- 25 Haziran 2016
- 1.436
- 3.321
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ölümüne razı gelip : evlenme ,öl, diyen aileni bırak kaç ama kocaya değil ,yeni bir hayata .. sen onları değil ,onlar seni rezil edecek bu gidişle .. sevgilinle de hemen evlilik olayına girme ...
Bu korkuyla yaşayamazsın. .bir yerden başlamalısın. .ailenin davranışları hiç hoş değil ,cekilebilecek gibi de degil..Katılıyorum desiklerinize. Çünkü en başta kendi hayatım üçin savunuyorum. Tek korkup çekip gitsem izşmi nasıl kaybettiririm beni rahat bırakmazlar çünkü iş yerimi öğrenip rezil ederler yaşadıpım yeri bulur rezil ederler. Daha önce kaldığım öğrenci yurdunda gündüz vakti beni bulamadıkları için gidip müdür küfür kıyamet rezillik çıkarmışlardı. Bunu hayatımın her alanında yapmaya kalkarlarsa öleyim daha iyi sülük gibiler resmen
Aileni çok kötüleyip sevgilini melek gibi göstermişsin sizin durumunuzda sıkıntı var tek taraflı anlatıyorsun kendini ikna etmek için.
Psikolojik sorunların varlığı ise apayrı bir problem. Benim sana tavsiyem nerede hava alacağını düşünüyorsan orada yaşa. Ama kv ile aynı evde yaşama
Bu korkuyla yaşayamazsın. .bir yerden başlamalısın. .ailenin davranışları hiç hoş değil ,cekilebilecek gibi de degil..
Ben 24ü bitirmek üzereyim erkek arkadaşım da 35e yeni girdi. Ben grafikerim o da optisyen ve yaklaşık 16senedir çalışıyor. Kendi meseleği tarafından bilinen bir insan. Daha önce evlenmedi. Buna şöyle eminim ailem gbt kaydını istemişti çünkü. O da hiç tepki vermeden kabul etmişti.
İnsanlık veya aile açısından değil ne kadar anlatıyorsanız o açıdan bakabiliriz. Abinin yaptıklarını burada kimse övmedi hal abim böyle böyle yaptı diye anlatıyorsunuz ama abinin sorunlu olduğu ortada zaten ama anne ben kızımı annesine baksın diye vermek istemiyorum diyor. Buradaki tereddütünde haklı bence. Ayrıca size ve verdiğiniz kararlarda genel bir güvensizlik var aile istismar edildiğinizi düşünüp işi tehdit şantaj küfüre kadar vardırmış. Ailenin yaptığı doğru değil tamam ama neden böyle yapıyorlar hala anlaşılamadı sizin dışınızda hepsi mi ruh hastası? Anlattığınıza göre öyle. Size neden böyle yapıyorlar dendiğinde de hala abim bunları yaptı diye anlatıyorsunuz. Bir de yorumlar hoşunuza gitmeyebilir ama yine de farklı düşünmenizi sağlar önyargılı bakmayıp acaba böyle de olabilir mi demekte fayda var.Ailemi kötülemiyorum birebir yapmış olduklarını anlatıyorum ki bunlar yarısı bile değil. En başta beni kızlık testine götürmek istedi ailem dediğim insanlar. Sevgilini melek göstermişsin diyorsunuz ama demek kü sevgilimin böyle davranması sizin gözünüzde melek görmek istemenizi sağlamış. Ailem aşağıladı hakaret küfür etti ona ama o "keşke karşınıza alıp bi tanısaydınız bunları yapmadan önce, siz oğlunuzu durdurun beni aramaya devam etmesin şikayet etmek istemiyorum, siz annesi babası olarak durdurmazsanız şikayet etmek zorunda kalıcam. Siz bu kadar maddiyettan vurursunuz ama yarın birşey olur sizin de elinizde hiç birşey kalmaz böyle yapmayın" diye konuştupunda annem çok efendi çocuk ama o kim oluyo benim oğlum için böyle konuşuyo diyebildi. (Oğlunu melek yapan asıl benim annem. Çünkü kendi kardeşini yaftalayan, öyle şeyler yapıcam ki ğntihar etmek zorunda kalacaksın diyen, git intihar et kaçıp başımızı eğceğine, o çocuğa tecavüz ettiricem annesine felç geçirticem sen de intihar etmek zorunda kalana kadar karıştırıcam diyen adi bir abim var) aileyi bi kenara atın hadi şnsanlık tarafından bakın biraz duruma yorum yaparken lütfen.
Türk toplumu evlenmeyi level atlamak olarak görüyor diyoruz da inanmayanlar vardı, bu yorumunuzdan sonra inanırlar artık.21 yaşında evlendim, saygın bir mesleğim, 4 yili geçen evliliğim, dünyalara degismeyecegim bir eşim, dogmasini beklediğim bir oğlum var. Evliliğin bana kattığı maddiyat, maneviyat, kemalat artılarını saymakla bitiremem. Yani başım ancak bu kadar göğe erebilirdi ve erdi konudan bağımsız oldu ama sorunuza cevap vermek istedim.
Aileni dinle dediğiniz insanlar "kanser olup ölse keşke de vermedik diye intihar etti rezilliğini yaşamayalım kimse bilmesin" diyen insanlar. Hatta ölümüne kadar yolu var diyorlar.
Abimin bir tehtidi de annemler onaylasa annemleri bile öldürürüm diyor.
Annesi yaşlı 68 yaşında diye öyle düşünüyolar işte ama bir gğn benşm annem babam da yaşlanacak onlara da ben bakmıcak mıyım. O zaman onlar da ben onlara bakayım diye şehir dışına gitmemi istemiyolarAileniz neden sevgilinizin annesine "ben kızımı annesine baksın diye vermek istemiyorum" dedi? Ben buraya takildim. Ve cok kati olmalari sirf yaş farkindan dolayi degil anladigim kadariyla. Neden bu kadar karşi aileniz? Biraz daha derine inebilir misiniz?