Evleneli daha 5 ay oldu

• Konu Sahibi Konu Sahibi rakon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

rakon

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2025
150
84
13
29
Evleneli daha beş ay oldu. Dunde konu açtım ailesine ev alma mevzuları falan ev almak istemediğimi ve kesinlikle kredi cekmeyecegimi söyledim. Allah'ın belası şahıs işten eve geliyor elinde telefon ve TV başka bir halta yaradigi yok bir de uyuyor evlilik böyle bir şey mi

Önceki konuda da yazdım, senin kocani ben koca diye yanımda taşımam. Kadın parasıyla erkeklik yapan adamlari erkekten sayamiyorum.
Allah nasıl bilirse öyle etsin çok pişmanım çok sevgim kalmadı saygım kalmadı nefret ediyorum

Değil . Size nasıl tepki verdi kredi cekmıcem ev alınmayacak diyince

Boşan geçerli sebebınde var yazdır nafakanı da gitsin ailesinin yanına sizi krediye bağlayamadıgının acısına yanamadan boşadığınızın acısına yansın başkaları derken ailenizi cagırdınızda mı konuştunuz konuyu
İlk önce cemkirdi araya başkaları da girdi haksız olduğunu dedi köpek gibi sustu şimdi. Koca diye içerde öyle film izliyor. Eve köpek alsam bin kat daha iyiydi

Konuştum konuyu bir ömür boyu bunlara mi calisacaksin dedim içimden. Değecek insanlar olsa amenna o koca bozuntusuna da para için evlenmisin benle belli dedim. Öyle put gibi duruyor. Kaderime üzülüyorum. Bu pislikten nasıl bir an evvel kurtulurum onu yana yakıla düşünüyorum. Kesinlikle para için boşanmak istemeyecek. Aklı olan biri bunun gibi ayıyla evlenmez.

Mesaj falan varmı tartışma eşinizin ailesine ev almak için size laf sayması varsa mahkemeye sunun yoksa da boşanmak ıcın illa elinizde delil olmasına gerek yok ki sonuçta herkes evınde kamerayla yaşamıyor . boşanmak istiyorum şahsıma hakaret ediyor maaşımı istiyor piskolojik şiddet görüyorum der açarsınız davanızı

Agizi küfürlü evlenir evlenmez ailesine ev alma durumu maaşıma el koyma psikolojik şiddet her şey var istemiyorum evlilik falan tek istediğim ozgurlugume kavusmak

Agizi küfürlü evlenir evlenmez ailesine ev alma durumu maaşıma el koyma psikolojik şiddet her şey var istemiyorum evlilik falan tek istediğim ozgurlugume kavusmak
Tamam eşinize bunları mesaj olarak saydırın işte . 5 ayda yaptıklarını ortada die elinize yazılı belge

İstediğini yapmadın diye blöf yapıyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…