- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Çok yoz bi yer derken?Coooooook seviyorsan onun icin neresi olursa olsun gider uyum saglarsin. Tokat cok yoz bir yer degildir sanirim.
Yani Tokatta cok ne giydin diye karisan eden kotu kotu bakan olmaz sanirim. Oralari bilmiyorum oyle tahmin ediyorumÇok yoz bi yer derken?
Yani sizde eşiniz için şehir değiştirdiniz öyle miolmaz mı,
kim taşınırsa sosyal hayatını işini ailesini bırakıp taşınıyor. Taşınan için ayrı dert, taşınmayan için ayrı dert. Ona da başka sorumluluk yükleniyor. Ben eşime yasak koymuştum valla :) madem ben senin için taşındım, ben bu şehre alışana kadar öyle beni yanlız bırakıp arkadaşlarımla takılayım falan diyemezsin demiştim
bir de her taşındığım şehre kolayca alışmama rağmen, eşimin yanına taşındığımda daha zor alışmıştım. Hani kendi isteğimle değil de sanki onun zoruyla taşınmışım gibi hissetmiştim. Bir yılı buldu bu psikolojiden çıkmam.
Yok tabiki 1 ayda böyle karar alınmaz ama zamana bıraktım biraz daha cok tanımak lazım ne gibi zorluklar yaşayayım sadist miyim ben1 ay bu kararı vermek için az değil mi? sonradan pişman olacağınız kararlar vermeyin. aceleniz yok. birbirinizi iyi tanıyın, bir takım zorluklar yaşayın, başa çıkabiliyor musunuz çıkamıyor musunuz bunu görün.
Yani sizde eşiniz için şehir değiştirdiniz öyle mi
Evet burda çalışıyorum Tokatta iş bulma ihtimalim yok mesleğimden dolayıİstanbul’da çalışıyor musunuz? Tokat’a gittiğinizde iş bulma imkanınız olacak mı? Aslında sizin hayattan beklentinizle alakalı bir durum bu .. bazı insanlar İstanbul’da hayatta yapamam derken bazıları da İstanbul yoğunluğuna alışıp diğer illerde depresyona girebilir ..
İş bulma ihtimalim olmayan bir yere düzenimi bozup gitmezdimEvet burda çalışıyorum Tokatta iş bulma ihtimalim yok mesleğimden dolayı
Evet burda çalışıyorum Tokatta iş bulma ihtimalim yok mesleğimden dolayı
Yok tabiki 1 ayda böyle karar alınmaz ama zamana bıraktım biraz daha cok tanımak lazım ne gibi zorluklar yaşayayım sadist miyim ben