• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

‘Evlenince Fazla Misafir İstemiyorum’

Evettt ben de bu yorumu yapacak şanslı üye kim olacak acaba diye merak ve heyecan içindeydim tebrik ederim ahaha😂😂😂 hemen aceleye getirmeyin, yavaş ilerlesin, değerli olun demek istemiştim. Ben de satın alınmış değilim , yarası olan gocunur zaren

Yok hizli ilerledik biz, degerliyim gayet. Yaram yok sacma sapan taktiklerin ve garip garip tabirlerin gereksiz ve aksini yasayanlarin olduğunu insanlar bilsin diye yaziyorum. Gerek yok boyle seylere. 👍

Yok hizli ilerledik biz, degerliyim gayet. Yaram yok sacma sapan taktiklerin ve garip garip tabirlerin gereksiz ve aksini yasayanlarin olduğunu insanlar bilsin diye yaziyorum. Gerek yok boyle seylere. 👍
Çocuğun kıza yaptığı muhabbeti okumadınız galiba. Ben ona istinaden örnek verdim. Yoksa sizin ederiniz değeriniz beni ilgilendirmiyor mevzu siz değilsiniz. Ağırdan satmak da bu konularda halk arasında kullanılan bir tabirdir. Kimsenin makbuz karşılığı sattığı gerçek ürün yok yani

Bazı insanlara seçtiğiniz kelimelerin önemini anlatamazsınız. Ayrıca bizim toplumda bazı şeylerin hiç değişmediği bazı kadınlarında bu oyunların devam ettirmesindende kaynaklı.

Çocuğun kıza yaptığı muhabbeti okumadınız galiba. Ben ona istinaden örnek verdim. Yoksa sizin ederiniz değeriniz beni ilgilendirmiyor mevzu siz değilsiniz. Ağırdan satmak da bu konularda halk arasında kullanılan bir tabirdir. Kimsenin makbuz karşılığı sattığı gerçek ürün yok yani

Konuya ve konu sahibine yorum yapmadiniz ki "kizlara" sesleniş yaptiniz diye yorum yaptim ben sadece. Sizin nasil deger kazandiginiz da herkesin umurunda degildi muhtemelen.🙄
Neyse yeterli tesekkurler😬

Merhaba kk hanımları;
Erkek arkadaşımla evlenmeye karar verdik yaz sonu gibi corona biterse nişan düşünüyoruz fakat bugün birkaç olay oldu danışmak istedim.

Öncelikle kendisi evlenme teklifi etti yani parmağımda yüzük var fakat henüz annesiyle tanışmadım beni biliyor sadece.. tanışmaya gelsin demiş.
Erkek arkadaşım tanışmaya giderken yüzüğü takmamamı söyledi. Garipsedim ben. Annemle önce tanışın birbirinizi sevin ama direk yüzükle gidersen emrivaki gibi olur ayıp olur diyor.
Sizce mantıklı mı?
(bizim aile ve onun aile arasında bi husumet var maalesef. İkimizin dışında yani bazı yakın akrabalar arasında. Zaten bunu göze alarak söyledi. Bana dediği senin bu olaylarda bi suçun yok ama önce tanışın sevin birbirinizi nolur önyargınız kırılsın.. )

Diğer konu misafir konusu..
Çok resmî bi ailede büyümüş onlarda pek gelip gitme yok. Ben de tam tersi. Bana dedi ki 2 günde bir birisinin gelmesini sevmem. Gündüz görüş tabi ama ben işten gelip dinlenmek isterim sürekli misafir istemem. Arada olur dedi.
Zaten habire biri gelecek değil ama şimdiden bunu söylemesi düşündürücü geldi.
Siz ne diyorsunuz? Kendi açısından haklı mı yoksa garip mi?

Erkek arkadaşın hiç dolandırmadan açık açık sana fikirlerini beyan etmiş.
Ailenden çok haz ettiğini sanmıyorum yoksa en baştan gündüz görüş akşam gelmesinler demezdi.
İkincisi ailesinin kararları kendi kararlarından önce geliyor yani ikiniz 18 yaşlarında değilsiniz bunlar bence ciddi sıkıntılar.
Yani belli yaştaki insanların ortak karar alırken daha iyi düşünmeleri gerekiyor.
Hakkınızda hayırlısı olsun

Bence yüzüğü iade et. Annesinin keyfine göre takip cikaracaksan ver o anasının uygun gördüğü birine taksin.

Misafir konusuna hak verdim
Çünkü benim de yapım bu
Zırt pırt misafir istemem
En baştan söylemesi mantıklı geldi

Evlenme teklifi etmeden önce ailesiyle tanıştırması onların da fikrini alması gerekirdi. Şimdi yüzüğü takmadın ama annesi seni istemedi ne olacak ayrılacak mısınız?

Yüzük ve misafirden başka ben şuna takıldım
(Bana dediği senin bu olaylarda bi suçun yok ama önce tanışın sevin birbirinizi nolur önyargınız kırılsın.. )
Sanki husumetli tarafta kendilerini haklı görüyorlar ve üstten bakıyormuş gibi bir şey anladım

Merhaba kk hanımları;
Erkek arkadaşımla evlenmeye karar verdik yaz sonu gibi corona biterse nişan düşünüyoruz fakat bugün birkaç olay oldu danışmak istedim.

Öncelikle kendisi evlenme teklifi etti yani parmağımda yüzük var fakat henüz annesiyle tanışmadım beni biliyor sadece.. tanışmaya gelsin demiş.
Erkek arkadaşım tanışmaya giderken yüzüğü takmamamı söyledi. Garipsedim ben. Annemle önce tanışın birbirinizi sevin ama direk yüzükle gidersen emrivaki gibi olur ayıp olur diyor.
Sizce mantıklı mı?
(bizim aile ve onun aile arasında bi husumet var maalesef. İkimizin dışında yani bazı yakın akrabalar arasında. Zaten bunu göze alarak söyledi. Bana dediği senin bu olaylarda bi suçun yok ama önce tanışın sevin birbirinizi nolur önyargınız kırılsın.. )

Diğer konu misafir konusu..
Çok resmî bi ailede büyümüş onlarda pek gelip gitme yok. Ben de tam tersi. Bana dedi ki 2 günde bir birisinin gelmesini sevmem. Gündüz görüş tabi ama ben işten gelip dinlenmek isterim sürekli misafir istemem. Arada olur dedi.
Zaten habire biri gelecek değil ama şimdiden bunu söylemesi düşündürücü geldi.
Siz ne diyorsunuz? Kendi açısından haklı mı yoksa garip mi?
canım ilk önce yüzüğü vermeseydi sonrasında yüzüğü verseydi daha mantıklı olurdu gibi geldi
misafir istememesi gayet normal çalışan insan evde dinlenmek isteyecek

Bu Cocugun evlenme teklifine evet demen buyuk cesaret, adım bası sorun cıkaran biriydi
Bu konuyla ilgili bısey dıyemıcem, zaten buna evet demek herseyı cekmeye hazırım demek

%56 kişi halen maskeye ulaşamamış benim gibi
Devletin her söylediğine inanmayanlardanım,
Önce şu adalet sistemini iyileştirsinler, gerisi zaten düzelir

Sizin dışınızda akrabalar var ortada onların da husumeti var yüzüğü annem görmesin diyor. Ne alaka sende kendini kandırma bence. Adam teklif etmiş ama ailesinden kimse bilmiyor bu belli bir şey ayrıca bu adam yüzüğü ve evlilik teklifinin de bilinmesini istemiyor. Annesi ile tanış anlaşırsan annesi sana okey derse söyler belki ben evlilik teklif ettim diye belki hiç demez öyle kaynar gider. Görünen köy bu yani bence. Fazla bir şey bekleme bu adamdan.

Birincisinden kıllandım ama ikincisinde haklı. Ben de istemem. Açık açık da söyledim. Anasını danasını da istemem zırt pırt kii kendilerini baya severim ama bu başka bir olay.

Ben garip bulmadım.
Aslında çok da mantıksız değil yüzükle gelmeni istememesi, benim de çocuğum benden habersiz yüzüklerle gelse üzülürüm, bozulurum yani.

Onun dışında herkes öyle aşırı sosyallik sevmiyor. İnsan gerçekten evinde akşam uzanıp rahat rahat oturmak isteyebiliyor. Şahsen ben de evimde sürekli yabancı istemem arada olur ama akşam yorgun gelip iki ayağımı uzatıp rahat etmek isterim.
Açıkcası çok arkadaşım var,
Gelsinler oturup yiyelim içelim, ama eşi ile gelen misafiri bende istemiyorum onlar gittikten sonra tartışma çıkıyor

Aileler arasında husumet var ☹ Bunu göze alarak söyledi biz baya olay çıkmasını bekliyorduk ama gelsin tanışalım demiş. Şimdi de yüzüğü takma önce önyargınız kırılsın olmaz mı diyor
Siz de bunu göze alaral kabul ettiniz sonuçta. O bir fedakarlık yaptıysa siz de yaptınız. Tatlım bak insanlar emel vermediği şeye değer de vermiyor. O yüzden diyeceksin ki erkek tarafı kız tarafına tanışmaya gelir. Buyrun siz gelin. Yüzüğü de takacaksın. Anasını babasını getiremiyorsa bas kıçına tekmeyi. Bak burda herkes tecrübesiyle sana tavsiye veriyor. Aç gözünü. Sonra adam yerine koymuyorlar

bence yüzük konusunda sonuna kadar haklı.yüzükle gitmen garip olur.fol yok yumurta yok sizi takan yok biz hallettik der gibi ne o öyle?

Back