Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

değiştirdim canım

1 saat yuruyus seke seke yurudum napım mecbur hıssettım
1 kase yogurt

ay eylul o topıkte gıcık oldum mıllete hıc bulasmıyı m banlanıorm yoksam

neden yuruyosun allah allah ya sen kendını dusunmuyormusun,bekarlar coğunlukta zaten

ye kusum ben valla sınırsız yıorm ama suan bıttı ewde yok cok canm ıstıo bnmde ye cok dusuk kalorısı var seker var dıolar ama sonucta meyve
yannda sut ıc bısı olmaz soyle koca bır ay kes ye

Meyveler de senin söylediğin gibi şeker var... Nasıl olsa meyve diye yediklerimiz insülin direncimizi azaltıyor ve yağ yakımımıza engel oluyor

Meyveler de senin söylediğin gibi şeker var... Nasıl olsa meyve diye yediklerimiz insülin direncimizi azaltıyor ve yağ yakımımıza engel oluyor

ay canm ama ne yıcez valla bn karpuz yıyorum ya her aksam
2 gundr yok gercı
bana gore aralarda bıskuvı falan yemektense meyve yemek daha masum sankı

Efeeylül bu tabloyu nasıl yapıyorsun acaba :26::26::26: İlk sayfadaki tabloyu

Ben yapmadım bır arkadasımız yaptı ben sadece rakam ve yazıları duzeltıyorum..

ye kusum ben valla sınırsız yıorm ama suan bıttı ewde yok cok canm ıstıo bnmde ye cok dusuk kalorısı var seker var dıolar ama sonucta meyve
yannda sut ıc bısı olmaz soyle koca bır ay kes ye

yıyım dımıı,bende cok ıstedım daha ılk yedım dun ruyamda bıle yedımmm esım almış 7kg yersem bıter esım aksam yemıyor genelde meyve hepsını yıcem,içinde şeker var ama dıyetısyenler uzum tehlıkelı seker yonunden dıyor..muz da cok yenmesın dıyorlar karpuza daha bısı demedıler

canım ya hhakkaten nerdesın napıosnnn
bak ben 1 yılımı doldrurup kılolarımıda aldım sımdı wermeye calısorm yoksa sendemı

Evet bende... Dukan diyeti yapıyordum 2,5 ay yaptım 13 kilo verdim diyet hakkında çıkan kötü haberlerden sonra direncim kırıldı bıraktım...Şu an sözde karatay diyeti yapıyorum ama ipin ucunu yakalayamıyorum

Haklısın ama tutup bır cıkolata,gofret,kek yerıne meyvedekı doğal seker daha faydalı abartmamak tabı önemlıı

kac kg aldın sen ya canm
ben 10 kg aldım 10 ayda

Bilmiyorum... baya almış olmalıyım ki kıyafetlerim olmuyordu... Ben düğün önceside dikkat etmiştim yediklerime baya kasıyordum kendimi evlendikten sonra salınca kendimi verdiklerimi de aldım En son 73 kiloydum ben ama boyum 1,6 düşünürsen baya kilolu duruyordum... Şu an 60 kilolarda geziyorum...

Son düzenleme:

super cok kılo vermıssın

O konuda haklısın evet ama karpuzunda şekeri çok yüksek :26::26::26: Karatay kavun,karpuz,üzümden uzak durun diyor

evet sekerlı ben dukan duydum cok ıncelemedım kuralları,genelde dıyetısyenler de yasak yok uzum harıc,o kadar ay bekledım karpuz ıcın ve kavun uzak duramam kiii

super cok kılo vermıssın

evet sekerlı ben dukan duydum cok ıncelemedım kuralları,genelde dıyetısyenler de yasak yok uzum harıc,o kadar ay bekledım karpuz ıcın ve kavun uzak duramam kiii

Evet dukanla verdim baya ama çıkan haberler soğuttu,korkuttu beni Çok seviyorsan gün içinde ye :26::26::26:

Evet dukanla verdim baya ama çıkan haberler soğuttu,korkuttu beni Çok seviyorsan gün içinde ye :26::26::26:

Ne haber cıkmıs ben duymadım aksam 8 den sonra yemıyorum da ,dıkkatımı cektı yazın gelıyor ama onlıne değilsin nasıl oluyor?telden mı giriyosun

Ne haber cıkmıs ben duymadım aksam 8 den sonra yemıyorum da ,dıkkatımı cektı yazın gelıyor ama onlıne değilsin nasıl oluyor?telden mı giriyosun

Dukan fazla protein alımına dayalı bir diyet... Fazla protein alımı böbreklerde zarara sebep oluyor bu konuda tüm diyetisyenler fikir birliğindeler... Ayrıca başka tahribatlarada yol açıyor fazla protein bu yüzden çıkan haberler var...

Ben pro üye olduğum için konularda gizli dolaşıyorum...Online görünmeden yazabiliyorum

Doğrudur o zaman her besınden tuket herseyın azı karardır ya,aa öylemı neyse öğrenmıs oldum bende nasıl oluyor kı dıyordum kk yenı sayılırım teskur ederım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…