Aranızda kilo vermek isteyen varmı :)buyrun beraber zayıflayalım

kızlar bugün cuma nasıl kilo durumları verebildiniz mi verdiyseniz neler yaptınız ne yedinizz
:KK1::KK1: cuma günü gelmiyon ki canım:KK20:
2 günlük ama bir günde veriyorsun canım zaten 2.gün birşey değişmiyor ve insan yiyemiyor 2 gün üst üste ben hep 1 gün yapardım..

başladım bugün canım bakalım çok doğru başlayamasam da başlaım 2 gün yapmaya çalışacağım:KK34:

merhabalar 31 yaşındayım 10 aylık bir bebeğim var.
65 kg ile hamile kaldım 85 ile doğuma girdim doğumdan çıktığımda 79 kg.idim. o günden bugüne kadar 71.5 kg'a indim.fakat bunun için özel bir şey yapmadım yerleşmeyen kilolar+şişlik vs. idi sanırım bu giden 8 kg. ilk hedefim hamile kaldığım 65 kg inmek boyumda 170 cm. fakat diyet yapamıyorum nedense diyet beni strese sokuyor(ayrıca emziriyorum). 2-3 gündür yediklerime dikkat ediyorum.bol bol su içiyorum.bakalım sonuç n'olacak. herkese tartıda eksilerin görüldüğü sağlıklı günler diliyorum:13:

selaaaaam arkadaşlar

O kadar yoğun ki gelemiyorum foruma bir türlü :KK43: Diyet spor devam ediyor. aslında diyette dememek lazım. Çikolata tatlı..vs yiyeceklerden uzak durmaya çalışıyorum sadece. Ama sporun ucunu bırakmıyorum arkadaşlar. O yüzden bir şekilde tolere ediyor kendini. Diyet bir yana en azından basit egzersiz hareketleri ile günde 15-60 dk arası hareket etmeliyiz.

Kilo bildirimimi de yapayım. 72,7

Azar azar gidiyoruz işte. Mutlu hafta sonları :KK66:

Merhaba kızlar sonunda şu meşhur grip bizide buldu ailece yatıyoruz iki gündür kızım çok ateşli giremedim yazamadım kilom aynı bir değişilik yok siz neler yapıyorsunuz..

merhaba kizlar nasilsiniz kizimi hastaneye kaldirdik su an hastanedeyim uyku tutmuyor..bende size yazmak istedim iyi geceler herkese..

merhaba kizlar nasilsiniz kizimi hastaneye kaldirdik su an hastanedeyim uyku tutmuyor..bende size yazmak istedim iyi geceler herkese..
geçmiş olsun Allah acil şifalar versin nesi var? benim de kayın valide hasta .ben başında dğilim çocuk olduğu için ama aklım onda stresliyim cuma günü kilo bildirimi yapamadım o yüzden

geçmiş olsun tesadüff allah acil şifalar versin bu aralar kimse diyet spor yapamıyo bende zaten saldım aynı kilodayımm yine

merhaba kizlar hastaneseydik biliyprsunuz kizim iyilesmek yerine dahada kotu oldu istanbula getirdik bugun muayene hastane isleri derken yoruldum kilo verdim bu arada yemek gormek bile istemiyorum kizimin iyilesmesi icin dua edin bize...gorusmek uzere..

merhaba kizlar hastaneseydik biliyprsunuz kizim iyilesmek yerine dahada kotu oldu istanbula getirdik bugun muayene hastane isleri derken yoruldum kilo verdim bu arada yemek gormek bile istemiyorum kizimin iyilesmesi icin dua edin bize...gorusmek uzere..

canım çok geçmiş olsun Allah acil sifalar versin

çok geçmiş olsun tekrardan canım inş iyileşirr ya:KK43:

X