- 22 Haziran 2017
- 584
- 313
- 31
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Senelerce tanığın akrabanı tanıyamıyo insan sen nasıl 1 ayda tanıdığınla nasıl ciddi düşünüyosun acele etme hemenMerhaba KK nın zeki ve çevik kadınları :)
Derdim şu ki biriyle tanıştım 1 aydır konuşuyoruz ciddi düşünüyoruz
Konuştuğum kişi tam istediğim gibi biri kafamdaki eş profiline uyuyor böyle düzgün biri karşıma daha önce çıkmamıştı öyle söyleyim
Sorun şu ki Ben İstanbulda yaşıyorum kendisi Tokat'ta yaşıyor.
Evlendikten sonra şehir değiştirmem sorun olur mu sizce
Ne yapmalıyım?
İçerde kalan iller genelde sabit ve katıdırCoooooook seviyorsan onun icin neresi olursa olsun gider uyum saglarsin. Tokat cok yoz bir yer degildir sanirim.
Evet burda çalışıyorum Tokatta iş bulma ihtimalim yok mesleğimden dolayı
Orda kalması gerekiyor işyerleri var ordaama bu çok büyük bir problem.
neden işinizi bırakasınız ki.
başka bir şehir düşünün, ikiniz için de iş imkanları olan.
hiç bişey anlamadım aydınlatır mısınız beniyanlış yere yanlış mesaj
O buraya gelir mi ki acabaBence değiştirmeyin. Çok bunalırsınız.
Katılıyorum size ışık görmesem 1 ay boyunca neden konuşayım bitireyim mi yaniBir aylık sevgili iken taraflardan biri ağır psikopat değilse her çift uyumludur.
İstanbul'da yaşıyor çalışıyorsan Tokat'ta zorlanırsın.
E senin iş yerin de İstanbul’da? İş imkanınız yoksa gitmeyin.Orda kalması gerekiyor işyerleri var orda
Genç ve güzel bi kız olarak evlenmek istiyorum artık bunun neresi garip ayolDaha 25 yaşında bu ne evlilik merakı ya :)
Konularınız hep aynı minvalde.
Daha önce de Ankara-Istanbul olur mu demişsiniz ?
Ondan önce de 25 yaşındayım evlenemiyorum demişsiniz....
Konuşmayı mı bitireyimE senin iş yerin de İstanbul’da? İş imkanınız yoksa gitmeyin.
Adam mantıken düşündüğümde tam istediğim gibi ama ya burdan biriyle evlenip mutsuz olursamdur daha bismillah. uzaktan ilişki yürütüyorsunuz sanırım. kafadaki profile her uyanla evlenilse ve şehir değiştirilse Evliya Çelebi'ye fark atılır yahu. İstanbul'dan sonra Tokat'ta da yaşayamazsın bi kere. kimse aşk meşk gözler kör vs de demesin yani.
Arkadaş ortamına girdiğimde gözlemleyeceğimsadistliği nerden çıkardınız şimdi? zorluklar derken, örneğin kavga ettiğinizde durum ne olacak başa çıkabilecek misiniz birbirinizi sakinleştirebilecek misiniz? birbirinizin arkadaş ortamını tanıyın, sizin yanınızda nasıl onların yanında nasıl. sizin yanınızda farklı biri olma çabası var mı mesela. bu gibi zorluklardan bahsediyorum. evli değilim ama mantıklı düşündüğümde bunlar geliyor aklıma.