Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

koltukta otururken bardağımdan su döktüm sonra aradan 15-20 dakika geçmiştir bardağım düştü kırıldı içide suyla doluydu .
o kırıklar etrafa dağılıyo ya sinir oluyorum

koltukta otururken bardağımdan su döktüm sonra aradan 15-20 dakika geçmiştir bardağım düştü kırıldı içide suyla doluydu .
o kırıklar etrafa dağılıyo ya sinir oluyorum

nazar varmıs gitti ıste bosver makıneyle cek gıtsın..

tatlım biliyorum biraz karıştı ama işte ben öğlen yiyiyorum az porsiyon olarak,
akşama genelde çorba yada sebze yemekleri yiyorum bazende canım galeta peynir istiyo kahvaltı gibi yiyorum

ama bu akşam sadece çorba içicem büyük ihtimalle

3 litre su içtim bide bugun

suyun super böyle devam et azar azar verırsın bebek kac aylık allah bağıslasın bu arada

bende kilo vermek istiyorum.ama tek başıma bu diyet işine kalkışınca hep yarım kalıyor

dıyet yapma az ye sık ye yağı azalt,seker un kes verırsın

Ben cıkıyorum kızlar bulasık yıkandı onları yerlestırıcem,yerlerı sılıp toz alıcam ve yemek yapıcam sonrada yuruyus yaparım
aksam yağsız tavada et sote ve salata yapıcam.esıme meyhane pilavı da yaparım
..

ayyyy ne güzel biri de bana hazırlasa keşkeeeee normalde ben evde sabah çıkmadan hazırlayıp işyerine götürüyorum öyle çok rahat oluyor hm çay da hazır oluyor işyerinde:)

oh oh afıyet olsun kolay gelsın canım
benm yuruyus bıttı kızlar 1 saat yurudu ıyıce sıstı vucudum

bırazdan kalkıp zeytınyaglı patlıcan yemegı yapıcam yanına yogurtla yerım esımın plavı var
belkı bugun muffın yaparım bakalım canm ısterse

6haftada 3 kg dmekkı moto yavas senn olsun bunada sukur:))

aksam
* salata 1 kase bol yesıllıklı
*1 kase corba
*yada sebze yemegiyiyebılırsın

peynırı sbh teket onun yerıne yogurt ye aksam salata yannda mesela
galeta yeme!!!!!!!!!!! 1 galeta=1 dılım ekmekmiş bende yenı ogrendım sıkıstıgındda onu ara ogunde yee gunde en az ogun yemek yekı moton calıssın bol baharatlı yemeye calıs ozellıkle karabıber ı kullan canım sonra sbh en erken kacta yersen moton o kadar erken calısır bıldıklerım aklımdakıler sımdılık bu kdr zaten sen gunluk ne yedıgının ne zararlı bılıyorsundur ve tart kendını mesala gunduz az yedıysen aksama et,tavuk gıbı yıyebılırsın ekmegıde sadace sbh kullanmaya ozen goster tabııbeyaz ekmek degıl cavdar yada kepek devamlıda kepek ekmegı yeme kansızlık yapıyormus ben 1 hafta kepek 1 hafta cavdr yıyorumm ınsl..sorularına cavp olmusumdur cnm gene gorusuruz ınsl....

nbr sın 90/60/90 lık hatunnnn bende yorganları gunlettım namaz kıldım m onları toparlıyorumm yaff yoruldum aksama kuru yaptımyanında pılavv eltım orucluymus onu cagırdım bırazdan gelırler ınsl...ıkındı arasıuzak oldugu ıcın 2 ara yaptım

-1dılımkarpuz
-2tuzlu kurupasta(

2,ara
-2ceri domates
-2 ıncırrr

artık bollıncır yıyecegım kıslarrr ya yumurtalarım cogalsındaaa bebıs bana ugrasın dıyeınsl...

yawrum nerdesın sen ya yazıp cıkıon dur surda 2 dk konusalım yawwwww
pılay pısmısmı dıye bakarsın bı ahahahahah canım benm allah kabul etsın allah bana nasıp etsın ınsallah namaz kılmayı cok ozenıorm sızlere

bızde aksam anamlara gtcez gelırler dıe dusundum gelmedıler bnde brownı yaptım dedım esıme gel gıdelım oda dedı bnm anemıde getırebılırmıyım tamam dedım toplasıcaz ınsallah aksam eheheh
suslenıyım az kaynanam guzel desın bana

YAZMAYI UNUTTUM BEBEK ICIN HURMA YE BACIM

Son düzenleyen: Moderatör:
patatesin mideye iyi geldiğini bilmiyodum birdaha olursa denerim,
annem şekerli su içirirdi bende öyle yaptım şimdi daha iyiyim:)

öğle yemeği yiyemedim 1 bardak ayran içtim.

akşam 3 kaşık yeşil fasulye
3 kaşık tavuklu bulgur pilavı ve turşu yedim.

halsizliğim geçerse yarın sporuma başlarım öpüyorum hepinizi bye...

kızlaaaarrrrr iyi akşamalarrrrrr:) bu arada yeni katılım sayısı artmış galiba hepinize hoşgeldiniz diyorummm:) ve hemn günü tamamlamak istiyorum:

Ara: bitki çayı ve bol su (suları artık hesaplayamıyorum nasıl içiyorum bilmiyorum ama gidiyor kendi kendine)
Akşam: 1 kase yoğurtlu yulaf ezmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…