Evlendikten sonra

kafa yapısını söylüyorum işte

kimse iyi düşünmez demek ne demek , o... demek istiyorsun ,

bizim buralarda hiç kimse öyle düşünmez ,
neyse sizinle tartışmak istemiyorum . herkesın düşüncesi kendinı baglar
Ne kadar cirkin dusunuyorsunuz. Kici acik geziyor dedigim o... demek anlamina gelmiyor. Asil sizin zihniyetinizde problem var. Ayrica o..... lari elestirmem onlari o hayata itene bakmak lazim.. ama siz belli ki onlara kotu gozle bakiyorsunuz. Bi daha yorum yapmayin asil ben sizinle tartismak istemiyorum. Hic begenmedim ayrimci tavirlarinizi

Valla bilemedim
Sevmek yetmez evlilik icin,dolayisiyla sehir degistirmek icin de yetmez.
Hele hele istanbuldan Tokata, asla gitmem ben olsam. Belirli kriterlerim olur gidilecek sehir icin. Misal İzmire yerlesebilirim,Antalya olabilir,Mersin,Eskisehir,Ankara olur da
Tokat yani ne bileyim.

Ben kendi sehrimden hic ayrilmadim belki de ondan boyle dusunuyorumdur. Sosyal hayatimdan,is hayatimdan es icin asla ayrilmam.
Biliyormusunuz bende hep böyle derdim ama hayat işte büyük lokma ye büyük konuşma demiş atalarımız ne kadar doğru söylmişler o büyük büyük ettiğim ne laflarım varsa zamanında hayat öyle bir yaşatıyor ki hepsini yutmak zorunda kalabiliyorsunuz. Ben büyük konuşmaktan korkar oldum tavsiyem büyük konuşmayın cidden sonra çok can yakıyor...

aboov benden başka umutsuz vakalarda varmış :KK70: aslen tokatlı değil işi orda olduğu için orda yaşıyor ben İstanbulu pek sevmiyorum küçük yerde yaşamaya üniversite okudugum yerden alışkınım o yuzden yapabilirim diye düşünüyorum.
Bayramda giremedim cevabını yeni gördüm. Ben umutsuzun umutsuz vakasıyım beterin beteri :)) meseleye gelince alışırım diyorsan sorun yok ben insanların hayalini kurduğu eskişehiri bile beğenmiyorum sanırım sorun bende :))

1 ay ciddi düşünmek içinde, kafandaki eş modeline uyup uymadığını anlamak içinde, şehir değiştirmeyi göze almak içinde yeterli bir süre değil... En az 1 yıl sonra aynı konuyu açarsan konuşalım bence. Kal sağlıcakla.

X