Bence sen bu aileden boşan güzelim.Tek taş beş taş isteyeni duydum da macbook ne ayol
Mesleğim gereği, macbook almıştı ailem bana. Ama sevgilim bana alamazmış yani.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence sen bu aileden boşan güzelim.Tek taş beş taş isteyeni duydum da macbook ne ayol
Daha önce intihar etmişsin önce kendini düşüneceksin bu yüzden. Ne sevgilini ne aileni düşünmeyeceksin kendine odaklan. Zamana ihtiyacın var bu süreçte. Su akar yatağını bulur. Zamanın sana göstereceklerini görmen gereken bir evredesin benim görüşüme göre. Kendini ailenden soyutla söylediklerini duyma, kafanda büyütme, yüz göz olma. İş hayatındaki çevrene odaklan. Senin psikolojin sağlam olursa önünde kimse duramaz. Birlikte olduğun kişinin de sabretmesi gerekli. Sabrın taşma noktasını aştığında ve hem maddi hem manevi olarak hazır olduğunda ne yapacağına karar verirsin.
Aynı örnek benim bir arkadaşım vardı ailesi istemedi ama evlendiler.Ben 24ü bitirmek üzereyim erkek arkadaşım da 35e yeni girdi. Ben grafikerim o da optisyen ve yaklaşık 16senedir çalışıyor. Kendi meseleği tarafından bilinen bir insan. Daha önce evlenmedi. Buna şöyle eminim ailem gbt kaydını istemişti çünkü. O da hiç tepki vermeden kabul etmişti.
Tanışmayı kabul etmiyorlar asla. Teşafi etmek için hiç birşekilde adım atmıyorlar özür dilemelisiniz demiştim. Ne özür dilicez cehenneme kadar yolları var p**evenk herif diye küfrediyorlar
Aynı örnek benim bir arkadaşım vardı ailesi istemedi ama evlendiler.
Erkek arkadaşınızın kötü bir huyu yoksa mesleği varsa, 24 yaş evlenmek için çok küçük bir yaş değil.
Arada ki sadece yaş farkına takılıp bir insanı bu kadar aşşağılamak tuhaf açıkçası.
Erkek arkadaşınızın sabrına ayrıca hayran kaldım fakat evlendikten sonra bunları dile getirebilir ailen böyle söyledi gibisinden.
Biraz haksızlık etmişler gibi ama tabi hakkında bişeyler mı biliyorlar kötü bir huyunu mu öğrendiler? Eğer bunların hiçbirisi yoksa ailen çok cahil. Ölmenizi istemeleri,hasta olmanızı istemesi çok ilginç. Depresyona girip intahar girişiminde bulunmanız ailenizin size verdiği enerjiden kaynaklanıyor besbelli.
Biraz zamana bırakın baktınız olmuyor evlenin bir hata bile yapıyor olsanız en azından kendi hatanız olmuş olur.
Kimsenin lafıyla hareket edip pişman olmayın.
Eski sevgilim de benden 7 yaş büyüktü ama bana karşı çok kötü davranıyodu ayrılınca da annem bana "sen pisliksin kimseyle anlaşamıyosun diye hakaretler etmişti. Yaş farkı çok önemli değil çünkü ben kafa olarak çevrem açısından çocuklupumdan beri gördüğüm baskılar dolayısıyla fazla olgun yetiştirdim kendşmizi. Biriyle anlaşabildikten sonra ve bunca kötü şeylerde yanımda olan biriyse özellikleiyi gğnde kötü gğnde yanında olmak bu değil mi?Aynı örnek benim bir arkadaşım vardı ailesi istemedi ama evlendiler.
Erkek arkadaşınızın kötü bir huyu yoksa mesleği varsa, 24 yaş evlenmek için çok küçük bir yaş değil.
Arada ki sadece yaş farkına takılıp bir insanı bu kadar aşşağılamak tuhaf açıkçası.
Erkek arkadaşınızın sabrına ayrıca hayran kaldım fakat evlendikten sonra bunları dile getirebilir ailen böyle söyledi gibisinden.
Biraz haksızlık etmişler gibi ama tabi hakkında bişeyler mı biliyorlar kötü bir huyunu mu öğrendiler? Eğer bunların hiçbirisi yoksa ailen çok cahil. Ölmenizi istemeleri,hasta olmanızı istemesi çok ilginç. Depresyona girip intahar girişiminde bulunmanız ailenizin size verdiği enerjiden kaynaklanıyor besbelli.
Biraz zamana bırakın baktınız olmuyor evlenin bir hata bile yapıyor olsanız en azından kendi hatanız olmuş olur.
Kimsenin lafıyla hareket edip pişman olmayın.
ben senide havai buldum baska erkekmi yok 34 yasında biri ile yada sevgilin baska kadınmı yok bukadar küçük biriyle
onlar şafın grlişi diyorlardır buladar cididiye alma
Para yok herhalde sevgilinde abingilin derdi o. Bi macbook kaç para haberi yok herhalde. Bi ara heves ettik alalım öderiz dedik. 8 bin lira olduğunu görünce yan yan kaçtık dükkandan.
Bu kadar ağır hakaretler tehditlerden sonra senin evlilik işi olmaz gibi.
Aileni dinle . Arada kuşak farkı var 5 sene sonra 40 yaşında olacak bir adam . Genceciksin , pişman olursun.