birbirinizi nolur önyargınız kırılsın.. kabul etmiştim ama bilemedim şimdi yaAnnem seni beğenmezse yüzüğün ya da teklifin anlamı yok diyor.
Misafire gelene kadar, buraya odaklanın.
Aileler arasında husumet varAnnesinin evlenme teklifi ettiğinden haberi yok demeeeekdamat anasından deli tırsıyor. Şirret kaynana loading bacım dikkat et
Adam açık açık söylemiş aslında.Ben de öyle düşünürdüm fakat bizim aile ve onun aile arasında bi husumet var maalesef. İkimizin dışında yani bazı yakın akrabalar arasında. Zaten bunu göze alarak söyledi. Bana dediği senin bu olaylarda bi suçun yok ama önce tanışın sevin birbirinizi nolur önyargınız kırılsın.. kabul etmiştim ama bilemedim şimdi ya
misafir konusundaki fikirleri tam benim fikirlerim. Oldukça da haklı. Diğer konulara bir şey diyememMerhaba kk hanımları;
Sizce mantıklı mı?
(bizim aile ve onun aile arasında bi husumet var maalesef. İkimizin dışında yani bazı yakın akrabalar arasında. Zaten bunu göze alarak söyledi. Bana dediği senin bu olaylarda bi suçun yok ama önce tanışın sevin birbirinizi nolur önyargınız kırılsın.. )
Sizin önyargınız var mı kadına karşı? Eğer yoksa neden annesinin önyargılı olduğu bir konuda sizi dahil ediyor. Bu sinir bozucuAileler arasında husumet var ☹ Bunu göze alarak söyledi biz baya olay çıkmasını bekliyorduk ama gelsin tanışalım demiş. Şimdi de yüzüğü takma önce önyargınız kırılsın olmaz mı diyor
Her iki mevzuu da önemli.annesinin sizin hakkinizdaki onyargisi neymiş ve annesiyle birbirinizi sevmezseniz ne olacakmış? Bunu kendisi ölçüp tartıp ona göre yüzük taksaymis.Merhaba kk hanımları;
Sizce mantıklı mı?
(bizim aile ve onun aile arasında bi husumet var maalesef. İkimizin dışında yani bazı yakın akrabalar arasında. Zaten bunu göze alarak söyledi. Bana dediği senin bu olaylarda bi suçun yok ama önce tanışın sevin birbirinizi nolur önyargınız kırılsın.. )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?