• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

gel bacımm gelll dertlesekk azıcık sen yaz ben namazımı edaa edıp gelıyorum ınsl...:29:

allah kabul etsin canım:16:

benımde 08/08 de 4 yıl bıtecek bızz 3,5 yıldrı ıstıyoruz sebebsız yere olmuyor benı yasımda 25 e yenı gırdım skeerrrr kısmett nerde yasıyorsunnn ev hanmısın sanırımmm bnm gıbıı

daha gençsin hayırlısı inşallah Allah ne zaman isterse o zaman olur.2 aydır hemen pat diye olacakmış gibi ümit ettim o ayrı :26:
kısmet canım.

ben istanbuldayım sen nerdesin :7:

2 yıldır bende ev hanımı rütbesine eriştim:27::27::27::27:

allah kabul etsin canım:16:

daha gençsin hayırlısı inşallah Allah ne zaman isterse o zaman olur.2 aydır hemen pat diye olacakmış gibi ümit ettim o ayrı :26:
kısmet canım.

ben istanbuldayım sen nerdesin :7:

2 yıldır bende ev hanımı rütbesine eriştim:27::27::27::27:
amın ınsl..cnm cumlemısınkını ıste evlılık yası buyuk olunca yas gosegozukmuyor sekerımm bende kayseride yasıyorumm bende umranıyeden gelın geldım orada yasıyordum bekar ken cnmmm

fotona baktım maşallah canım Allah ailene eşine bağışlasın.
fiziğin gayet iyi.

efeeylül le göbekten konuşmuşsunuz yaa fotodaki göbek bence tayttan kaynaklanıyor lastik kısmı göbişünü azıcık çıkarmış:34:
o kadar göbiş bendede olsun razıyım valla :27::27:

herşey tamamda o topuklu ayakkabılar ne öyle eylülün dediği gibi manken gibi olmuşsun:27::27::27:

amın ınsl..cnm cumlemısınkını ıste evlılık yası buyuk olunca yas gosegozukmuyor sekerımm bende kayseride yasıyorumm bende umranıyeden gelın geldım orada yasıyordum bekar ken cnmmm

evet canım biz geç evlendiğimiz için biraz bekleyelim hem maddi durumumuzu düzeltelim hemde biraz birbirimizle ilgilenelim istedik:34:
2 aydırda çalışmalara başladık:17:
herşeyin hayırlısı:26:

bende ümraniyedeyim tavukçuyolu adliyeye yakın oturuyorum :ssz:

suzan nerdesin mutfağa mı gittin yoksa:27::27::27:

kız arkadas mı cıkıcazz ne senınle bende tavukcu yolunda oturuyordummm aymar marketı bılıyormuusnnn yada carsamba pazarını sekerrr baska topıke yazıyordum cevap yazınca begen de ekranda goruyum sekerrr :))

kız arkadas mı cıkıcazz ne senınle bende tavukcu yolunda oturuyordummm aymar marketı bılıyormuusnnn yada carsamba pazarını sekerrr baska topıke yazıyordum cevap yazınca begen de ekranda goruyum sekerrr :))

yok canım tanımıyorum seni,aymar marketi biliyorum pazarın devamında oturoyorum şimdi komşu çıkacağız :52::52::52:

yok canım tanımıyorum seni,aymar marketi biliyorum pazarın devamında oturoyorum şimdi komşu çıkacağız :52::52::52:

wiiii pazarın ortasında camıı var dı ben ordada oturdumm sen yenı mı evın yada sıte vardı orda yaa neydıı adı hatırlıyacam dım pazarın basında da ablam oturuyor mus ben daha gomredımde kırada lrr nlarrr senn evınnyakınında ne vr:8:

wiiii pazarın ortasında camıı var dı ben ordada oturdumm sen yenı mı evın yada sıte vardı orda yaa neydıı adı hatırlıyacam dım pazarın basında da ablam oturuyor mus ben daha gomredımde kırada lrr nlarrr senn evınnyakınında ne vr:8:

yok canım site değil.7-8 yıldır burda oturuyoruz.abimle beraber kalıyordum sonra evlendim ablamlar falan vardı onlar memlekete taşındı abim yalnız kaldı evi kiraya verecekti tek kalmasın diye bizde tekrar buraya taşındık.
bizim evin karşısında okul inşaatı yapılıyor üstün markete yakınız ablan bilir canım.

yok canım site değil.7-8 yıldır burda oturuyoruz.abimle beraber kalıyordum sonra evlendim ablamlar falan vardı onlar memlekete taşındı abim yalnız kaldı evi kiraya verecekti tek kalmasın diye bizde tekrar buraya taşındık.
bizim evin karşısında okul inşaatı yapılıyor üstün markete yakınız ablan bilir canım.

bıldigim papooglu market vardıı canım baskadaaklımda yok aslen nerelısın yada esın nerlı bız yozgat lıyız

bıldigim papooglu market vardıı canım baskadaaklımda yok aslen nerelısın yada esın nerlı bız yozgat lıyız

canım çarşamba pazarının bitiminden toprak iöokuluna (şimdi bilfen olarak değişti) doğru giderken yol üzerinde.

ben malatyalı eşim kastamonulu.

canım çarşamba pazarının bitiminden toprak iöokuluna (şimdi bilfen olarak değişti) doğru giderken yol üzerinde.

ben malatyalı eşim kastamonulu.

heh sımdı buldum toprak ı.ö tamam dır seker bılıyorum orayıı aynı mevkıı deyız ıste memnun oldumm cokk hemde cokkk:29:

günaydın kızlar,

dün akşam etsiz çiğ köfte yedim:17:

sabah

omlet ( azıcık yedim geri kalanını eşime verdim midem bulandı)
1 kk peynir
3 siyah zeytin
salata
1 dilim tam buğday ekmeği

ben çayı şekersiz içiyorum onun için yazmıyorum.
birde su bildirimi yapmıyorum çok içiyorum günde 2-3 litre :30: havalar ısınınca bu miktar biraz daha artıyo:27::27:
büyük bardakla içiorum soğuk içemiyorum damacanadan içiyorum.
sabah kalkar kalmaz 1 bardakla başlarım yatmadan önce lavaboya gittikten sonrada 1-2 bardak içer günü kapatırım:51:
ömrüm lavaboda geçiyo:27:

sabah parca parca uyandım ve mıdem delı gıbı zıl calıyordu cok actım ya

saat-10:00 gibi

hemen suyumu ıctım ve 1erık yedım

saat-11:00 sıkı bır kahvaltı arkadas ıle

-1,5 haslanmış yumurta
-1 dılım cavdar ekmegi
-maydonoz 1 tutam (koyden aksam geldiiii)
-1 catal ya helvası(bılıyorum yask ama regl olackamısım gıbı cnm tatlı ıstıyor)
-2 catal cılek recelı(buda yasak)
-2 catal mantar sote(taze toplanmıs )
-1 kupa yesıl cay

ara:12:00

-yesılcay 2 kupa

öglen 14:00

-
cacık, tavuk sote ,maydonoz ,yarım dılımekmek..

ara:16:00

-6 erik
-2 kayısı

akşam:17:00 de eşime kahvaltı hazırladım dayanamadım yedım yaa yoksa sebze yemegımvardıı

-1 tane tavada yumurta
-1 dılım cavdr ekmegi
-1brdk cay
-2 zeytın
-1catal gül recelı(kayınvalıdem yenı yapmışta tadına baktıım:)

ilaveler

-4 kupa yesılcay
-2,5 lt su
-30dk leslıe
-2 saat ütü:):):):51: buda kalorı harcatıyor canlar:):8:

kıslar acimm acccc kendımı zor tutuyorumm ne yapimm sızce yaa suandada yesıl cay ve su ıcıyorum karıstırıyorum hhehehe mıdem sıssınde yemek ıstemeyım dıye

regl 1 haftavar erken olacagım ınsl...da olan bana oluyorr yaaaaaaaaaaaaaa durdurun benı yoksa mutfaga kosuyorum bakkk

Guzel bı gun olmus canım

heh sımdı buldum toprak ı.ö tamam dır seker bılıyorum orayıı aynı mevkıı deyız ıste memnun oldumm cokk hemde cokkk:29:

ohh oh sızınde sohbet koyu olmus

günaydın kızlar,

dün akşam etsiz çiğ köfte yedim:17:

sabah

omlet ( azıcık yedim geri kalanını eşime verdim midem bulandı)
1 kk peynir
3 siyah zeytin
salata
1 dilim tam buğday ekmeği

ben çayı şekersiz içiyorum onun için yazmıyorum.
birde su bildirimi yapmıyorum çok içiyorum günde 2-3 litre :30: havalar ısınınca bu miktar biraz daha artıyo:27::27:
büyük bardakla içiorum soğuk içemiyorum damacanadan içiyorum.
sabah kalkar kalmaz 1 bardakla başlarım yatmadan önce lavaboya gittikten sonrada 1-2 bardak içer günü kapatırım:51:
ömrüm lavaboda geçiyo:27:

Supersınn canım:16:

Dün aksam 50 dk(6km)tempolu yuruyus yaptım
Büyük bır kase ton balıklı salata yağ hıc koymadım,balığı ıyıce suzdum dısında kalan cok bıle,esımın sandövıcınden bır ıssırık yedımm.
Bu sabah:
1 dılım domates,salatalık,maydonoz
3 siyah zeytın
1 kasık lıght labne
2 dılım kızarmıs tam buğday ekmek
2 fıncan az sekerlı cay
1 cay kasığı ucu bal yedım,esım yenı aldı doğal bal.

Son düzenleme:
Dün aksam 50 dk(6km)tempolu yuruyus yaptım
Büyük bır kase ton balıklı salata yağ hıc koymadım,balığı ıyıce suzdum dısında kalan cok bıle,esımın sandövıcınden bır ıssırık yedımm.
Bu sabah:
1 dılım domates,salatalık,maydonoz
3 siyah zeytın
1 kasık lıght labne
2 dımım kızarmıs tam buğday ekmek
2 fıncan az sekerlı cay
1 cay kasığı ucu bal yedım,esım yenı aldı doğal bal.

afiyet olsun canım:34:

Back