Evlendikten sonra

Aslında o da orda olmaktan memnun değil İstanbulda yaşamak istiyor ama orda işyerleri var kapatıp gelir mi buraya bilmiyorum ki

1 ayda bu ne hız?

Geçmiş tanisikliginiz da var mi? Ailesini biliyor musunuz?

Bence insanlar birbirini sevince her yerde yasanilir ama iyice emin olduktan sonra karar verin bence.

Eğer eşine ciddi anlamda güveniyorsan her konuda yanında olacaksa bir sorun olmaz.

1 ayda mı tam istediğiniz gibi biri olduğunu anladınız ??? Evlilik fazlasıyla sorumluluk gerektiren bi durum ve bi insanı aynı evde kalmadığın sürece ne kadar da tanımışım desen boş artı başka şehire gitmek 1 ayda tanıdığın bi insanla ben bile yazarken fazlasıyla çelişkiler şüpheler oluşuyor kafamda siz bunu yaşamak istiyorsunuz ama hiç tereddütünüz Yok çok ilginç...

Ben bosanirken 12 yillik esimi hic tanimadigimi anladim. 1 ay tanimak icin cok erken degil mi? Bir de neden siz onun icin herseyinizi birakip gidiyorsunuz? Arkadaslariniz, cevreniz, isiniz, herseyiniz degisecek. Bunu goze alabilecek misiniz? Buyuk sebirden sonra Tokat'ta yapabilir misiniz bunlari sorgilayin.

Niye öyle düşünüyosunuz benim 2 ayda tanışığp sözlenip evlenen arkadaşlarım var buraya gelmesi mümkün olur mu bilemem daha önce 6 yıl burda yaşamıs ama şimdi orda işyerleri var orayla ilgileniyor

Çok düzgün biri aslında ama yinede düşünmek lazım

aaa ne yani 15-20 yıl tanımaya çalışıp öyle mi evleneyim
İşte bende onu düşünüyorum küçük şehirde yapamam galiba

sen ballıymışsın baya :)

İstanbul’da yaşayan Tokat’ta boğulur ancak eşinizi severseniz karın nerede doyuyorsa memleket orası oluyor. Ancak 1 ay çok erken iyice tanıyın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…