2014 Nisan Anneleri Kilo Takbi

Arkadaşlar günaydın hamileliğimizin tap taze oldugu bu dönemde konuyu acmayı uygun gördüm ilk gebeliğimde deli kilolar alıp hemen vermiş olsamda bu hamileliğimde dikkatli ve bilincli olmak istiyorumn hamile arkadaşların gerekli bilgileri mutlaka özel mesajla atıp bana bildirmeleri gerekiyor bende burada tabloya ekleyeceğim böylelikle gidişatıda cok rahat göreceğiz bu forum altında neler yediğimizi öğünlerimizide paylaşırız inşallah
Allah sag salim kucagımıza almayı nasip etsin inşallah
Not : 8.haftalık hamileyken 5 kılo almışım ilk gebeliğimde :)
Tartıldıgım tartının dogrulugundan emın degılım ama bır kac yerde daha tartıldıktan sonra ben net kılomu yazacagım

[SUB]Nick[/SUB][SUB]Yaş[/SUB][SUB]Kaçıncı Gebelik[/SUB][SUB]Kilo[/SUB][SUB]8.Hafta[/SUB][SUB]12.Hafta[/SUB][SUB]16.Hafta[/SUB][SUB]20.Hafta[/SUB][SUB]24.Hafta[/SUB][SUB]28.Hafta[/SUB][SUB]32.Hafta[/SUB][SUB]36.Hafta[/SUB][SUB]40.Hafta[/SUB]
[SUB]CuteMom[/SUB][SUB]26[/SUB][SUB] 2.[/SUB][SUB]56.200[/SUB][SUB]56[/SUB]56
[SUB]Selin2011[/SUB][SUB]32[/SUB][SUB]2.[/SUB][SUB]58[/SUB]
[SUB]ebraremel[/SUB][SUB]31[/SUB][SUB] 2.[/SUB][SUB]55.300[/SUB]
[SUB]monarossa[/SUB][SUB]27[/SUB][SUB] İlk[/SUB][SUB]50[/SUB][SUB]52[/SUB]54
[SUB]BEYAZMELEK[/SUB][SUB]2.[/SUB][SUB]52.900[/SUB][SUB]53.500[/SUB]53
[SUB]Phloxinheart[/SUB][SUB]28[/SUB][SUB]ilk[/SUB][SUB]55[/SUB][SUB]57[/SUB]
[SUB]acelyaa[/SUB][SUB]26[/SUB][SUB]ilk[/SUB][SUB]62[/SUB]6262
[SUB]pinar35 [/SUB][SUB]24[/SUB][SUB]ilk[/SUB][SUB]49[/SUB]48
[SUB]katre1986[/SUB][SUB]27[/SUB][SUB]ilk[/SUB][SUB]68,600[/SUB]
[SUB]aytulkrc[/SUB][SUB]27[/SUB][SUB]ilk[/SUB][SUB]72[/SUB]-73,200
[SUB]fefilifa[/SUB][SUB]28[/SUB][SUB]ilk[/SUB][SUB]77[/SUB]77
[SUB]dnsbrk[/SUB][SUB]26[/SUB][SUB]ilk[/SUB][SUB]60[/SUB]
[SUB]toprak13[/SUB][SUB]30[/SUB][SUB]ilk[/SUB][SUB]48[/SUB]
[SUB]sLaVeZeRo[/SUB][SUB]26[/SUB][SUB]ilk[/SUB][SUB]46,500[/SUB]
[SUB]rehnuma14[/SUB][SUB]28[/SUB][SUB]2.[/SUB][SUB]71[/SUB][SUB]73[/SUB]71,5
[SUB]Minel[/SUB][SUB]ilk[/SUB][SUB]61[/SUB]
[SUB]deliayten[/SUB][SUB]ilk[/SUB][SUB]44[/SUB][SUB]45,5[/SUB]
[SUB]aylin06[/SUB][SUB]29[/SUB][SUB]ilk[/SUB][SUB]48[/SUB]
[SUB]yesilfiliz[/SUB][SUB]30[/SUB][SUB]ilk[/SUB][SUB]53[/SUB]
[SUB]avare34[/SUB][SUB]23[/SUB][SUB]ilk[/SUB][SUB]54,20[/SUB][SUB]55,90[/SUB]
[SUB]kelebekalbim[/SUB][SUB]22[/SUB][SUB]ilk[/SUB][SUB]63,300[/SUB]63,300
[SUB]PrinceSSss[/SUB][SUB]28[/SUB][SUB]ilk[/SUB][SUB]70,7[/SUB][SUB]72[/SUB]73,300
[SUB]priori[/SUB][SUB]28[/SUB][SUB]ilk[/SUB][SUB]54,5[/SUB]
[SUB]gunpir[/SUB][SUB]29[/SUB][SUB]ilk[/SUB][SUB]63[/SUB]6365
Adam Olacak Kız[SUB]27[/SUB][SUB]İlk[/SUB][SUB]53[/SUB]5354
[SUB]aysunay[/SUB][SUB]31[/SUB][SUB]ilk[/SUB][SUB]65[/SUB]
[SUB]adenizli[/SUB][SUB]ilk[/SUB][SUB]55[/SUB][SUB]56[/SUB]56,300
[SUB]ellermbombos[/SUB][SUB]25[/SUB][SUB]3.[/SUB][SUB]66[/SUB]
[SUB]demet[/SUB]29ilk70

NickYaşKaçıncı
Gebelik
Kilo8.hafta12.hafta16.hafta20.hafta24.hafta26.hafta28.hafta32.hafta36.hafta40.hafta
craton26676564,200
balum282.515152
secret8825585858
dimcpre286870
inatcıkeci2755,4
kndrlk23ilk58
filologum666970
asel00265962
moonlight_103357
Umran_6324ilk58615755
arii332.6363
hamil21ilk46
pisagors28ilk66,562,460
petek_unalilk5353
sila_doruk30ilk7879
mirage45ilk6063

benide listeye ekleyebılırsınız 20. hafta 65 kilo 60 kilo ile hamıle kalmıştım

merhaba arkadaşlar 63 kilo ile hamile kaldım şuan 20 haftalık hamileyim 72 oldum:) toplamda 10 kılo almış bulunmaktayım . benı de listeye eklermisiniz. ayrıca boyle giderse 9 ayın sonunda ne olcağımı tahmın edemıyorum :KK43: yedıklerıme dikkat etmişken boyleyım sanırım metabolızma az çalışıyorr kabızlıkta hat safhada

benıde eklermısınızz 20 hafta 21 de olabılır 5 aylık 5 kılo :KK50::KK50::KK50::KK50:

arkadaşlar bence çoğumuz iyi gidiyoruz. 7 kg. nun altında kilo zaten sağlıklı değil. 12-13 ün de üzerine çıkmamaya çalışmalıyız. ama normal kiloda hamile kalmışssak bu kilo alımı 15-16 olabilir. ben şuan 21 haftalıkım 5 kg aldım. 49 kg. idim, şuan 54kg. hiç moral bozmuyorum, karbonhidratı az tüketiyorum, genelde kahvaltıda. bol su içiyorum, akşam çorba, sebze ya da balık çok güzel geliyor. sebzede çeşitliliğe özen gösteriyorum, kırmızı et olarak sadece köfte ya da sebzelere kıyma koyarak tüketiyorum. kızartma yememeye çalışıyorum, tatlı da...

kizlar merhaba. kilo konusunda oldukca sikintiliyim ben. gebe kalmam kilolu bir dönemimi denk geldiginden, hamileligimin en basindan beri cok dikkat ediyorum fakat buna ragmen 10,5 kg almis durumdayim. su an 23. haftamdayim ve dikkat etmeme, yürüyüslere cikmama ragmen asiri kilo aldigim icin kendimi cok caresiz hissediyorum. benim durumumda olan var mi aranizda?

kizlar merhaba. kilo konusunda oldukca sikintiliyim ben. gebe kalmam kilolu bir dönemimi denk geldiginden (70 kg ile), hamileligimin en basindan beri cok dikkat ediyorum fakat buna ragmen 10,5 kg almis durumdayim. su an 23. haftamdayim ve dikkat etmeme, yürüyüslere cikmama ragmen asiri kilo aldigim icin kendimi cok caresiz hissediyorum. benim durumumda olan var mi aranizda?

kizlar merhaba. kilo konusunda oldukca sikintiliyim ben. gebe kalmam kilolu bir dönemimi denk geldiginden (70 kg ile), hamileligimin en basindan beri cok dikkat ediyorum fakat buna ragmen 10,5 kg almis durumdayim. su an 23. haftamdayim ve dikkat etmeme, yürüyüslere cikmama ragmen asiri kilo aldigim icin kendimi cok caresiz hissediyorum. benim durumumda olan var mi aranizda?

üzülme canm yalnız değilsin ben de 10 kılo almış bulunmaktayım her doktora gıtiiğimde fazla almışsın dıyor ama bünye meselesi herhalde bende makarna pılav ekmek cok fazla tuketmıyorum tatlı da daha ıkı haftadır yiyiyorum zira midemı bulandırıyordu. ona rağmen aldım bende bünye meselesi bırasda ama koyvermeyelım kendımızı hala 4 ay var dikkat edelım hamur işi tatlı bunları minimuma indirelim. birde ben fazla aşerme yaşamadım çok şükür mide bulantısı kusma olmadığında yedık durduk bu zayıf olanların coğu ciddi aşermeler yaşamış durumdalar yemek yıyemez duruma gelmişlerdirde ondan bu kadar kılo almamışlardır. sende aşermeler felan oldu mu arkadaşım.

Ben hiç dikkat etmiyorum canım ne isterse yiyorum.Kısıtlayamam kendimi diyetle falan..

Bi sürüde kilo aldım ama kimse kilo aldıgmıı anlamıyor nedense bunuda çözemedim gitti..

merhaba beni de ekler misiniz? 26 yaşındayım ilk gebelik 60 kilo ile hamile kaldım 20 haftada 5 kilo almıştım doktor hızlısın demişti 25. haftama girdiğim bu günlerde toplamda 7 kilo almış bulunuyorum hedefim toplamda 9 kilo idi ama şu an imkansız olduğunu görmekteyim :KK43:

Kızlar takip ettiğim kadarıyle benim kadar hızlı giden yok.
23+5 bugün 66 ile transfere gitmiştim bugün 80 kiloyum. 14 kilo aldım.
ne olcak sonum bilmiyorum, arkadaşlarım biz hamileyken senin yediğinin 2 misli yiyorduk sen birşey yemiyorsunki diyorlar ama kilo alıyorum işte..

iştahlıyım son zamanlarda tatlı olayını biraz fazlalaştırdım galiba hemen hemen hergün tatlı 1 parça bir şey yiyorum, ekmek sadece çavdar olarak kahvaltıda 2-3 dilim tütekityorum
akşamları bulgur pilavı dışında karbonhidrat almıyorum

yinede her hafat 1 kilo geliyor
çok korkuyorum :18::18::18::18:

Kızlar takip ettiğim kadarıyle benim kadar hızlı giden yok.
23+5 bugün 66 ile transfere gitmiştim bugün 80 kiloyum. 14 kilo aldım.
ne olcak sonum bilmiyorum, arkadaşlarım biz hamileyken senin yediğinin 2 misli yiyorduk sen birşey yemiyorsunki diyorlar ama kilo alıyorum işte..

iştahlıyım son zamanlarda tatlı olayını biraz fazlalaştırdım galiba hemen hemen hergün tatlı 1 parça bir şey yiyorum, ekmek sadece çavdar olarak kahvaltıda 2-3 dilim tütekityorum
akşamları bulgur pilavı dışında karbonhidrat almıyorum

yinede her hafat 1 kilo geliyor
çok korkuyorum :18::18::18::18:

Mrb patis:
Ben de 24.haftamdayım ve 10-10.5 kilo aldım. SÜREKLİ yiyorum,ayrıca boğazım şiş idi 1haftadır, halen de iyileşmedi tam. BU DURUMda boğaz şişkinliği nasıl geçer acaba?

Mrb patis:
Ben de 24.haftamdayım ve 10-10.5 kilo aldım. SÜREKLİ yiyorum,ayrıca boğazım şiş idi 1haftadır, halen de iyileşmedi tam. BU DURUMda boğaz şişkinliği nasıl geçer acaba?

selam
boğaz için kaynamış 1 bardak suya yarım tatlı kaşığı karbonat 1 tatlı kaşığı tuz koyup karıştır. sonra bunu bir sprey kutusuna koyup burnuna sık ve genizine akmasını sağla aynı zamanda gargara yap ilk başta biraz yakıyor ama 2 gün sonra hiçbirşeyn kalmıyor bende grip oldum ve ilaçsız bu şekilde atlattım günde 3-4 defa yaparsan iyi olur.

bugün bana yükleme yapıldı gebelik şekerim çıktı bu kadar hızlı kilo alıyor olmamın sebebi bu olabilirmiş diyetiyene yönlendirdi doktorum zaten dikkatli yiyordum ne olcak şimdi bilmiyorum çok sinir ozucu

bende 21 .haftada sayılırım 9 kilo aldım zaten kilolu başladık ben yiyorum kısıtlamadım kendimi aşırıya kaçmıyorum tatlıyıda yiyorum meyvemi de.sanırım 4 ayda kaç kilo alırım bilmiyorum ama kilo alma hızım arttı.Allah sonumu hayır etsin

bn 25 haftalık hamileyim 5 kilo aldım ama bulantılarım hala geçmiş ağzımın tadı yerine gelmiş değil aç kalmamak için eşimin zoruyla yiyorum yani o kilo aldım diye üzülenlerin hepsini kıskanıyorum:KK43:

Ben hiç dikkat etmiyorum canım ne isterse yiyorum.Kısıtlayamam kendimi diyetle falan..

Bi sürüde kilo aldım ama kimse kilo aldıgmıı anlamıyor nedense bunuda çözemedim gitti..

Aynı durumdayız :KK1::KK1:bende bi sürü kilo aldım herşeyide yiyorum ama arkadaşlarım sadece karnımın çıktığını söylüyolar oysaki 52 kilodan 63 e çıktım inşallah 80 i görmem:KK5:

X