Evleneceğine intihar etsin kızımız (!)

benden sana tek ve net bir çözüm buna inan ben yapmıstım ve ona göre hareket ettim gusül abdesti alıp iki rekat istihare namazı var bu namaz evlilik için yapılıyor ve daha bi çok şey için ben evlenme zamanında eşim benim için hayırlımı diye yatmıştım.şimdi gusül abdesti alıp bu iki rekat istihare namazını ve netten bakıp duayı oku hiç kimseyle konuşmadan kıbleye dönüp yat.rüyanda ne gördüğün önemli değil sadece renk önemlidir.kırmızı ve siyah görürssen nesnelerde bu adam senin için hayırsız hemen vazgeçeceksin cünki bin gün ağlamaktansa bir gün ağlarsın geçer gider.ama yeşil veya beyaz nesne renk yani görürsen bu adamla evlen .

Ben de bilmiyorum. Çeyizde olmasi mi gerekiyormus? 30 yasina geldim bekarim. Kendimi cok ayipladim

Yok o yanlış anlaşılmış. Çeyiz için değil. Yani sen onu bşle alamazsın derken masraflarını karşılayamazsın manasında öne sürğlmüş bir bahane.

Zamana bıraktım zaten ikna olabşlmeleri için çözğm üretmeye çalışıyoruz. Hiç olmazsa vicdanları yerşne gelse birşeyler değişcektir eminim. İşe yeni başladım. İyi bi maaş alıcam ama maddi özgürlüğüm onlara şimdiden batmaya başladı sürekli paramı ne yapacağımı ne yapmam gerektiğini sorgulayıp plan yapıyorlar. Umarım elimden almaya kalkışmazlar.

Söylediğiniz şeyi 2 ay içinde yaklaşık 8-10 kere yaptım ve her defasında benzer rüyaları gördüm. Onları anlatamam dilek kabul olması için anlatmamam gerektiğini söylüyorlar. Ama sizin söylediklerinizden ve araştırdıklarımdan yola çıkarak düşünecek olursam istihare rüyalarım bana bu insanla evleneceğimi söylüyo. Anneme ilk gördüğümü anlattığımda olay öıkarsı sen öyle düşündüğün için öyle görüyosun bu duayla rüyayla olcak iş değil bitti artık diyorlar.

İşte bu yüzden arkana bile bakmadan terket o evi ..gerekirse şikayetçi ol ,yanına yaklasamasinlar. .

Böyle bişey mümkün olabilir mi ki? Mümkğn olsa da böyle şikayetlerde bulunarak bu kez ben kötü ünsan olmuş olurum onları yapmaya vicdanım el vermez. Bu yüzden ezildim bunca zaman zaten güzellikle çözmek istiyorum ama sabrım taşarsa sizin dediklerinizin olması da mümkün..

öyle bişey yok sen ne gördüğüne bakma rüyandaki rengi söyle rüyanda savaştada olabilirsin denizdede.renk önemli ne renkler gördün.

öyle bişey yok sen ne gördüğüne bakma rüyandaki rengi söyle rüyanda savaştada olabilirsin denizdede.renk önemli ne renkler gördün.

Renk açısından hatırladıklarımda beyaz,gri, mavi, turkuaz vardı ama hiç bahsettiğiniz gibi kırmızı falan hatırlamıyorum. Genelde de zaten renkten ziyade kalbine gelen hisse cesarete dikkat etmek gerek diyorlar.

hayır kalbine falan değil kalp zaten onu istiyor .rüya önemli net yat bir daha renklere göre hareket et bence.diyeceğim bu kadar.

hayır kalbine falan değil kalp zaten onu istiyor .rüya önemli net yat bir daha renklere göre hareket et bence.diyeceğim bu kadar.

Peki gördüğüm renklerin sizce bir anlamı yok mudur? Bu gece tekrar yapayım ben..

Neden olmasın ? Bugüne kadar böyle davranarak çok ezildim , diyorsun ... bugünden sonra artık ezilmemek ve rahat yaşamak için kendine armağanın olsun bu adım .. niye kötü olasın yada kötüye niye kötü olmayasın ?!

Peki gördüğüm renklerin sizce bir anlamı yok mudur? Bu gece tekrar yapayım ben..
tabiki var .ama rüyanı salih bir kişiye anlatmalısın .ayrıca rüyayı anlatmanın hiçbir mahsuru yok.dediğim gibi bu gün yine yar bana cevap yazarsın rüyanı hangi renk gördüğünü ona göre yorumlarız.bir komşumun eşi arkadaşımı birden senle yapamıorum ayrılacağız diyip ortada bıraktı evi falan satmaya kalktı allahtan ev arkadasımın üstüneydi dur falan satma etme dedik arkadaşım kızgınlıkla satacaktı.adam arada bir geliyor eve kızı için.arkadaşım çok bunalmıştı olanlardan bende istihareye yat bakalım ne göreceksin diye yeşille beyazı aynı anda fakat karışık gördüm demişti.bende boşver sen rüyayı renk önemli demiştim.adam şimdi kırın kırın eve gelmeye çalışıyor.ama 8 ayda.arkadaşım bu namazdan sonra sıkıntıları gitmişti çüki inançlı biliyordu rabbimin bu rüyayı gösterdiği gibi olayların düzeleceğini de.

Aileni tamamen silmen terk etmen mümkün değil ama aileni dinleyip senin için bu kadar mücadele eden sabreden adamı asla bırakma derim ben. Sen de mücadele et ve sevdiğin adama her şeyi yansıtmamaya çalış ve onunla evlenmek için elinden geleni yap. Sevgi aşk kolay kolay bulunmuyor ve eğer sevdiğini ailen yüzünden kaybedersen asla eskisi gibi olamiycaksin ve ailenden nefret ediceksin onlarla yaşamak çok daha zor gelecek sana ki anlattıklarına bakılırsa ailenin haklı tarafı yok abin desen tam bir ruh hastasiymis zaten. Umarım evlenirsin ve artık ailen sevdiğin olur.

Kimse evladının ölümünü görmek için büyütmuyor. Onlar sinirden söylüyorlardır. Belki senin daha iyi şartları olan biriyle evlenmeni ıstiyorlardir. Belkide abin hırs yapmıştır, benim istediğim olacak diye. Ama canım aileler çoğu zaman haklı çıkıyor. Tamam aşıksın anlıyorum seni oda aşıktır. Ama aileni karşına alma derim. Başına birşey gelse yine onlar üzülür. Elin oğlu birini bulur unutur. Ama insan evlat ve kardeş acısını unutamaz. Cocukluk yapıp intihara da kalkışma. Senmi verdin bu canıda, sen almaya kalkıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…