Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar takip ettiğim kadarıyle benim kadar hızlı giden yok.
23+5 bugün 66 ile transfere gitmiştim bugün 80 kiloyum. 14 kilo aldım.
ne olcak sonum bilmiyorum, arkadaşlarım biz hamileyken senin yediğinin 2 misli yiyorduk sen birşey yemiyorsunki diyorlar ama kilo alıyorum işte..
iştahlıyım son zamanlarda tatlı olayını biraz fazlalaştırdım galiba hemen hemen hergün tatlı 1 parça bir şey yiyorum, ekmek sadece çavdar olarak kahvaltıda 2-3 dilim tütekityorum
akşamları bulgur pilavı dışında karbonhidrat almıyorum
yinede her hafat 1 kilo geliyor
çok korkuyorum :18::18::18::18:
51 kılo ıle basladım 68 kıloyum:) bende hızlı gıdenlerdenım.hıc asermem olmadı ılk 3 ay cok kılo aldım ama suanda her hafta 1 yada 2 kılo alıyorum.
72 hamile kaldım ve şuanda 89 kiloyum herhalde aranızda en çok kilo alan benim tam tamına 17 kilo nasıl gidecek bu kilolar valla bilmiyorum ama yinede moralim bozuk degil. boyum 178 cevremdeki herkes inanamıyor 17 kilo diyince göstermiyormuşum sadece göbeğim çok büyükmüş
Kızlar takip ettiğim kadarıyle benim kadar hızlı giden yok.
23+5 bugün 66 ile transfere gitmiştim bugün 80 kiloyum. 14 kilo aldım.
ne olcak sonum bilmiyorum, arkadaşlarım biz hamileyken senin yediğinin 2 misli yiyorduk sen birşey yemiyorsunki diyorlar ama kilo alıyorum işte..
iştahlıyım son zamanlarda tatlı olayını biraz fazlalaştırdım galiba hemen hemen hergün tatlı 1 parça bir şey yiyorum, ekmek sadece çavdar olarak kahvaltıda 2-3 dilim tütekityorum
akşamları bulgur pilavı dışında karbonhidrat almıyorum
yinede her hafat 1 kilo geliyor
çok korkuyorum :18::18::18::18:
kizlar sizde kg durumu nasil bilmiyorum ama ben feci sekilde kg almis durumdayim ve durum beni cok üzüyor. öyleki aklimdan simdiden diyet yapmak bile geciyor ama kendimi zor tutuyorum. bu durum istahimada yansidi. toplamda yaklasik 20 kg almis bulunmaktayim. yememi iyice kistim ama doktorum tansiyonumun düstügünü söyledi ve mutlaka yemem gerektigini bebegin buna ihtiyacinin oldugunu. korkarim bi 30 kg ile bitiricem hamileligimi hayatimda hic kilolu olmadim ve bu kadar kg nasil verilir bilmiyorum. benim durumumda olan varsa ltf yazsin. bu konuda kendimi yalniz hissediyorum.
Patis mrb, sorma ya ben de acaip kilo aldım. Şu an 28 haftalık hamileyim, 62.5 kg ile başladım, şimdi tartıya bakınca 77 diyor(((
14.5 kg almışım(( ben de senin gibiyim hergün biraz tatlı yiyorum,( aslında bayağı da cnm çekiyor) yemek yerken de kolay kolay doymuyorum, normalde hamilelik öncesi böyle değildim..2 tabak rahat rahat yiyorum. Aralık başında 11-12 kg gibiydim sanırım yine fazlaydı, gittiğim doktorum da tombiş ona söyleyince 2 kg fazlan var , istiyorsan diyetisyene gidebilirsin demişti. Sanırım gitmem lazım, zaten doktordan da endişeliyim biraz doğum için, olabilirse normal düşünüyorum gerekirse sezeryan demiştim. Dr. Hastaneye 1 gün geliyor. Nöbetçi doktorlar olur, hemşire ve ebeler bakıyor zaten felan demişti. İçim sıkıldı bu cevaba
Şu an 3. Trimestere girdim ve doktor değiştireceğim sanırım.
Dr. Bülent Faka'yı duyan var mı? Sen kime gidiyordun? Bahçeci forumundan hatırlıyorum seni:) istersen özelden de msj atabilirsin.
Sanırım bir diyetisene gitmekte fayda var, ama buna kadın doktoru mu karar vermeli acaba?
kizlar sizde kg durumu nasil bilmiyorum ama ben feci sekilde kg almis durumdayim ve durum beni cok üzüyor. öyleki aklimdan simdiden diyet yapmak bile geciyor ama kendimi zor tutuyorum. bu durum istahimada yansidi. toplamda yaklasik 20 kg almis bulunmaktayim. yememi iyice kistim ama doktorum tansiyonumun düstügünü söyledi ve mutlaka yemem gerektigini bebegin buna ihtiyacinin oldugunu. korkarim bi 30 kg ile bitiricem hamileligimi hayatimda hic kilolu olmadim ve bu kadar kg nasil verilir bilmiyorum. benim durumumda olan varsa ltf yazsin. bu konuda kendimi yalniz hissediyorum.
Bende 25+3 haftalik hamileyim ve suan itibariyle 92 kilo olmusum tam tamina 29 kilo daha 3 ay var sanirim 40 kiloyla tamamlarim hamileligimi ;(