Evlendikten sonra

Ne kadar cirkin dusunuyorsunuz. Kici acik geziyor dedigim o... demek anlamina gelmiyor. Asil sizin zihniyetinizde problem var. Ayrica o..... lari elestirmem onlari o hayata itene bakmak lazim.. ama siz belli ki onlara kotu gozle bakiyorsunuz. Bi daha yorum yapmayin asil ben sizinle tartismak istemiyorum. Hic begenmedim ayrimci tavirlarinizi

Biliyormusunuz bende hep böyle derdim ama hayat işte büyük lokma ye büyük konuşma demiş atalarımız ne kadar doğru söylmişler o büyük büyük ettiğim ne laflarım varsa zamanında hayat öyle bir yaşatıyor ki hepsini yutmak zorunda kalabiliyorsunuz. Ben büyük konuşmaktan korkar oldum tavsiyem büyük konuşmayın cidden sonra çok can yakıyor...

Bayramda giremedim cevabını yeni gördüm. Ben umutsuzun umutsuz vakasıyım beterin beteri :)) meseleye gelince alışırım diyorsan sorun yok ben insanların hayalini kurduğu eskişehiri bile beğenmiyorum sanırım sorun bende :))

1 ay ciddi düşünmek içinde, kafandaki eş modeline uyup uymadığını anlamak içinde, şehir değiştirmeyi göze almak içinde yeterli bir süre değil... En az 1 yıl sonra aynı konuyu açarsan konuşalım bence. Kal sağlıcakla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…