ya birde bazi erkekler var, "askim, canim, sensiz yapamam" falan kiz arkasini donunce aldatiyor (yakin çevremde goruyorum), desem ki kiza boyle diye asla bana inanmaz sevgilisine inanir ben kotu olurum..
boyle biri olup olmadigini anlamak çok zor bi kere..
kuzenim ise 7 yil çiktigi kisiyle bir yil evli kalmadan bosandi...
çok zor kizlar ins hepiniz dogru insani bulursunuz...
bütün yorumları tek tek okudum. hiç kimse istiare yapmamış. deneyen tanıdıklarım var. ve çok başvurulan bi yöntemmiş
bütün yorumları tek tek okudum. hiç kimse istiare yapmamış. deneyen tanıdıklarım var. ve çok başvurulan bi yöntemmiş
birbirine benzeyen mi?
kuranda var diyorlar ama tam bilmiyorum. bildiğim kadarıyla özellikle evleneceğin kişinin senin işin hayır mı? şer mi? olduğunu anlamak için önce namaz kılıp. sonra istiare duası edip kimseyle konuşmadan uyuyormuşsun rüyanda yeşil renkli bişi görürsen hayır kırmızı ve syah görürsen şer anlamını taşıyomuş. her insanın 3 istiare hakkı olduğunu duymuştum. ne kadar doğrudur bilemem denemedim.
hadi yaaa hiç duymamistim duysaydim kesin yapardim...
bana da 7-8 yil once bi abla sey demisti : 3 gun oruç tut ama o 3 gun boyunca kesinlikle su ve içecek tuketmek yasak
3. gece ruyanda evlenecegin kisi sana su verecek demisti
yani dogru insan olup olmamasindan ziyade evlenecegin kisinin yuzunu goruyorsun
dedigine gore o yapmis ve top sakalli biri su vermis ki esinin (abimin arkadasiydi) gerçekten de hep top sakali vardi
ben de yaptim bana kim su verse iyi
uzun saçli, kumral, bugday tenli, 5-6 yaslarinda bir kiz çocugu, uzerinde uzun tullu bir elbise (peri gibi), elinde kocaman bir bardak su bana dogru geliyor...
ben çok etkilenmistim yani gerçekten bana su veren birini gormem bile mucizeydi benim için ve heralde kizimi gordum demistim..
kizim var simdi kumral ve bugday tenli... ruyadaki kiza benziyor diyebilirim ama 3-4 yil sonra saçlari uzayinca bakicam gerçekten de benziyo mu diye...
bence o susuzluğun verdiği bi durum. çölde serap görmek gibi bişibide 3 gün boyunca bişi içmeden nasıl durabilir ki insan :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?