Evlendikten sonra

problem olacaksa
ilçe değiştirince de oluyor
kimsenin evliliği eşi 4x4 lük değil
gidebilirsiniz ama davulun sesi uzaktan hoş gelir anladığım kadarıyla pek de yüzyüze görüşmüyorsunuz
gittiğinizde evlendiniz çocuğunuz oldu bakacak yardım edecek var mı?
bak bu bebek bakımı kısa gibi durabilir ama inan yardım yardımdır birkaç gün bile olsa pırlanta gibi değerli birşey
maddi durumları nasıl
en önemlisi de tokat deyip da kötü götürürse zor yaparsınız

Merhaba KK nın zeki ve çevik kadınları :)
Derdim şu ki biriyle tanıştım 1 aydır konuşuyoruz ciddi düşünüyoruz
Konuştuğum kişi tam istediğim gibi biri kafamdaki eş profiline uyuyor böyle düzgün biri karşıma daha önce çıkmamıştı öyle söyleyim
Sorun şu ki Ben İstanbulda yaşıyorum kendisi Tokat'ta yaşıyor.
Evlendikten sonra şehir değiştirmem sorun olur mu sizce
Ne yapmalıyım?
Senelerce tanığın akrabanı tanıyamıyo insan sen nasıl 1 ayda tanıdığınla nasıl ciddi düşünüyosun acele etme hemen

Burda Türkiye-Afrika aşkı için bile olumlu konuştum.Ama sizin konunuzda bir soru işareti uyandı.Şöyle ki;
İstanbul-Tokat apayrı.Tokatta kısa süre bulunmuş ve Tokat'a atanmış ve evlenmiş bir arkadaşımdan yola çıkarak şunu söyleyebilirim ki zor.Küçük memleket sıkılma,özellikle İstanbul'dan sonra bocalama ihtimaliniz yüksek.
Arkadaşım çevre memlekette büyüyüp yetişmesine rağmen kültürlerine,insanlarına alışmakta zorlandığını söylemişti.
Önceden gidip orda zaman geçirmeye çalışın.Sonra değerlendirin bence.
Acaba kendisi İstanbul'a yerleşmeyi düşünmez mi?

İstanbulda yaşamak zor. Ben de evlenip istanbuldan ayrıldım ama 1 saat uzaktayım sadece. Yine deniz kıyısındayım. İstanbuldan sonra anadolunub ortası deniz olmayan yer zor.

Hem siz nereden buldunuz tokatta yaşayan adamı?internetten tanıştıysanız zaten hiç hayal kurmayın...

dur daha bismillah. uzaktan ilişki yürütüyorsunuz sanırım. kafadaki profile her uyanla evlenilse ve şehir değiştirilse Evliya Çelebi'ye fark atılır yahu. İstanbul'dan sonra Tokat'ta da yaşayamazsın bi kere. kimse aşk meşk gözler kör vs de demesin yani.
Adam mantıken düşündüğümde tam istediğim gibi ama ya burdan biriyle evlenip mutsuz olursam

sadistliği nerden çıkardınız şimdi? zorluklar derken, örneğin kavga ettiğinizde durum ne olacak başa çıkabilecek misiniz birbirinizi sakinleştirebilecek misiniz? birbirinizin arkadaş ortamını tanıyın, sizin yanınızda nasıl onların yanında nasıl. sizin yanınızda farklı biri olma çabası var mı mesela. bu gibi zorluklardan bahsediyorum. evli değilim ama mantıklı düşündüğümde bunlar geliyor aklıma.
Arkadaş ortamına girdiğimde gözlemleyeceğim

X