Evlendikten sonra

umutsuzvaka01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2018
5.023
2.919
Merhaba KK nın zeki ve çevik kadınları :)
Derdim şu ki biriyle tanıştım 1 aydır konuşuyoruz ciddi düşünüyoruz
Konuştuğum kişi tam istediğim gibi biri kafamdaki eş profiline uyuyor böyle düzgün biri karşıma daha önce çıkmamıştı öyle söyleyim
Sorun şu ki Ben İstanbulda yaşıyorum kendisi Tokat'ta yaşıyor.
Evlendikten sonra şehir değiştirmem sorun olur mu sizce
Ne yapmalıyım?

olmaz mı,
kim taşınırsa sosyal hayatını işini ailesini bırakıp taşınıyor. Taşınan için ayrı dert, taşınmayan için ayrı dert. Ona da başka sorumluluk yükleniyor. Ben eşime yasak koymuştum valla :) madem ben senin için taşındım, ben bu şehre alışana kadar öyle beni yanlız bırakıp arkadaşlarımla takılayım falan diyemezsin demiştim
bir de her taşındığım şehre kolayca alışmama rağmen, eşimin yanına taşındığımda daha zor alışmıştım. Hani kendi isteğimle değil de sanki onun zoruyla taşınmışım gibi hissetmiştim. Bir yılı buldu bu psikolojiden çıkmam.

Yani sizde eşiniz için şehir değiştirdiniz öyle mi

Yok tabiki 1 ayda böyle karar alınmaz ama zamana bıraktım biraz daha cok tanımak lazım ne gibi zorluklar yaşayayım sadist miyim ben

Yani sizde eşiniz için şehir değiştirdiniz öyle mi

yani bizim için üç şehir vardı, benim şehrime gelse onun iş bulması zor olacaktı. ikinci şehir istanbuldu, açıkçası gözümüz korktu orada hayat kurmaktan, üçüncü şehir onun şehriydi, benim mesleğim açısından da avantajlı bir şehirdi.

Hani onun için değil aslında, en mantıklı seçim olduğu için vermiştik bu kararı. Ama ben yine de ondan çıkardım hırsımı :)

sizin taşınma sebebiniz tam olarak nedir?

Evet burda çalışıyorum Tokatta iş bulma ihtimalim yok mesleğimden dolayı

Bence aceleci davranmayın. 1 ay evlilik düşüncesi, tanıdım demek için çok erken.

Yer değiştirmek de çok sorun edilmemeli diye düşünüyorum. Tokat iklim olarak güzel bir yer. Gidip gezin, dolaşın birlikte. En iyi kararı öyle verirsiniz.

Yok tabiki 1 ayda böyle karar alınmaz ama zamana bıraktım biraz daha cok tanımak lazım ne gibi zorluklar yaşayayım sadist miyim ben

sadistliği nerden çıkardınız şimdi? zorluklar derken, örneğin kavga ettiğinizde durum ne olacak başa çıkabilecek misiniz birbirinizi sakinleştirebilecek misiniz? birbirinizin arkadaş ortamını tanıyın, sizin yanınızda nasıl onların yanında nasıl. sizin yanınızda farklı biri olma çabası var mı mesela. bu gibi zorluklardan bahsediyorum. evli değilim ama mantıklı düşündüğümde bunlar geliyor aklıma.

1 ay çok çok erken şimdiden plan yapmak için kaldı ki orada mesleğimi.yapamam diyorsunuz yani çalışmayacaksınız.Tamam seviyor olabilirsiniz ama evlendikten sonra çevrenizde olmazsa baya yalnızlık çekebilirsiniz. Sevgilinize de bağlı biraz sizinle ilgilenmesi çevreye alıştırması lazım önce iyice tanıyın çok okuyoruz burada şehir değiştirdim mutsuzum yalnızım ailemin şehrine gitmek istiyorum diyenleri

Çok seversen gözüne görünmüyor ben çok sevdiğim ve evimizde mutlu olduğumuz için sorunu olmadı ben kayseriden siirtte geldim ama geri dönüşücez tayinli çalışıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…