Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

Mısırımı yedım birde,esıme yaptığım mozaik pastanın tadına baktım ohh soğuk soğukkkk

afiyet olsun canım bende ne yapsam yesem dişye düşünüyorum.
dün kapari aldım kullanan varmı netten salataya falan kullanıldığını gördüm ama içime sinen bi tarif bulamadım.

afiyet olsun canım bende ne yapsam yesem dişye düşünüyorum.
dün kapari aldım kullanan varmı netten salataya falan kullanıldığını gördüm ama içime sinen bi tarif bulamadım.

Saol canımmmmcanım cok cekıyordu yuruyus yaparken kokusu gelıyordu burnuma kendım aldım hasladım ama elıme kaynar su döktummm canım yanıyorr buzladım gecmedı kabardı yoğurt surdum yıne gecmedı offff havada ankarada cok sıcak .sadece salatamı yıceksın tavuk falan hasla ya da ton balığı

canım geçmiş olsun ne iyi gelir yanığa bilmiyorum ki
burasıda çok sıcak pencerelerin hepsi açık faydası yok.ütü yapmam lazım 7 den sonra yaparım yoksa sıcaktan eriyeceğim

yoğurtlu yada sade salata yapayım diyorum canım az kaldı ay sonuna dikkat etmem lazım yoksa tatile şişko giricem

mutfağa gidip birşeyler hazırlayayım aç kalmayayım

Tesekkur ederım canım mutfak kazası ıste bende gunes yanığına yoğurt ıyı gelır dıyeallahtan sol elım yazı yazmama falan engel değil.kolay gelsın canımm

çok guzel bakıormda karpuzcu oldunn super bısı ama ya bnde dun kestremedım bı turlu bnde kesemıorm aksama ınsallh yerım

günaydın kızlar,

dün öğle-akşam
salata -etsiz çiğ köfte

dünden çok şişim

sabah
omlet
1 kk peynir
2 dilim tam tahıllı ekmekanm
salata
2 zeytin

ccok ıyı cıg koftelerın her bırı sanırım 50 kalorı falan ona gore ye tatlım

canm gecmıs olsun sıcakmı carptı acaba serın seyler ye yogurt meyve falan

1 fıncan yesıl cay(şekersız)
öğlende mısır haslıyorum tuzsuz yıyecem

oley mısr cıktımııııı yehuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

senı tebrık edıorm gercekten harıka gıdıosn ya verdgın kıloları hak edıosn bravo bn dun kuru yedım mesela 2 3 kasıktan baya fazlaydı 6 kasık vardı rahat

öğlen
4 yemek kaşığı tavuk ızgara
3 yemek kaşığı peynirli makarna
1 büyük dilim karpuz

beni fena uyku bastırdı
birazdan az şekerli kahve içicem.

cısss makarana helekı proteınle ıyıce cıssss

canm eger bısı getremedınse yagsız tost ıste mesela bufeden gerısı ıyı afıyet olsun

kahvaltım
dereotlu ve tulum peynırlı 2 yumurta kırdım 1 kasık yaga esım 2 yemek kası kadar aldı almadı cogu bayası kaldı bnde baska bısı yemeden yumurtayı yedım 2 dılım lıght ekmekle ama cok guzeldı ya napım kalmasın dıdım

hava yıne cok sıcak aman allahım

kahvaltım
dereotlu ve tulum peynırlı 2 yumurta kırdım 1 kasık yaga esım 2 yemek kası kadar aldı almadı cogu bayası kaldı bnde baska bısı yemeden yumurtayı yedım 2 dılım lıght ekmekle ama cok guzeldı ya napım kalmasın dıdım

hava yıne cok sıcak aman allahım[/QUOTE]

Bence ankara daha sıcak of pöfffffff bunaldım ya ıkı gunde,bu arada canım tulum peynırı cektı ben de alcam evdekı bıtsın.Çok cesıt alınca bozuluyor atıyorum ısraf oluyor

Bence ankara daha sıcak of pöfffffff bunaldım ya ıkı gunde,bu arada canım tulum peynırı cektı ben de alcam evdekı bıtsın.Çok cesıt alınca bozuluyor atıyorum ısraf oluyor[/QUOTE]

kız pazar gunu krem peynır vardı sonra bnde yıorm bole sımıtle bı acılık gelıo agzıma kokluyorm peynır sagam sımıt saglam sonra kasıkla sırf peynırden aldım attım azıma aman allahım nasıl bır acılık nasıl bı tat ılac gbı plastık gbı ınanamazsın dahada yenı acmıstık paketını

Bence ankara daha sıcak of pöfffffff bunaldım ya ıkı gunde,bu arada canım tulum peynırı cektı ben de alcam evdekı bıtsın.Çok cesıt alınca bozuluyor atıyorum ısraf oluyor

kız pazar gunu krem peynır vardı sonra bnde yıorm bole sımıtle bı acılık gelıo agzıma kokluyorm peynır sagam sımıt saglam sonra kasıkla sırf peynırden aldım attım azıma aman allahım nasıl bır acılık nasıl bı tat ılac gbı plastık gbı ınanamazsın dahada yenı acmıstık paketını[/QUOTE]

son kul tarıhmı gecmıs dıkkat et sut urunu cabuk bozuluyornerden aldıysan calsaydın kafalarına

Son düzenleme:
salatamı yedim geldim.

eylül ne kadar çok karpuz yemişsin

ohh afıyet olsunn,evet ya cok yedım ben sadece ust kısmını kesıyorum altında kırmızı kısımda kalıyor tadı yok dıye kabuğu kalın bide,tadı olmayan beyaz kısım faydalıymıs ama ben dınlemem kııı sımdıde erık yıyorum bır kase(10 adet)

bende geçen hafta aldım küçük karpuz bitti ama tadı yoktu.kabuğun üzerindeki beyaz kısım mı aaa bilmiyordum yenmezki yaa.

son kul tarıhmı gecmıs dıkkat et sut urunu cabuk bozuluyornerden aldıysan calsaydın kafalarına[/QUOTE]

mıgrostan aldım kusum 2 lıydı bole pınarın varya bana bana o tarıhıde yenıydı ne bılem

bende geçen hafta aldım küçük karpuz bitti ama tadı yoktu.kabuğun üzerindeki beyaz kısım mı aaa bilmiyordum yenmezki yaa.

kucukler daha tatsız oluyor genelde,o dılımlerken beyaz kısmı nı alabıldığınce alıp yemek lazımıss doktorum da falan dıyetısyenler öyle dıyor..

son kul tarıhmı gecmıs dıkkat et sut urunu cabuk bozuluyornerden aldıysan calsaydın kafalarına

mıgrostan aldım kusum 2 lıydı bole pınarın varya bana bana o tarıhıde yenıydı ne bılem[/QUOTE]

tuh ıkısıde cöpe gitti

porselen ve seramık karısımı dımı kesın öyledır cunku yenı moda seramık daha sağlıklı ben kullanıyorum.

canım seramik bende istiyorum ama bunu ilk kez gördüm hem ocakta hem fırında kullanabiliyorsun çok şık görünüyor hemen araştırayım

canım seramik bende istiyorum ama bunu ilk kez gördüm hem ocakta hem fırında kullanabiliyorsun çok şık görünüyor hemen araştırayım

oo daha ıyı benım tavalarr seramık teflona bın basar yapısmaz hemde sağlıklı bende alırımdım ıhtıyacım olsa

KIZLAR bende hem evlenip hemde çoçuk doğurduktan sonra kilo alanlardanım yaklaşık 6 haftadır diyetteyim 3 kilo verdim :)

sabah kahvaltım 1kase süt ve 1 tatlı kaşığı yulaflı nesfit

ara 2 kuru kayısı

öğlen 1 kase çorba,3 yemek kaşığı patates yemeği,2 yemek kaşığı pilav-roka ve semiz otlu salata

ara , kiraz

sizce akşam ne yemeliyim

genelde 1 kase çorba-yada 1 karper peynir ve galeta domates-salatalık,eşime yemek yaptığım için ona ne yaptıysam bazen 2-3 kaşık yiyorum-

fikirlerinizi bekliyorum

Son düzenleme:

Hosgeldın almıla,sabah kahvaltın guzel sutun tam yağlı değilse aran da super olmus,öğlen çorba yemıssın patates yemıssın bırde pilavmı abartmıssın bence sadece corba ve salata yemelıydın,karbonhıdrat cok oluyor..Aksam yıne salata corba cok az yağsız et tavuk yenılebılır.Aksam peynır galeta olmaz o sabah olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…