- 27 Haziran 2014
- 5.443
- 12.931
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Merhaba KK nın zeki ve çevik kadınları :)
Derdim şu ki biriyle tanıştım 1 aydır konuşuyoruz ciddi düşünüyoruz
Konuştuğum kişi tam istediğim gibi biri kafamdaki eş profiline uyuyor böyle düzgün biri karşıma daha önce çıkmamıştı öyle söyleyim
Sorun şu ki Ben İstanbulda yaşıyorum kendisi Tokat'ta yaşıyor.
Evlendikten sonra şehir değiştirmem sorun olur mu sizce
Ne yapmalıyım?
Merhaba KK nın zeki ve çevik kadınları :)
Konuştuğum kişi tam istediğim gibi biri kafamdaki eş profiline uyuyor böyle düzgün biri karşıma daha önce çıkmamıştı öyle söyleyim
Ne yapmalıyım?
Yahu tabiki yeterli değil onda hemfikiriz ben sadece ilerki zamanalrda böyle bişey ön görürsek nasıl olur yada yol almadan geri adım mı atmalı onu düşünüyorumBirini tanimak icin 1 ay yeterli bi sure degil..
Taşınma sebebi evlilikyani bizim için üç şehir vardı, benim şehrime gelse onun iş bulması zor olacaktı. ikinci şehir istanbuldu, açıkçası gözümüz korktu orada hayat kurmaktan, üçüncü şehir onun şehriydi, benim mesleğim açısından da avantajlı bir şehirdi.
Hani onun için değil aslında, en mantıklı seçim olduğu için vermiştik bu kararı. Ama ben yine de ondan çıkardım hırsımı :)
sizin taşınma sebebiniz tam olarak nedir?
Büyükşehirden küçükşehire gitmek sıkıntı olmaz mıBence aceleci davranmayın. 1 ay evlilik düşüncesi, tanıdım demek için çok erken.
Yer değiştirmek de çok sorun edilmemeli diye düşünüyorum. Tokat iklim olarak güzel bir yer. Gidip gezin, dolaşın birlikte. En iyi kararı öyle verirsiniz.
Kendi şehrime getirtmeyi nasıl başarıcamİş bulma ihtimalim olmayan bir yere düzenimi bozup gitmezdim
gitmedim de zaten
kocamı kendi şehirime getirttim :)
ben taşındım ama onun şehrine atanabilirsem gelebileceğimi söylemiştim,saglık bakanlığında çalışıyordum işim da gayet iyiydi,olmazsa gelmem dedim,kpssye tekrar çalıştım kısmetmiş ki oldu ve geldim,valla çok aşık olarak evlendim iyi de adamdır hala severim keratayı ama önce iş,hayatın ne getireceği belli olmaz,bişiler yürümezse dımdızlak kalamazdımMerhaba KK nın zeki ve çevik kadınları :)
Ne yapmalıyım?
Taşınma sebebi evlilik
ben özel çaba sarfetmedim :=)Kendi şehrime getirtmeyi nasıl başarıcam