- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
O hiç sıkıntı değil zaten açık giyinen biri değilimbunları düşünmek için çok erken
hee evlenecekte olursa mecburen gideceksin ,
tokat ta çok modern bir yer değil , fazla açık giyemezsin , bakışlar insanı rahatsız ediyor
Aslında o da orda olmaktan memnun değil İstanbulda yaşamak istiyor ama orda işyerleri var kapatıp gelir mi buraya bilmiyorum ki1 ay çok çok erken şimdiden plan yapmak için kaldı ki orada mesleğimi.yapamam diyorsunuz yani çalışmayacaksınız.Tamam seviyor olabilirsiniz ama evlendikten sonra çevrenizde olmazsa baya yalnızlık çekebilirsiniz. Sevgilinize de bağlı biraz sizinle ilgilenmesi çevreye alıştırması lazım önce iyice tanıyın çok okuyoruz burada şehir değiştirdim mutsuzum yalnızım ailemin şehrine gitmek istiyorum diyenleri
Siz hangi şehirden nereye transfer oluyosunuzBen de değiştireceğim. Kalabalık şehirden bunaldıysanız iyi bile gelebilir
Canım sen memurmussun zaten bende memur olsam hiç sıkıntı etmemÇok seversen gözüne görünmüyor ben çok sevdiğim ve evimizde mutlu olduğumuz için sorunu olmadı ben kayseriden siirtte geldim ama geri dönüşücez tayinli çalışıyoruz
Başkentten bilecik'eSiz hangi şehirden nereye transfer oluyosunuz
hiç bişey anlamadım aydınlatır mısınız beni
Eğer eşine ciddi anlamda güveniyorsan her konuda yanında olacaksa bir sorun olmaz.Merhaba KK nın zeki ve çevik kadınları :)
Derdim şu ki biriyle tanıştım 1 aydır konuşuyoruz ciddi düşünüyoruz
Konuştuğum kişi tam istediğim gibi biri kafamdaki eş profiline uyuyor böyle düzgün biri karşıma daha önce çıkmamıştı öyle söyleyim
Sorun şu ki Ben İstanbulda yaşıyorum kendisi Tokat'ta yaşıyor.
Evlendikten sonra şehir değiştirmem sorun olur mu sizce
Ne yapmalıyım?
1 ayda mı tam istediğiniz gibi biri olduğunu anladınız ??? Evlilik fazlasıyla sorumluluk gerektiren bi durum ve bi insanı aynı evde kalmadığın sürece ne kadar da tanımışım desen boş artı başka şehire gitmek 1 ayda tanıdığın bi insanla ben bile yazarken fazlasıyla çelişkiler şüpheler oluşuyor kafamda siz bunu yaşamak istiyorsunuz ama hiç tereddütünüz Yok çok ilginç...Merhaba KK nın zeki ve çevik kadınları :)
Konuştuğum kişi tam istediğim gibi biri kafamdaki eş profiline uyuyor böyle düzgün biri karşıma daha önce çıkmamıştı öyle söyleyim
Ne yapmalıyım?
Niye öyle düşünüyosunuz benim 2 ayda tanışığp sözlenip evlenen arkadaşlarım var buraya gelmesi mümkün olur mu bilemem daha önce 6 yıl burda yaşamıs ama şimdi orda işyerleri var orayla ilgileniyorBir ayda hangi ara evlenme kararı aldınız, ilk bir ayda zaten herkes iyi geçinir, herkes iyidir. Zamanla herkes gerçek yüzünü gösteriyor. Şimdiden ciddi düşünüyoruz demeniz değişik geldi bana. Ayrıca iş bulamayacagim yere gitmezdim. Yıllarca oku emek ver, bir adam için vazgeç bana göre değil. İkimizin de iş bulacağı yere gidebiliriz. O neden İstanbul'a gelmesin ki? İstanbul 'da iş olanağı daha fazla.
Çok düzgün biri aslında ama yinede düşünmek lazım1 aydır tanıdığım biri için ASLA yaşadığım şehri bırakıp gitmek aklımın ucundan geçmez. Adımlarını dikkatli at bence. İş, aile, arkadaşlar tüm düzenini bırakıp gitmene değecek mi? Seni her anlamda destekleyen, yanında olabilecek biri mi bunları ölçüp tart
aaa ne yani 15-20 yıl tanımaya çalışıp öyle mi evleneyimBen bosanirken 12 yillik esimi hic tanimadigimi anladim. 1 ay tanimak icin cok erken degil mi? Bir de neden siz onun icin herseyinizi birakip gidiyorsunuz? Arkadaslariniz, cevreniz, isiniz, herseyiniz degisecek. Bunu goze alabilecek misiniz? Buyuk sebirden sonra Tokat'ta yapabilir misiniz bunlari sorgilayin.
sen ballıymışsın baya :)İstanbul’da yaşıyordum bende. Üniversite okuduğum şehire gelin olarak geldim. Trabzon’a. Şansım bildiğim bir şehirdi. Çalışıyordum tayinimi buraya aldım şehire alışmak insanlarına alışmak kolay oldu çalıştığım için kolay çevre edindim. Her şeye rağmen Hiç kolay değil emin olun Ama eşim tayinci yarın doğuya ya da batıya herhangi bir yere tayinimiz Çıkabilir. Hayatın ne getireceği kimse için bilinmez. Yeter ki sizin huzurunuz sevginiz olsun. EMin olun duygularınızdan. Ablamın eşi asker şuan Tokat’ta yaşıyorlar. Bende gittim gayet güzel bir şehir ama çok küçük tabi . Ama dedim ya önemli olan aşk sevgi ve güven. Ona güveniyorsan her yere gidersin.
anladığım dilden konuşmussunSO-RUN-O-LUR
Sen öyle düşün canım aman diyiiiim tokatlı mi aman aman amanYani Tokatta cok ne giydin diye karisan eden kotu kotu bakan olmaz sanirim. Oralari bilmiyorum oyle tahmin ediyorum
İstanbul’da yaşayan Tokat’ta boğulur ancak eşinizi severseniz karın nerede doyuyorsa memleket orası oluyor. Ancak 1 ay çok erken iyice tanıyın benceMerhaba KK nın zeki ve çevik kadınları :)
Ne yapmalıyım?