Evlendikten sonra

dur daha bismillah. uzaktan ilişki yürütüyorsunuz sanırım. kafadaki profile her uyanla evlenilse ve şehir değiştirilse Evliya Çelebi'ye fark atılır yahu. İstanbul'dan sonra Tokat'ta da yaşayamazsın bi kere. kimse aşk meşk gözler kör vs de demesin yani.

Bir ayda hangi ara evlenme kararı aldınız, ilk bir ayda zaten herkes iyi geçinir, herkes iyidir. Zamanla herkes gerçek yüzünü gösteriyor. Şimdiden ciddi düşünüyoruz demeniz değişik geldi bana. Ayrıca iş bulamayacagim yere gitmezdim. Yıllarca oku emek ver, bir adam için vazgeç bana göre değil. İkimizin de iş bulacağı yere gidebiliriz. O neden İstanbul'a gelmesin ki? İstanbul 'da iş olanağı daha fazla.

İstanbul’da yaşıyordum bende. Üniversite okuduğum şehire gelin olarak geldim. Trabzon’a. Şansım bildiğim bir şehirdi. Çalışıyordum tayinimi buraya aldım şehire alışmak insanlarına alışmak kolay oldu çalıştığım için kolay çevre edindim. Her şeye rağmen Hiç kolay değil emin olun Ama eşim tayinci yarın doğuya ya da batıya herhangi bir yere tayinimiz Çıkabilir. Hayatın ne getireceği kimse için bilinmez. Yeter ki sizin huzurunuz sevginiz olsun. EMin olun duygularınızdan. Ablamın eşi asker şuan Tokat’ta yaşıyorlar. Bende gittim gayet güzel bir şehir ama çok küçük tabi . Ama dedim ya önemli olan aşk sevgi ve güven. Ona güveniyorsan her yere gidersin.

1 aydır tanıdığım biri için ASLA yaşadığım şehri bırakıp gitmek aklımın ucundan geçmez. Adımlarını dikkatli at bence. İş, aile, arkadaşlar tüm düzenini bırakıp gitmene değecek mi? Seni her anlamda destekleyen, yanında olabilecek biri mi bunları ölçüp tart

Taşınma sebebi evlilik

Büyükşehirden küçükşehire gitmek sıkıntı olmaz mı

ben taşındım ama onun şehrine atanabilirsem gelebileceğimi söylemiştim,saglık bakanlığında çalışıyordum işim da gayet iyiydi,olmazsa gelmem dedim,kpssye tekrar çalıştım kısmetmiş ki oldu ve geldim,valla çok aşık olarak evlendim iyi de adamdır hala severim keratayı ama önce iş,hayatın ne getireceği belli olmaz,bişiler yürümezse dımdızlak kalamazdım

Taşınma sebebi evlilik

hayır yani neden siz taşınıyorsunuz, o değil, o anlamda sordum. elbette biriniz taşınacak da.

ya da şöyle net diyeyim. çok okuyoruz kk da. genelde kadın erkek evleniyor, işleri vs birbirine denk. Ancak kadın işinden istifa edip erkeğin yaşadığı şehre taşınıp, işsiz kalıp ev hanımı oluyor, zaten çocuk mocuk da olunca hop kariyer bitmiş.
bu seçimi yapanlardan mutlu olanlar da var elbette, mutsuz olan da çok.
şahsen benim için tamamen mutsuzluk getirirdi bu seçim. sizi bilemeyiz.
Ama zorlanacağınız aşikar.

Şöyle bir eski konulariniza baktım da her konuda farklı biri var ve siz hepsi için ondan hoşlandım ideal eş adayı demissiniz. Hepsinin de sonu fiyasko, biri evli çıkmış hatta. Gerçekten bir şeyleri akışına bırakın , her merhaba dediğiniz adama da güvenip ,hoslandiginizi zannetmekten vazgeçin yoksa daha çok hayal kırıklığı yaşarsınız.

Çok aşık olup, çok iyi anlaşmadığınız sürece, bence zor bir karar. Bir de istanbuldan tokata, daha kötü bir yere. Biraz daha bakın tabi ki, duygularınıza göre karar verirsiniz ilerde ama zor bir şey bence.

Esimde ben de memleketlerimize uzak yaşıyoruz bu konuda bir sorun yaşamadık. Bizim tercihimiz iki aileye de uzak ol karışan olmasın kafam rahat olsun düşüncesiydi.
Öyle de oldu zaten.
Arkadaş çevresi olsa da bir erkek sorumluluk sahibiyse karısını bırakıp arkadaşlarıyla gorusmez. Olursa nadir olur ona da anlayışlı olmalıyız.
Nasıl birisin girişken mi?
Yeni tasindigin yerden arkadaş edinebilirsen sen de gorusursun.

Nerde olursan ol şu tavsiye de bulunabilirim eşini hayatının merkezine koyma önceliğin kendin olsun.

Valla bilemedim
Sevmek yetmez evlilik icin,dolayisiyla sehir degistirmek icin de yetmez.
Hele hele istanbuldan Tokata, asla gitmem ben olsam. Belirli kriterlerim olur gidilecek sehir icin. Misal İzmire yerlesebilirim,Antalya olabilir,Mersin,Eskisehir,Ankara olur da
Tokat yani ne bileyim.

Ben kendi sehrimden hic ayrilmadim belki de ondan boyle dusunuyorumdur. Sosyal hayatimdan,is hayatimdan es icin asla ayrilmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…