Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

200 gr. vermişim inanamadım, 61 kg. oldum yuppiiiii.....

tebrıkler canım

ya super vermıssın canım cok cok tebrıkler

başlangıç: 83
gecen hafta :74.4
bu hafta:73.2
giden :1.200 gr
hedef :65
toplam gıden kg :9.800 gr aman deymesin

kg lere veda edenlere de deymesın ınsl...

masallah masallah dıyelımm cok ıyı kılo verıyosun

canım tek kayserı değil her yer sıcak

baya kacamak yapmıssın canımm

selam kızlar..
ben de evlendikten sonra 10 kilo alıp 54ten 64e çıktım.
ama 3 ayda verdim 10kilomu, şimdi normal kilomdayım..

4 kilo daha vermek istiyorum ama, yavaş yavaş acele etmeden vericem..

hosgeldın,tebrıkler öncelıkle 4kg en yakın zamanda verırsın ınsallah

gecmıs olsun canım

super super canımm

herkese günaydın,

bende haftasonu giremedim hemen kilo bildirimi yapıyorum
başlangıç: 86 kg
geçen hafta 83,30
bu hafta 82,00
giden 1,30

toplam giden 4 kg

yuppiiii çok mutluyum,,

uyanınca 1 bardak ılık maydonoz suyu

kahvaltı:1kase nesfit,

Cumartesı aksam:1 kanat ızgara,1 baget(derısız)ızgara domates bıber bırer tane,salata
50 dk(6km)tempolu yuruyus

Pazar200 gr)vermısım vere veremalum gune yaklastığım ıcın sıslık olduğunu dusunuyorum
sabah:çeyrek(bıraz buyuktu)patateslı omlet,2 sıyah zeytın,2 fıncan az sekerlı cay
öğle:1 fıncan sekersız turk kahvesi
aksam:yarım posıyon ıskender (esımden tırtıkladım)tereyağlıydı
esım evde olduğu ıcın ara yapamadım,
spor:60 dk yuruyus

Yazdıklarınıza bakmak ıcın daha kahvaltımı yapmadım bırazdan yaparım ve yazarım
kılo verenleredeğmesınnn

şampıyonumuz bızım ya helal olsun sana masallah ...

bıldırım...
45 dk tempolu yuruyus
ara 1 buyuk elma 1 top dondurma
sagolasın canımm sızın ıcın kaldırıyorum bunu inşl.bu hatada oledır gercı bu sbhda meraklandım tartıya cıktım veeeeeeeee 100 gr daha gıtmıs hehehytttttttt ve regl haftasındayım yuppiiiiiii

sagol canım hepımız ıcın

ayy evet ya mısafırlıge gıtmek ıstemıyorummmm bu yusdenn boll kacamakoluyrr vee bnm bu hfta mısarıfım vr gorumcem onada ayrıntılıhazırlamassan olmaz ve boll hazırlıklıolurrr öffaksam dıyor snn diiiyet daha bıtmedımı dıyee yokk daha en az 3 ay var dedım kısa kdr devamm cunku ramaz gelıyor sahurda yıyp yatacagızz onları nasl erıtecegızz oyusden kasımaralık a kdr devam cunku yıl sonunda bebek tedavısıne baslıyacagız ve kg lerın gıtmesı ve bnm dr umu sasırtmammm gerekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

ayy aynen bende seker bende 10-11 e kdr uyur gece gunduz cıps kızartma makarna falan fılan fark etmesdiiii ama sımdı sbh 6,5 da kalkıpp yatmamak vee vakıt buldukca spor yapmak 6 dan sonra bırsey yememeye calısmaksuperr mutlu oluryon ınsannn maxculpa senn yas kacc bunyemız aynı heraldede ondan dıyrorumm ben 25 yasındayımmm ayın 23 de 3 ay bıtecekvee gıden 9,900 kg cnmmm

g.olsun seker......yazık sana ama bır yonden de ıyı kg alma ıhtımalın sıfır:)))
sabah
5 ad eti form bisküvi
yarım yağlı ılık süt
gusel cnm afıyet sıfa olsunn

supersın tebrıklerkılo tablosunda yoksun eklememı ıstersen(ılk sayfada)
yas
boy
kilo
hedef
baslangıc tarıhı yazarsan eklerım..

geçmiş olsun canım, 20lik dişin acısını bilirim bende çektirmiştim off off hatırlamak istemiom

tebrik ederim canım, cici elbiselerin ve ayakkabında hayırlı olsun:)

ooo süpersin yaa böyle devam et tebrikler canım.

iskendere kim dayanabilir afiyet olsun canım, bu hafta ikimizde 200 gr. verdik inşallah artışa geçeriz artık.

5 tane eti form püskevit:))
1 domates-salatalık
3 siyah zeytin
1 tatlı kaşığı labne peyniri
maydonoz
1 bardak ılık su.

saol canım zaten pıdelerını hep esım yedı,bılıyomusun 300-400 gram daha fazla verıceğimi sanmıyorum ıyıce duraklamaya gectı hıssedıyorum belkı metabolızmamı soklamam lazımbu ayın 22 sınde 3 ay olucak alıstı bu tempoyaa,ama senden umutluyum bence cok fazla verebılırsın bu hafta ınsallahhhhhhh

belkide insülin direnci dedikleri şeyden olmuşsundur:)))
bencede biraz yeme düzenini değiştirince tekrardan metebolizman çalışmaya başlar.
ayrıca benden bu hafta umutlu olduğuna sevindim, teşekkür ederim:))

belkide insülin direnci dedikleri şeyden olmuşsundur:)))
bencede biraz yeme düzenini değiştirince tekrardan metebolizman çalışmaya başlar.
ayrıca benden bu hafta umutlu olduğuna sevindim, teşekkür ederim:))

1 hafta yokluğunda basa dönmustun 63 le 61 e ındın o yuzden umutluyumrıca ederımm bı kac hafta kılo vermen devam edıcek ama sonra kesın bır duraklama olur.Nasıl değiştirim sence yeme duzenımı?

1 hafta yokluğunda basa dönmustun 63 le 61 e ındın o yuzden umutluyumrıca ederımm bı kac hafta kılo vermen devam edıcek ama sonra kesın bır duraklama olur.Nasıl değiştirim sence yeme duzenımı?

Kilo Verme Durunca Yapilacak şok Diyet

--------------------------------------------------------------------------------

sabah uynır uyanmaz : ılık suya bir kaşık bal
3 adet kuru kayısı veya 1 adet kuru incir

kahvaltı : 1 dilim beyaz peynir
1 dilim çavdar ekmeği veya kepekli ekmek
salatalık domates biber

ara 1 kase yoğurt
1 yemek kaşığı kepek
1 çay kaşığı tarçın

öğle : 1 tabak yeşil sebze yemeği
bol salata
1/2 dilim kepek ekmek

ara : 3 adet yulaflı ligt bisküvi
1 porsiyon meyve

akşam : 1 tabak yeşil sebze yemeği
bol salata
1/2 dilim kepekli ekmek

gece : 1 adet meyve

yalnız bu diyet 3 günlük fazlası zaralıymış bunu yaptıktan sonra tekrar normal yemeye devam edilecek kilo verme tekrar durduğu zaman bu diyet yapılacak ... bizim arkadaş bununla 3 kilo verdi ....

[/QUOTE]

Hayalımduam lısteden cıkardım bıldırım ıcın gelmıyosun dıye,almıla ekledım
haftanın 1. yıne suzancım olduu

cok tesekkurler canım denıyebılırım bunu bu hafta ıcınde vermıstır cunku ekmek 1 dılım ve sadece sebze et yokmus

gecmıs olsun canm ya meyve yıyemıomusn mesela kavun

canım tebrıkler.. ayakkabında hayırlı olsunnn bayılırım bnde ayakkabıya bu ara tutuyorum kndımı:18:

sabah
5 ad eti form bisküvi
yarım yağlı ılık süt

afıyet olsun canm

cok ıyı canım masallah cok ıyı gıdıosn

canım benm menulerın cok guzel kacamagın mınncık... bu arada sende cok guzel vermıssn bebegım bn gecen hafta 0 vermıstım hergun 1 saat yurudugum halde 2 haftanın toplamı bu hafta werdıklerım neyse saglık olsun

5 tane eti form püskevit:))
1 domates-salatalık
3 siyah zeytin
1 tatlı kaşığı labne peyniri
maydonoz
1 bardak ılık su.

afıyet olsun canm ay ekmek yeseydın labneyle

kızlar bıldırımım dun aksamdan sonrakılerı yazmıcam yemek tatlı dondrma cerez gbı seylerın hepsını oldukca fazla tukettımbu topıkte kılo alma deıl verme topıgı oldgu ıcın yazmıcımmama ıstersenız yazarım

bu sabah 3 dılım tost makınasında kızarmıs hellım
2 dılım lıght ekmek
1 domates
çay

Bır kac gune baslıycak regl uff sısko gıbıyım,sana kacamak serbesttt canım zaten hedefıne ulastın sayılırrrhellıme bende bayılırımm pısırmeden de yerım gıcır gıcır
alkıs demıssın sanada var canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…