Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kilolarımız ne alemde güzel annisler ben suana kadar 9 kilo almış bulunmaktaym bacaklarimin şişkinliği olmasa ii hissedicem kendimi. yürüyüşle geçiyo ama yürüyüşe ayda bi iki defa cikabiliyorum ancak şu doğum iznim bi gelsin hergün cikcam insss. Kızlar son üç ayimiz dikkatli beslenmek adına burda destek olalım birbirimize
Kizlar bende 1 aya yakindir ayni kilodayim 92 oldum kaldim (cok sevincliyim ) 20 kilo aldim simdiye kadar ama olsun bi ara takiyordum kafama simdi takmiyorum bende duba gibi hissediyorum kendimi hatta yataga bile sigamadigimi dusunuyorum ama esim kilonu gostermiyorsun sadece gobegin var diyo sevindim dogrusu
Ben 51 kiloyla hamile kaldım. 7.ayimdayim 15 kilo aldım. Şekerim olduğu için bu kadar fazla almışım. Son iki ay daha fazla aliniyormus, bakalım kacla doguma gireceğim. Ideal olan 9-12 kilo ama yapacak birşey yok artık.
ben 74 le başladım 16 kilo aldım bide bunları vermesi var 2 ayım var 6 kilo alırsam ki gidaşat onu gösteriyor 95 olacam aman Allahım.neyse bebeğim sağlıklı olsunda gersi teferruat
günaydın güzel anneler hamilelikte her zamanki gibi beslenerek 13. kilomu almış bulunmaktayım. daha doğumuma var kaç kg daha alırım bilmiyorum ama ideali 12 diyen herkese soruyorum hamilelikten öncekine göre daha mı az yemem gerekiyodu???
35+5 im 60,5-61 ile hamile kaldım 69 kiloyum ... son haftalarda kilo alır mıyım bilmiyorum.tuvalet sıkıntım da var çok kilo almasam da wc sıkıntısından ötürü rahatsızlık hissediyorum. az kaldı artık sabır