Evleneceğine intihar etsin kızımız (!)

Ölümüne razı gelip : evlenme ,öl, diyen aileni bırak kaç ama kocaya değil ,yeni bir hayata .. sen onları değil ,onlar seni rezil edecek bu gidişle .. sevgilinle de hemen evlilik olayına girme ...

Katılıyorum desiklerinize. Çünkü en başta kendi hayatım üçin savunuyorum. Tek korkup çekip gitsem izşmi nasıl kaybettiririm beni rahat bırakmazlar çünkü iş yerimi öğrenip rezil ederler yaşadıpım yeri bulur rezil ederler. Daha önce kaldığım öğrenci yurdunda gündüz vakti beni bulamadıkları için gidip müdür küfür kıyamet rezillik çıkarmışlardı. Bunu hayatımın her alanında yapmaya kalkarlarsa öleyim daha iyi sülük gibiler resmen

Bu korkuyla yaşayamazsın. .bir yerden başlamalısın. .ailenin davranışları hiç hoş değil ,cekilebilecek gibi de degil..

Aileni çok kötüleyip sevgilini melek gibi göstermişsin sizin durumunuzda sıkıntı var tek taraflı anlatıyorsun kendini ikna etmek için.
Psikolojik sorunların varlığı ise apayrı bir problem. Benim sana tavsiyem nerede hava alacağını düşünüyorsan orada yaşa. Ama kv ile aynı evde yaşama

Ailemi kötülemiyorum birebir yapmış olduklarını anlatıyorum ki bunlar yarısı bile değil. En başta beni kızlık testine götürmek istedi ailem dediğim insanlar. Sevgilini melek göstermişsin diyorsunuz ama demek kü sevgilimin böyle davranması sizin gözünüzde melek görmek istemenizi sağlamış. Ailem aşağıladı hakaret küfür etti ona ama o "keşke karşınıza alıp bi tanısaydınız bunları yapmadan önce, siz oğlunuzu durdurun beni aramaya devam etmesin şikayet etmek istemiyorum, siz annesi babası olarak durdurmazsanız şikayet etmek zorunda kalıcam. Siz bu kadar maddiyettan vurursunuz ama yarın birşey olur sizin de elinizde hiç birşey kalmaz böyle yapmayın" diye konuştupunda annem çok efendi çocuk ama o kim oluyo benim oğlum için böyle konuşuyo diyebildi. (Oğlunu melek yapan asıl benim annem. Çünkü kendi kardeşini yaftalayan, öyle şeyler yapıcam ki ğntihar etmek zorunda kalacaksın diyen, git intihar et kaçıp başımızı eğceğine, o çocuğa tecavüz ettiricem annesine felç geçirticem sen de intihar etmek zorunda kalana kadar karıştırıcam diyen adi bir abim var) aileyi bi kenara atın hadi şnsanlık tarafından bakın biraz duruma yorum yaparken lütfen.

Bu korkuyla yaşayamazsın. .bir yerden başlamalısın. .ailenin davranışları hiç hoş değil ,cekilebilecek gibi de degil..

Ama bu korkuyu yaşamak zorunda bırakılıyorum. Panik aak krizi geçirdiğimde bana mğdahale edeceklerine çay içiyorlar. Acile götürün beni dediğimde noldu ki diyorlar. Ben kötülemek için anlatmıyorum gerçekten olanları aktarıyorum. Hiç bu kadar çaresiz kalmamıştım

Yaş farkının 10 olmasını öcü gibi anlatmışsın. 10 yaş fazla değil bana göre.
Adamın aklı varsa kaçar kurtulur senin ailenden. Geçmiş olsun...
Bir de halaların aklı başında kişiler galiba onlarla paylaş durumu.

abine ne oluyor ya hu ona ne hastalikli tepkiler bunlar. ailene calisiyorsan para verme. tepkini de koy. ailen seni somurmeye calisiyor. sevgilinden vazgecme

İnsanlık veya aile açısından değil ne kadar anlatıyorsanız o açıdan bakabiliriz. Abinin yaptıklarını burada kimse övmedi hal abim böyle böyle yaptı diye anlatıyorsunuz ama abinin sorunlu olduğu ortada zaten ama anne ben kızımı annesine baksın diye vermek istemiyorum diyor. Buradaki tereddütünde haklı bence. Ayrıca size ve verdiğiniz kararlarda genel bir güvensizlik var aile istismar edildiğinizi düşünüp işi tehdit şantaj küfüre kadar vardırmış. Ailenin yaptığı doğru değil tamam ama neden böyle yapıyorlar hala anlaşılamadı sizin dışınızda hepsi mi ruh hastası? Anlattığınıza göre öyle. Size neden böyle yapıyorlar dendiğinde de hala abim bunları yaptı diye anlatıyorsunuz. Bir de yorumlar hoşunuza gitmeyebilir ama yine de farklı düşünmenizi sağlar önyargılı bakmayıp acaba böyle de olabilir mi demekte fayda var.

Türk toplumu evlenmeyi level atlamak olarak görüyor diyoruz da inanmayanlar vardı, bu yorumunuzdan sonra inanırlar artık.
Bravo herkes 21 yaşında evlensin, hadi kızlar ne duruyorsunuz, çok ayıp ama...

Ya dinleme aileni filan öyle aile mı olur allah aşkına. Benim ailem böyle birşey söylese ben suratlarına bakmam hiçbirinin.

Abisi tarafından sinemaya gitti diye katledilen bir kız vardı adı ceylan Di sanırım okurken aklıma o geldi. Abinizin bu manyak tavırları neden acaba.

Bugün bir habere denk geldim geçmiş yıllarda yapılmış ama rakamlar çok korkunç olduğu için açıklanmayan türkiye de ensest araştırması varmış. Murat basoglu sebebiyle bu raporu hatırlamış gazeteciler. Aklıma böyle birşey geldi.

Aman diyeyim sakın intihar etme.. daha 24 yaşındasın, hayatın hep sorunlarla geçmeyecek, mutlu da olursun.. şu an sabırlı ve sakin ol, evlilik işini bi erteleyin bakalım.. araya büyükler girer filan çözülür belki olay.. ortalık bi yatışsın

Aileniz neden sevgilinizin annesine "ben kızımı annesine baksın diye vermek istemiyorum" dedi? Ben buraya takildim. Ve cok kati olmalari sirf yaş farkindan dolayi degil anladigim kadariyla. Neden bu kadar karşi aileniz? Biraz daha derine inebilir misiniz?

Yas farkı o kadar da abartı degil
Esımle aramda 12 yas var ve gayet anlasıyoruz.
Aılen abartmış...

Annesi yaşlı 68 yaşında diye öyle düşünüyolar işte ama bir gğn benşm annem babam da yaşlanacak onlara da ben bakmıcak mıyım. O zaman onlar da ben onlara bakayım diye şehir dışına gitmemi istemiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…