Evleneceğine intihar etsin kızımız (!)

Yas farkı o kadar da abartı degil
Esımle aramda 12 yas var ve gayet anlasıyoruz.
Aılen abartmış...

Yaş farkı hiç bi zaman aramızda söz konusu bile olmadı bizim çünkü ben insanları bu tşp şeylerle değerlendirmedim hiç bi zaman. Anlaşabşlmek doğru oldupuna emşn olmak yeterli

Evliliği zaten erteledik aslında mesele bundan çıktı hatta. Ben bana yapılan karşısında çaresizim. Benim kararlarıma saygı güven olmaması can sıkıcı

Çok çirkin şeyler olmuş.Diyelim ki ailen bi şekilde ikna oldu veya kactiniz evlendiniz.
Bence yine mutlu olamazsınız bunca yaşanan şeyden sonra.
Bir kere hep eşin ve ailen arasında kalirsin.
Ayrıca o hakaret edilen kv asla kendisine yapılanları unutmaz.
Kacarsan her şeyi göze alıp aileni sileceksin.
Yani ben kacarim sonra barışiriz gibi düşünme çok zor bi ihtimal bu çünkü.
Bunu göze alıyorsan kaçmayı düşün.
Bir de şu an bi işin yoksa mutlaka çalış para kazan senin üzerinde daha az söz sahibi olurlar.

Ya dinleme aileni filan öyle aile mı olur allah aşkına. Benim ailem böyle birşey söylese ben suratlarına bakmam hiçbirinin.

Evde mecbur kalmadıkça uzak duruyorum zaten ama bi çözğm değil ne yazık ki. Ben konuşarak çözmekten yanayım hep. Ama konulmaya çalıştıkça bağırıp çağırıp kaptıyolar konuyu.

Evde mecbur kalmadıkça uzak duruyorum zaten ama bi çözğm değil ne yazık ki. Ben konuşarak çözmekten yanayım hep. Ama konulmaya çalıştıkça bağırıp çağırıp kaptıyolar konuyu.

AMA KArşında konuşulacak insan yok işte. Sen ne kadar konuşmaktan yana olsan da karşında seni dinleyen önemseyen insanlar yok.

Ne saçmalamış ailen ya!10 yaş değilde sanki 30 yaş var aranızda.onlar bence yaşı bahane ediyorlar.esas neden yaş olamaz gibi.ben abine takildim esas.o kim oluyorda senin fikirlerine saygı duymayıp bide üstüne sevgilimi ve dahada kötüsü annesini arayıp hakaret ediyor.valla iyi insanlarmis
Ben olsam o abiyi......
Sana tavsiyem ailenle bu konuda hiç muhattap olma ve olayı zamana bırak.

Ailen ağır saçmalamış , intihar et ne be???? Kafaları yanmış , evlenir misin bilmem ama o aileden uzaklaş hemen

Benim eşimde 10 yaş büyük benden aynı yaşız sizinkiyle abartılacak bişe değil yaş farkı sadece biraz sizde hakimiyet kuracak

10 yaş bencede çok değil yinede iyi düşün
ailenin derdi sanırım para evi yazlığı arabası olsa birazda ailene fazla cömert davransa madii açıdan abi ve annen değişirler başka türlü çözümünüz yok

Macbook ne diye internetten baktım.

kusura bakma ama ailen korkunç şeyler yapmış. çoğu kişi de böyle şeylere dayanamaz bırakırdı. evlen kurtul bence o aileden okurken bile sinirlendim intihara kalkismana şaşmamalı

Sevgiline peygamber sabrı vermiş Allah

Türk toplumu evlenmeyi level atlamak olarak görüyor diyoruz da inanmayanlar vardı, bu yorumunuzdan sonra inanırlar artık.
Bravo herkes 21 yaşında evlensin, hadi kızlar ne duruyorsunuz, çok ayıp ama...
Evlenmeyi, kocasina kahve yapmayı da aşağılanmak olarak görenlere de bir çift lafiniz vardir umarim :)
Yanlis insan her zaman yanlıştır. Konudaki gibi. Doğru insanın da zamanı yoktur. Erken evlenmenin hiç bir zararını görmedim

Tek çare zaman.
Eger sevgilini çok seviyorsan, çok mutlu olacagina eminsen biraz zamana bırak herseyi. Önce erkek arkadaşinla konuş durum bu biraz zaman verelim isleri resmiyete dokmek icin vs diye. Sonra ailene ama seni dinleyip anlayacak birine. Farzet evleneceksin kavuşacaksin bir zaman sonra. Meslegin ne ? Meslegine odaklan bu zamanda iyi bir is bulmaya bak. Ayaklarin yere saglam bassin. Baktın bir yil sonra hersey yolunda sevgilin akilli , kendine yeten bir isin var kalbine gore hareket et.

Ahh ah ne bulur bu aileler çocuklarinin isine karismakta uyarini yap destegini ver gerisi allaha kalmis. Karsindaki de bir birey. Bir insan. Sindirmekten ne zevk alir aileler.

Bu surede de kimseyle yuz goz olma. Ailen sinir aninda mantikli hareket edemiyor. Hele abin. Sen en çok kendini sev bol bol dua et. Zor bir surec Allah yardimcin olsun

Aileniz de normal değil evet. Ama bu sözleri ailenizin ciddi anlamda söylediklerine ina(a)mıyorum.sizi vazgeçirmek için tüm yolları deniyorlar belli ki. Aile konunuzu ayrı tutarak şunu söylemek istiyorum ; ben belli bir yaş farkından sonra insanların uyuşmakta, anlaşmakta sıkıntı yaşayacaklarını düşünüyorum. Yanı aksi örneklerde vardır ama ben olsam riske atamazdım.

İşte bu yüzden arkana bile bakmadan terket o evi ..gerekirse şikayetçi ol ,yanına yaklasamasinlar. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…