• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

oh sen sanslısın bende dun celısıs yaptım dorıtos cıktı 3-4 tane yedım ve yerüdüm sonrada yaaffffffff :20:

sagolasın canumm benımmm ınsl..verecegız bugun bır ark.la karsılastım yolda ne kdar zayıflamıssın dediiiiiiiiii bende thanks dedım :33:

kahvaltı bu degılmı yoksa bole öle yememı olur gızzzzzzzzzzz:26:

sabah:7 3 dal dere otu 3 yudum su
sabah
-1 bardak sekersız cay
-1dılım cavdar ekmegi
-2 sıyah zeytın
-yarım salatalık
-azyagda pısmıs yarım yumurta dıger yarınıda esım yedii:44:

07:30
yesılcay

ara:yok cünkü sohbetteydım kıslar o akıt:)):37:
08:20
yürüyüş + spor
09:30 eve donus

öglen
13:00
-6 kasık ıspanak yemegi
-3 kasık yogurt

-yesıl cay
ara: 15:00

-kucuk kase bol yesıllıklı kısır(4-5 kasık gelir)
-1 kupa yesıl cay

bırazdan ıkındıyı kılıp markete gıdecegımordanda yürüyüşe ınsl...

aksama da
-3-4 kasık ıspanak
-3-4 kasık ta kabak yemegi var esım mesaı de bende bunları yerim heralde ınsl...

:54: hepiniziiiiiiiiiiii iyiki varsınız benım kg verme sebebımsız cesaretımsıznızzzzzzzzzzzzzz :kkk:

cok cok guzel suzancım özellıklede bırınden zayıflamassın dıye söz duymak harıka duygu

50 dk (6km)tempolu yuruyus,20 dk alet calıstım.Allahım allahım dısarı cıkarken hava esıyordu kapalıydı cıktım gunes actı terledım cok,bırde heralde uzun zamandır yapmıyorum dıye karnım ve belım ağrıdı..
şimdi turk kahvesı ıcıyorum sekersız,spordan gelıste 1,5 lt su ıctım önceden de 1 lt soplamda 2,5 etti

50 dk (6km)tempolu yuruyus,20 dk alet calıstım.Allahım allahım dısarı cıkarken hava esıyordu kapalıydı cıktım gunes actı terledım cok,bırde heralde uzun zamandır yapmıyorum dıye karnım ve belım ağrıdı..
şimdi turk kahvesı ıcıyorum sekersız,spordan gelıste 1,5 lt su ıctım önceden de 1 lt soplamda 2,5 etti

sonunda kırdın seytanın bacagını super cok sewındım

:38:

suzan6638'cim kahvaltı sayılır evet,sabah pek yemiyorum öğlen yemeğine eşimi bekliyorum.
gelmediğinde de böyle geçiştiriyorum.

eylulcüm banada azcık fazla gibi geldi ama bugün ki menulerimde çok zayıftı zaten,
bugün malum günümdeyim canım bişe istemiyodu,kendime gelince azcık enerji toplim dedim.
geçen haftada kaçamaklarımın sebebi malum günün yaklaşmasıydı zaten.

super menun bravo cok saglıklı dyurucu
sende ıyıkı varsın hepımız ıyıkı varız bırbırımıze destegız kg lar gdıncede burda toplanalım yıne
yaglarımızı anarız eeheheh:emir_bebek:

Bencede hedefe ulassakda toplanalım alıstım ben cunku toplanmassak kılo vermce surecını uzatırımmm:35:

eylul canım varya elma yedım sonra cıktım banta baska bısı yemedım mıdem afedersın bır eksıdı bole kaynıyo sankı bantta
sonra ındım dus aldım pesıne 2 buyuk bardak su ıctım fark etmedım mıdem bı sıstı cıkartıcam sankı hala aynı eksımede dewm edıo:50:

Neden acaba usuttun mu aynı problem bugun esımdede var acaba yedığın bır seylemı alakalı,nane kekık kaynat ıc canım

bu topık bırazda bırbırımızı motıve etmek hatta ısrrar ederek offf yeter be sus yetrkı yapcam spor dedırtmek ıcın eehhehe

valla bu topık oldukca bız kılo alamayız sonsuza kadar:)

mıde konusunda bılmıorm acaba dıormkı mıdem artık ole bı kuculdu buzustukı suyu bıle kabl etmıyormu:55:

5 erık 1 kayısı
dedım meyve alır belkı yanmayı almadı eylul dedgını yapıcam kekıkle nanneyı kaynatıcam 1 er cay kasıgı yetrlımı

ohhh ne güzel olmuş canım:nazar:

bu topık bırazda bırbırımızı motıve etmek hatta ısrrar ederek offf yeter be sus yetrkı yapcam spor dedırtmek ıcın eehhehe

mıde konusunda bılmıorm acaba dıormkı mıdem artık ole bı kuculdu buzustukı suyu bıle kabl etmıyormu:55:

bu topik banada çok iyi geldi kendi kendime bu kadar kısıtlama yapamazdım mümkün değil
gaza geliyorum sayenizde :46:

evde yada oldugum yerde net odugu surece ben budayım ınsl....:54:

evet sayende spor yaptım canım:16:sen dıdr etme dıye haha:1:bence usuttun

5 erık 1 kayısı
dedım meyve alır belkı yanmayı almadı eylul dedgını yapıcam kekıkle nanneyı kaynatıcam 1 er cay kasıgı yetrlımı

geçmiş olsun canım üşütmüş olabilirsin mideni
yediklerini bi gözden geçir soğuk bişeyler yedin mi
naneyle kekiki 1 su bardağı suyun içine katıp demlenmesini bekle
iyi gelicektir 1er çay kaşığı yeterli olur

burası olmasa ben hiç dikkat edemezdim, çok oburum:)
yemek yerken buraya yazacağımı düşünerek kendimi kısıtlıyorum:) iyiki varsınız.

miden için geçmiş olsun canım.midemiz boş olduğu için arasıra ekşimesi normal,ılık birşeyler iç
mesela nane limon çayı gibi ama biraz şekerde koyman lazım,yada ılık bir çorba iç.

burası olmasa ben hiç dikkat edemezdim, çok oburum:)
yemek yerken buraya yazacağımı düşünerek kendimi kısıtlıyorum:) iyiki varsınız.

miden için geçmiş olsun canım.midemiz boş olduğu için arasıra ekşimesi normal,ılık birşeyler iç
mesela nane limon çayı gibi ama biraz şekerde koyman lazım,yada ılık bir çorba iç.

aynen bende ılk sayfalara baktıysan önce 3 dilim ekmek yıyordum fırca attılar hep sende iyiki varsın

yaf mıdem bulanıyorrr

basım agrıyorrrr

9-10 tane bayaz leblebı yedım mıdemı bastırsın dıyeeeeeeeeeeeee

içtım ıns ıyı gelır
suzan sennde mı mıden kotu gecmıs olsun ya

caydan sonra
1 bardak sutle 1 muz yıyorum

mıdem bulandı arada gene bulanıyorrr leblebı yedımm hafıfledı ck skrr

ınsl..hamıs ım dır kızz gercı hayal o da:6: bana ugrarmıkı gercı reglda ckkk var usutmusumdur :50:yaneeee

ınsl..hamıs ım dır kızz gercı hayal o da:6: bana ugrarmıkı gercı reglda ckkk var usutmusumdur :50:yaneeee

nıye hayal olsun canm allah ısterse olur hayrlısı olsun
cocuksuzda yasanır hıc takma hayat sızın olsun boswer

yaf mıdem bulanıyorrr

basım agrıyorrrr

9-10 tane bayaz leblebı yedım mıdemı bastırsın dıyeeeeeeeeeeeee

dikkat edın ya hava dönusu usutuyosunuz

içtım ıns ıyı gelır
suzan sennde mı mıden kotu gecmıs olsun ya

caydan sonra
1 bardak sutle 1 muz yıyorum

ohh guzel ıyısın ınsallah

ins.hamıssındır canım

Back