2014 Nisan Anneleri Kilo Takbi

slm kızlaaar bu konu tam benlikmiş şuana kadar 5 kilo aldım ama keşke 3 alsaydım diyorum çünkü son aylar almak kaçınılmaz oluyomuş birbirimize destek olalım hamilelik ve sonrası için...:KK49::KK49::KK49:

ayy bende en son tartıldıgmda 5 gbıydı sımdı 5 kılo yu gectıgıme emınım hızlı kılo :KK50::KK50::KK50::KK50:basladım yaaa:KK50::KK50::KK50:

bende hiç aşerme olayı filan olmadı.o yüzden normale göre biraz fazla aldım.takmayayım diyorum ama insan bir yerde takılı kalıoyr.inş.80 i bulmadan tamamlaarım.şuanda 71 e doğru gidiyorum:KK43::KK43:

selam anne adayları

bende 57 kiloyla hamile kaldım. şu anda 23 haftalığız ve 64 kilo oldum :) Listeye beni de ekler misiniz?

Kızlar takip ettiğim kadarıyle benim kadar hızlı giden yok.
23+5 bugün 66 ile transfere gitmiştim bugün 80 kiloyum. 14 kilo aldım.
ne olcak sonum bilmiyorum, arkadaşlarım biz hamileyken senin yediğinin 2 misli yiyorduk sen birşey yemiyorsunki diyorlar ama kilo alıyorum işte..

iştahlıyım son zamanlarda tatlı olayını biraz fazlalaştırdım galiba hemen hemen hergün tatlı 1 parça bir şey yiyorum, ekmek sadece çavdar olarak kahvaltıda 2-3 dilim tütekityorum
akşamları bulgur pilavı dışında karbonhidrat almıyorum

yinede her hafat 1 kilo geliyor
çok korkuyorum :18::18::18::18:

51 kılo ıle basladım 68 kıloyum:) bende hızlı gıdenlerdenım.hıc asermem olmadı ılk 3 ay cok kılo aldım ama suanda her hafta 1 yada 2 kılo alıyorum.

51 kılo ıle basladım 68 kıloyum:) bende hızlı gıdenlerdenım.hıc asermem olmadı ılk 3 ay cok kılo aldım ama suanda her hafta 1 yada 2 kılo alıyorum.

aynen...tartıya çıkmk istemiyorum:KK43:Allahtan boy var biraz öyle teselli ediyorum kendimi ..bebişlerimiz sağlıklı doğsunlar da sıkı bir rejime gireriz artık:KK66:

72 hamile kaldım ve şuanda 89 kiloyum herhalde aranızda en çok kilo alan benim :KK70::KK70::KK70: tam tamına 17 kilo :KK70: nasıl gidecek bu kilolar valla bilmiyorum ama yinede moralim bozuk degil. boyum 178 cevremdeki herkes inanamıyor 17 kilo diyince göstermiyormuşum :KK70: sadece göbeğim çok büyükmüş :KK70::KK70::KK70:

72 hamile kaldım ve şuanda 89 kiloyum herhalde aranızda en çok kilo alan benim :KK70::KK70::KK70: tam tamına 17 kilo :KK70: nasıl gidecek bu kilolar valla bilmiyorum ama yinede moralim bozuk degil. boyum 178 cevremdeki herkes inanamıyor 17 kilo diyince göstermiyormuşum :KK70: sadece göbeğim çok büyükmüş :KK70::KK70::KK70:

bende 11 kilo aldım zatende 73 le başladım ama boyum 168 dolayısıyla gösteriyorum doktor yavaşşşşşş dedi:)

Ben 52 ile hamile kaldım şuan 65 kiloyum aşırı kilo aldım çok abartılı yemememe rağmen tartıya her çıkmamda mutlaka bi öncekinden fazla çıkıyorum ne olcak halim bilmiyorum.Son 3 ayıma girdim 70 i geçmek istemiyorumm:KK5::KK5::KK5:

ben de 57 ile hamile kaldım düzenli kilo aldım şu anda 26+5teyiz ve 65 kilo oldum
hızlandı sanki artık

ben de 57 kiloyla hamile kaldım şimdi 62 kiloyum 23+4 teyim baslarda almamıstım sonradan aldım ins böyle hızlı gıtmez:KK43:

Kızlar takip ettiğim kadarıyle benim kadar hızlı giden yok.
23+5 bugün 66 ile transfere gitmiştim bugün 80 kiloyum. 14 kilo aldım.
ne olcak sonum bilmiyorum, arkadaşlarım biz hamileyken senin yediğinin 2 misli yiyorduk sen birşey yemiyorsunki diyorlar ama kilo alıyorum işte..

iştahlıyım son zamanlarda tatlı olayını biraz fazlalaştırdım galiba hemen hemen hergün tatlı 1 parça bir şey yiyorum, ekmek sadece çavdar olarak kahvaltıda 2-3 dilim tütekityorum
akşamları bulgur pilavı dışında karbonhidrat almıyorum

yinede her hafat 1 kilo geliyor
çok korkuyorum :18::18::18::18:

Patis mrb, sorma ya ben de acaip kilo aldım. Şu an 28 haftalık hamileyim, 62.5 kg ile başladım, şimdi tartıya bakınca 77 diyor:KK43:(((
14.5 kg almışım:KK43:(( ben de senin gibiyim hergün biraz tatlı yiyorum,( aslında bayağı da cnm çekiyor) yemek yerken de kolay kolay doymuyorum, normalde hamilelik öncesi böyle değildim..2 tabak rahat rahat yiyorum. Aralık başında 11-12 kg gibiydim sanırım yine fazlaydı, gittiğim doktorum da tombiş ona söyleyince 2 kg fazlan var , istiyorsan diyetisyene gidebilirsin demişti. Sanırım gitmem lazım, zaten doktordan da endişeliyim biraz doğum için, olabilirse normal düşünüyorum gerekirse sezeryan demiştim. Dr. Hastaneye 1 gün geliyor. Nöbetçi doktorlar olur, hemşire ve ebeler bakıyor zaten felan demişti. İçim sıkıldı bu cevaba:KK43:
Şu an 3. Trimestere girdim ve doktor değiştireceğim sanırım.
Dr. Bülent Faka'yı duyan var mı? Sen kime gidiyordun? Bahçeci forumundan hatırlıyorum seni:) istersen özelden de msj atabilirsin.
Sanırım bir diyetisene gitmekte fayda var, ama buna kadın doktoru mu karar vermeli acaba?

Bende 25+3 haftalik hamileyim ve suan itibariyle 92 kilo olmusum tam tamina 29 kilo daha 3 ay var sanirim 40 kiloyla tamamlarim hamileligimi ;(

bende 64 kilo ile başlamıştım şunda 28+1 deyim ve 72 kiloyum bakalım doğuma kadar daha ne kadar alırım :emir_bebek:

Son düzenleme:
kizlar sizde kg durumu nasil bilmiyorum ama ben feci sekilde kg almis durumdayim ve durum beni cok üzüyor. öyleki aklimdan simdiden diyet yapmak bile geciyor ama kendimi zor tutuyorum. bu durum istahimada yansidi. toplamda yaklasik 20 kg almis bulunmaktayim. yememi iyice kistim ama doktorum tansiyonumun düstügünü söyledi ve mutlaka yemem gerektigini bebegin buna ihtiyacinin oldugunu. korkarim bi 30 kg ile bitiricem hamileligimi :KK43: hayatimda hic kilolu olmadim ve bu kadar kg nasil verilir bilmiyorum. benim durumumda olan varsa ltf yazsin. bu konuda kendimi yalniz hissediyorum.

kizlar sizde kg durumu nasil bilmiyorum ama ben feci sekilde kg almis durumdayim ve durum beni cok üzüyor. öyleki aklimdan simdiden diyet yapmak bile geciyor ama kendimi zor tutuyorum. bu durum istahimada yansidi. toplamda yaklasik 20 kg almis bulunmaktayim. yememi iyice kistim ama doktorum tansiyonumun düstügünü söyledi ve mutlaka yemem gerektigini bebegin buna ihtiyacinin oldugunu. korkarim bi 30 kg ile bitiricem hamileligimi :KK43: hayatimda hic kilolu olmadim ve bu kadar kg nasil verilir bilmiyorum. benim durumumda olan varsa ltf yazsin. bu konuda kendimi yalniz hissediyorum.

Canım üzülme yalnız değilsin bende toplamda 15 kilo aldım ve bu zamana kadar çok zayıftım şimdi bu halime alışmak zor tabi bide korktuğum artık son aylara girdikçe kilo alımımız dahada artacak balon gibi olcamm :) :) İnşallah sağlıklı bebişlerimiz kolay doğumlarımız olur sonrasında bebek peşinde koşmaktan zayıflarız die umut ediyorumm:KK1:

Ben de 72 ile hamile kaldım şu an 83 oldum.ilk 3 ay kilo almamıştım hiç ama sonra birden hızlandı nedense. Üstelik fazla yemiyorum da :26:

Patis mrb, sorma ya ben de acaip kilo aldım. Şu an 28 haftalık hamileyim, 62.5 kg ile başladım, şimdi tartıya bakınca 77 diyor:KK43:(((
14.5 kg almışım:KK43:(( ben de senin gibiyim hergün biraz tatlı yiyorum,( aslında bayağı da cnm çekiyor) yemek yerken de kolay kolay doymuyorum, normalde hamilelik öncesi böyle değildim..2 tabak rahat rahat yiyorum. Aralık başında 11-12 kg gibiydim sanırım yine fazlaydı, gittiğim doktorum da tombiş ona söyleyince 2 kg fazlan var , istiyorsan diyetisyene gidebilirsin demişti. Sanırım gitmem lazım, zaten doktordan da endişeliyim biraz doğum için, olabilirse normal düşünüyorum gerekirse sezeryan demiştim. Dr. Hastaneye 1 gün geliyor. Nöbetçi doktorlar olur, hemşire ve ebeler bakıyor zaten felan demişti. İçim sıkıldı bu cevaba:KK43:
Şu an 3. Trimestere girdim ve doktor değiştireceğim sanırım.
Dr. Bülent Faka'yı duyan var mı? Sen kime gidiyordun? Bahçeci forumundan hatırlıyorum seni:) istersen özelden de msj atabilirsin.
Sanırım bir diyetisene gitmekte fayda var, ama buna kadın doktoru mu karar vermeli acaba?

Bende 15 kg aldım :KK43:

Bende 25+3 haftalik hamileyim ve suan itibariyle 92 kilo olmusum tam tamina 29 kilo daha 3 ay var sanirim 40 kiloyla tamamlarim hamileligimi ;(

benim bir arkadaşım tam tamına 42 kg almıştı 1 yıl içinde eski kilosuna geri döndü kilolar bir şekilde verilir diye düşünüyorum aslında bende çok aldım üzülüyorum ama bebişler çok şükür sağlıklı

X