- 26 Mayıs 2018
- 8.190
- 38.699
- 548
- 51
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel düşünmek istiyorum belki de o adamdan ayrılmıştır bu yeni birisidir inş. .)Eski konularınızı hatırlıyorum. Şubattan bu yana hakkında onlarca konu açtığınız adam mı bu yine? 2 aya bu kadar entrikayı nasıl sığdırıyorsunuz, nasıl o kadar çok ayrılıp ayrılıp barışıyor, ağır sözlerden sonra aranızı düzeltiyorsunuz, hiç anlamıyorum, aynı kişiyse. Olmazı oldurmaya çalışıyorsunuz gibi duruyor buradan.
Erkek arkadaşım tanışmaya giderken yüzüğü takmamamı söyledi. Garipsedim ben. Annemle önce tanışın birbirinizi sevin ama direk yüzükle gidersen emrivaki gibi olur ayıp olur diyor.
Sizce mantıklı mı?
Yüzük konusunda haklı. Benim kardeşim de biz tanımadan yüzük taktılar evlenme teklif ettiği için. Sonra biz önce kadınlar olarak tanışmaya gittik. Kız görme gibi. Gelinimiz yüzüğü takmadı biz gittiğimizde . Babasida söz kesilene kadar benim yanımda takma dışarda tak yeter demiş. Her ailenin bakış açısı farklıdır. Bize göre doğru olan budur. Misafir konusu eşim de çok sevmez misafir. Sevmez derken güzel ağırlar ama her hafta misafir istemez yani. İki çocuktan sonra bende öyle oldum. Üç ayda bi yeter modundayimMerhaba kk hanımları;
Erkek arkadaşımla evlenmeye karar verdik yaz sonu gibi corona biterse nişan düşünüyoruz fakat bugün birkaç olay oldu danışmak istedim.
Öncelikle kendisi evlenme teklifi etti yani parmağımda yüzük var fakat henüz annesiyle tanışmadım beni biliyor sadece.. tanışmaya gelsin demiş.
Erkek arkadaşım tanışmaya giderken yüzüğü takmamamı söyledi. Garipsedim ben. Annemle önce tanışın birbirinizi sevin ama direk yüzükle gidersen emrivaki gibi olur ayıp olur diyor.
Sizce mantıklı mı?
(bizim aile ve onun aile arasında bi husumet var maalesef. İkimizin dışında yani bazı yakın akrabalar arasında. Zaten bunu göze alarak söyledi. Bana dediği senin bu olaylarda bi suçun yok ama önce tanışın sevin birbirinizi nolur önyargınız kırılsın.. )
Diğer konu misafir konusu..
Çok resmî bi ailede büyümüş onlarda pek gelip gitme yok. Ben de tam tersi. Bana dedi ki 2 günde bir birisinin gelmesini sevmem. Gündüz görüş tabi ama ben işten gelip dinlenmek isterim sürekli misafir istemem. Arada olur dedi.
Zaten habire biri gelecek değil ama şimdiden bunu söylemesi düşündürücü geldi.
Siz ne diyorsunuz? Kendi açısından haklı mı yoksa garip mi?
Çok boş muhabbet bunlar şimdiden konuşulacak şeyler değil.Evlenmeye karar vermişsiniz parmağına yüzüğü takmış annesinin görmesini istemiyor.Değişik bir yaklaşım ve bu yaklaşımların sonu gelmezMerhaba kk hanımları;
Erkek arkadaşımla evlenmeye karar verdik yaz sonu gibi corona biterse nişan düşünüyoruz fakat bugün birkaç olay oldu danışmak istedim.
Öncelikle kendisi evlenme teklifi etti yani parmağımda yüzük var fakat henüz annesiyle tanışmadım beni biliyor sadece.. tanışmaya gelsin demiş.
Sizce mantıklı mı?
(bizim aile ve onun aile arasında bi husumet var maalesef. İkimizin dışında yani bazı yakın akrabalar arasında. Zaten bunu göze alarak söyledi. Bana dediği senin bu olaylarda bi suçun yok ama önce tanışın sevin birbirinizi nolur önyargınız kırılsın.. )
Diğer konu misafir konusu..
Çok resmî bi ailede büyümüş onlarda pek gelip gitme yok. Ben de tam tersi. Bana dedi ki 2 günde bir birisinin gelmesini sevmem. Gündüz görüş tabi ama ben işten gelip dinlenmek isterim sürekli misafir istemem. Arada olur dedi.
Zaten habire biri gelecek değil ama şimdiden bunu söylemesi düşündürücü geldi.
Siz ne diyorsunuz? Kendi açısından haklı mı yoksa garip mi?
Eşim bana evlenme teklif ederken yüzükle gelmişti. Ben “ailemden onay almadan takamam” deyip kabul etmedim yüzüğü. O da “ tamam sen kabul et yüzüğü, onayı ben alacam zaten o zaman takarsın” demişti. Sen de tam tersi dünden razısın da erkek arkadaşın taktırtmıyor. Seni istemeye gelecekleri yerde sen tanışmaya gidiyorsyn peşin peşin... az ağırdan satın kızlar iyiliğiniz için söylüyorum
Evettt ben de bu yorumu yapacak şanslı üye kim olacak acaba diye merak ve heyecan içindeydim tebrik ederim ahaha hemen aceleye getirmeyin, yavaş ilerlesin, değerli olun demek istemiştim. Ben de satın alınmış değilim , yarası olan gocunur zarenBen birşey satmadigim için agirdan da satmadim kendimi. Esim evlenme teklif etti, evet dedim yuzugumu taktim.
Evde de takiyordum gayet, heves. :)
Önce eşim benim ailemle tanisti, sonra ben onun ailesiyle tanistim en son aileler birbirleriyle tanisti ve bitiş.
Kizlar diye sesleniş yaptigindan cevap vereyim dedim.
Ama konu sahibi cidden ilk siz gidip tanişmayin madem aile arasi husumet var ailenizin haberi yokken ilk sizin tanişmaya gitmeniz doğru değil gibi sanki.
Sizin durumda evlilik teklif etmek yerine once ailelere durumu açsaydiniz iki tarafta bilip anlaşsaydi ona gore tanismalar olsaydi daha iyi olurdu sanki.