Evleneli daha 5 ay oldu

İnsanın gözüne perde iniyo bazı konularda o an gerçekten göremiyor
Eşim hakkında bir çok konuda kendime diyorum nasıl görmedim nasıl duymadım diye
Çok küçük bir yaş değilse ve ilişki konusunda çok deneyimsiz biri değilse insan görüyor ama gördüğünü kabul edip kondurmuyor bence. Bdvde de evlenmeden önce çok iyiydi, hiç belli etmedi diyen konu sahiplerinin çoğunun eski konu veya yorumlarına bakılınca gayet de adam belli etmiş oluyor evlilik öncesinde. İstisna vardır ama çoğu bu şekilde diye düşünüyorum.

Konduramadigim vardı birde hiç farketmediklerim vardı ayan beyan barizmis ama aşk mi yoksa evlenicem heyecanı mi farketmemisim o nedenle eleştiriyorum sırf evleneyim diye görmezden gelnissindir diyemiyorum çünkü ben goremedim

Yaş baskısı çok bende 33 teevlendim belki ondandır ama gerçekten kulaklarım duymamış
Şimdi farkediyorum ve batıyor hareketleri ama ne yapabilirsin iste
32 yaşında evlendim ama belirli konularda uyumsuz olduğumuzun farkındaydım. Mesela eşim sinirli bir adamdır, hayata bakışımız da bariz farklı. Evlenince ortayol bulunuyor diye düşünüyor insan. Birde aile olma fikri vs derken bir bakmışsın evlenmişsin

E tabii böyle derler. O eve ben olsam 1 kuruş harcamam ve boşarım

Hiç eşim ödüyor benim param yok deme eşinin parası da senin paran. Yarın eşin ölse o evden seni atarlar. Dünyanın bir sürü hali var. Nasıl kabullenirsin yahu. Eşine de sana da çıkardı kredi. Resmen sponsor etmişler. Eş ailesinin evi yok mu ailen noluyo demiyor mu

Son düzenleme:
ailesinin kendi evleri

gayet kendi evleri de var kiralık falan değil. bana kredi çıkmamıştı eşim çekti 500 e yakın. Ailem bunu normal görüyor maalesef

Sinyal veriyorlar fakat seviyorum ayrılamam ,ayrılamam elalem ne der? anne olmak istiyorum, yaşım geçiyor ,evlenince düzelir ,her erkek böyle ,bunlardan biri hangisi bilmem hop dandik evliliğe hoşgeldiniz tabelası.Yani mümkün değil gizlemesi ama az ama çok bu sinyalleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…