pasta olmamıs tatlım yaktığın kalorıler gerı aldın
evet biliyorum
ama en azından yaktıklarımı almış oluyorum ilave yok yani
ayy valla dayanamdım küçük bi dilimdi ama inan hepsini yiyebilirdim pasta canavarı olarak
frenledim yinede kendimi
ya ben çok katı diyet uygulayıp sıkılıp bırakmaktan korkuyorum
dengeli beslenmek az ve öz tatmin olacak kadar herşeyden yemek istiyorum
böylelikle daha iyi adapte oluyorum diyete
yasaklarla yürütemeyebilirim diye sıkmıyorum kendimi
canlarım dün bacagımı cok sıddetlı vurdum bır awuc kadar sıslık ve morluk olustu cok agrım var
yuruyemıorm bıle sekıyorum o yuzden bugun spor yapamadım...sanırım bı ac gun yapamam gece bıle uyuyamadım hareket edemıorm
kahvaltım aynıydı
kk peynır
5 6zeytın
ızgarada bıber yaptım 4 5tane yedım
2 dılım ekmek
cay
esım gelıcek 5 te...
Nasıl vurdun kosu bantındamı oldu canım çok gecmıs olsun ,kas gevsetıcı bırsey ıc jelle ovsun esın..
ayagım takıldı yatak atak ucundakı tahtaya geldı tatlım kemık kırılabılırdı o derece sert dustum dokunamıorm bıle kusum ya bırak ovmayı dızın 1 karıs ustu
uff o kadar kötü yani:26:nazara mı geldın ne oldu doktora gidin daha kötu bısey olmasında catlak falan..
kemıkte bısı oldgunu sanmıyorum ama dokuda asırı bı zedelnme oldgu kesın dunde temzlık yapıodum o sıra oldu esımın arkasları gelcektı
onların yanında ıyıydım gece dahada fena oldu
acısı sonradan cıktı sıcağı sıcağına bellı olmaz zaten,bence yıne de bır dr görun esınde erken gelıcek hem sana bakar hem dr göturur..
ayagım takıldı yatak atak ucundakı tahtaya geldı tatlım kemık kırılabılırdı o derece sert dustum dokunamıorm bıle kusum ya bırak ovmayı dızın 1 karıs ustu
dun gelen kız da gram yag yoktu
52 kg ımıs sımdı gebe 8 aylık kadar 70 olmus demekkı zayflar cok kılo alıo ya gebelıkte
aradım sımdı gecıkıcem dedı sanırım bı gelsınde canm
ıste bole kızlar garıp bı 2 gun gecrdım
sporda yapamıorm cok mutsuzum
Eylulcum benımde canım söyle meyvelı vısne cıleklı falan bır pasta ıstıyorr ınce bır dılımse belkı tabı ama dılımden dılıme fark var
ihmal etme tatlım ben nıyeyse nazara mı geldın dıye dusundum cok ınanmasamda olabılceğini dusunuyorum(fotonu koydun)çokda super fızık kıyamam dıkkat et kendıne,sağlıın önemlı spor zaten hayatın boyunca allah ızın verdığı surece yaparsın ama önce SEN uzulme mutsuz olma bugun yerıne de yapıcam spor anlastıkmı?
bende hep tam tersini düşünürdüm
zayıf hamile kalayımda fazla şişmeyeyim diye
demekki öyle olmuyormuş:18:
geçmiş olsun canım doktora görün bence
şiş old zaman ovmak sakıncalı diye biliyorum
ihmal etme tatlım ben nıyeyse nazara mı geldın dıye dusundum cok ınanmasamda olabılceğini dusunuyorum(fotonu koydun)çokda super fızık kıyamam dıkkat et kendıne,sağlıın önemlı spor zaten hayatın boyunca allah ızın verdığı surece yaparsın ama önce SEN uzulme mutsuz olma bugun yerıne de yapıcam spor anlastıkmı?
bende hep tam tersini düşünürdüm
zayıf hamile kalayımda fazla şişmeyeyim diye
demekki öyle olmuyormuş:18:
geçmiş olsun canım doktora görün bence
şiş old zaman ovmak sakıncalı diye biliyorum
tamam anlastık bugun benım yerımede spor yapcaksın supercanmsın benm ya nazarlık bı tarafım yok
canm hamılelıkte aslına bakarsan yemekle ılgılı sanırım kız dıokı sımdı normal ınsan gbı yıyorumm eskıden fazla yemıodum norma yemesıne dewm erse okadar almazdı tahmınımce ebru sallı cok zayıf ama almıo mesela hamıleykende dıyet yapıo bazısı cocuk zaten 1 yumurtayla yetınımus gunluk dıye bılıorm hamıleyım cok yemem lazım bunlar hıkaye annelerın yalanı
sıslıgı ovamam zaten kusum degemıorm ama sımdı wc ye gttım bıraz dahha rahat otrdum sabah otramamıstımsanırım gecıyo
tamam anlastık bugun benım yerımede spor yapcaksın supercanmsın benm ya nazarlık bı tarafım yok
canm hamılelıkte aslına bakarsan yemekle ılgılı sanırım kız dıokı sımdı normal ınsan gbı yıyorumm eskıden fazla yemıodum norma yemesıne dewm erse okadar almazdı tahmınımce ebru sallı cok zayıf ama almıo mesela hamıleykende dıyet yapıo bazısı cocuk zaten 1 yumurtayla yetınımus gunluk dıye bılıorm hamıleyım cok yemem lazım bunlar hıkaye annelerın yalanı
sıslıgı ovamam zaten kusum degemıorm ama sımdı wc ye gttım bıraz dahha rahat otrdum sabah otramamıstımsanırım gecıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?