- Konu Sahibi Anaymbenana
-
Yatiya kalmamaya çalışın annenizdeEvlerimiz baya mesafeli..ben haftada bir-iki kere gidiyorum akşama kalıyorum sabah erken gidiyorum ama yetmiyor sanırım..her gün de gidemem ki..kendisi de ilk okula gidiyor şimdi öğlenci..okuldan gelince ödev derken zaman geçiyor birden..ilk defa böyle çok ağladı üzüldüğümü belli etmek istemiyorum onlara ama cidden çok üzülüyorum..eve gelirken bı parçamı orda bıraktım sanki canım çok yandı..hiç kıyamıyorum kuzuma çok seviyorum onu..
Ay aglicam ya of canım benim küçük daha 6 yaş nedir. Zor olur alismasiiiÇok masumlar çok..beni gördüğü zaman çok seviniyor şimdi birde okula gidiyor bugün beni de pek göremedi eve erken dönmek zorunda kaldım öyle olunca çok ağladı..
Benim ta buradan içim sızladı valla. Üzülme diyemem elbet üzüleceksin ama inan geçiyor. Sadece zaman.Cidden çok üzülüyorum az önce görüntülü aradı abla seni çok özledim gel diye konuşamadım kapattım yemin ederim çok üzülüyorum kıyamıyorum elimden birşey gelse şimdi giderim
Evlendim evleneli sadece 2 kere kaldımYatiya kalmamaya çalışın annenizde
Bende çok üzülüyorum inanın.. dün akşam hem beni hem kendini mahvetti.. annemle babamı söylemiyorum bile.. burda kalmasını çok istiyorum ama bu sefer de anne diye tutturur diye cesaret edemiyorum.. çünkü evlerimiz uzak..Kuzum benim kıyamam
Bunun çözümü görüşmeyi azaltmak olmamalı kesinlikle. Haftasonları arada size gelip kalsın, mesafe koymayın aranıza, terk edilmiş hissetmesin. Çok üzüldüm.
Benim şuan çocuğum yok çocuğum olunca nasıl olacağını merak ediyorum çünkü benide çok kıskanıyor onun yanında küçük çocukları sevince "abla beni de seviyorsun demi" diyorBen evlendiğimde kardeşim 7 yaşında idi. Bu kadar çok ağlamasa da sürekli istiyordu bi ara bize getiriyorduk dışarıda birlikte vakit geçiriyorduk öyle öyle aştık. E şimdi 10 yaşında. Hala eşimle beni kıskanır keza kızımla da kıskanıyor ama dahil olmak istediği, uzak kaldığı için kıskanıyor.
Belki sizde kalır ve gece de annesini isterse o zaman anlar biraz herkesin kendi evi olduğunu ve kendisinin yerinin de annesinin yanı olduğunu.Bende çok üzülüyorum inanın.. dün akşam hem beni hem kendini mahvetti.. annemle babamı söylemiyorum bile.. burda kalmasını çok istiyorum ama bu sefer de anne diye tutturur diye cesaret edemiyorum.. çünkü evlerimiz uzak..
Olmazsa okullar tatil olunca getireyim kuzumuBelki sizde kalır ve gece de annesini isterse o zaman anlar biraz herkesin kendi evi olduğunu ve kendisinin yerinin de annesinin yanı olduğunu.
Kardeşim bensizlige hiç alışkın değildi yani birbirimizden hiç uzak kalmadık hep yan yanaydik..annem kizar bağırır bana sığınırdı hala da öyle..annem bazen ödev yaptırırken kızar ödevimi ablam yaptırsin diye ağlar ki beni görünce de yuzlenir okula gitmek istemiyorum ödev yapmak istemiyorum diye ağlarSizi çok iyi anlıyorum. Bir dönem çok uzak mesafede işe gidip geliyordum. Saat 5te falan çıkıyordum evden ve 9 gibi gelebiliyordum. O tempoda bile hastaysa kardeşim o geceler başında uyumadan bekledim. Ne derdi varsa baskı kurmadan yorum yapmadan dinledim. Annem bile söyler hala ara sıra, benden çok seni dinler sen söyle ona diye. Ben evlendiğimde yemekten kesildi çocuk. Geçenlerde bir hareketi için ona çok kızdım. İlk defa böyle bir tepki göstermek zorunda kaldım. 10 gün peşimden ağlamış ablam benimle bir daha konuşmayacak diyekardeş bir başkadır. Evinize gelip görmesi gerek yaşantınızı. Ancak bu şekilde atlatabilir.
Öğretmen kardeşim var ama gelip benden ders anlatmamı istiyor, diğer ablası anlatınca anlamıyormuşKardeşim bensizlige hiç alışkın değildi yani birbirimizden hiç uzak kalmadık hep yan yanaydik..annem kizar bağırır bana sığınırdı hala da öyle..annem bazen ödev yaptırırken kızar ödevimi ablam yaptırsin diye ağlar ki beni görünce de yuzlenir okula gitmek istemiyorum ödev yapmak istemiyorum diye ağlarben ona daha bı kere bile bagirmadim sanırım biraz da ondan bu düşkünlüğü seçildiğini bildiği için..abim de var ama kardeşim bende çok çok ayrı.. okullar tatile girince getiriyim diyorum 1-2 gün kalsın bende
Benim de elimde büyümüş şimdi 20 yaşında çok güzel bir üniversite okuyan evladım gibi canim cigerparem kizkardesim var.Benim şuan çocuğum yok çocuğum olunca nasıl olacağını merak ediyorum çünkü benide çok kıskanıyor onun yanında küçük çocukları sevince "abla beni de seviyorsun demi" diyor
Benim şuan çocuğum yok çocuğum olunca nasıl olacağını merak ediyorum çünkü benide çok kıskanıyor onun yanında küçük çocukları sevince "abla beni de seviyorsun demi" diyor
O kadar zamandan beri alışamaması değişikMerhaba arkadaşlar..Ben 1 buçuk senelik evliyim küçükte bir kardeşim var 6 yaşında..ben büyüttüm diyebilirim birbirimize çok düşkünüz kardeşimle..ben ne zaman annemlerin evine gitsem kardeşim arkamdan abla gitme diye ağlıyor..az önce tekrar ağladı abla gitme diye annem babam hepimiz bı garip olduk saklandı gelmek istemedi yanıma.. saklanmış kanepe arkasına baktım gözlerinin altı sırılsıklam olmuş ağlamaktan abla gitme dedi.. içim burkuldu çok üzüldüm sürekli aynısını yapıyor sürekli arkamdan ağlıyor kıyamıyorum dayanamıyorum ağlamasına..bazen anneme ablam düğüne gitti gelecek diyormuş annem güzelce anlatmış ablan evlendi onun kendi evi var diye.. akşamları yemek yerken eskiden 5 kişiydik ablam evlendi gitti abimde evlenmesin diyormuş..çok üzülüyorum bu duruma..ne yapmalıyım bilmiyorum.. sırf bu yüzden annemlere gitmek istemiyorum artık..kendini de üzüyor beni de..
Tam tersi evimizin en küçüğü olduğu için babam annem ayrı düşkün..bır istediğini iki etmezler ama bana karşı ayrı bı ilgisi var kardeşimin.O kadar zamandan beri alışamaması değişik
Acaba ailede ilgisiz mi kalıyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?