• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

bende izledim canım ama evde keten tohumu yağım yok, kayısı yağı var birazdan denemeyi düşünüyorum.

bende de keten togumu yagı yok canım(keten tohumu ve cekilmis keten tohumu var. saka gibi, bir yagı yok o lazımmıs) :52:

eczaneye gıdıcektım bugun alicam bende aksam denicem :8:

1 fıncan şekersiz yeşil çay
3 kasık yulaf ezmesı,2 kasık az yağlı yoğurt

selam canlarım dun aksam anmler bendeydı yemekten sonra geldıler ben dun yadıklarımı yedık caccıkla 4 5 kasık patlıcan yemegı

buffy valla pısmıs bıde guzel olmuskı pılavım annemede tattırdım ımmmm yaptı:52:

sonra anmlerle bırlıkte otrrken 1 tane sıgara boregıyle 1 tane gofretler varya ufak hosbes yedım dondrma falan yedıler sımıt ardı poaca yemedı hıc bırını ama:34:

sabahta 1 ekmek benm ekmekten:24:
kk peynır
3 zeytın
domates
salatalık

sekersız cay

sabahta taze kayısı yedım

bu arada eylul sen kızartmamı yedın benmı yanlıs anladım

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben hıcbısey yapmıyorum walla,izlemedım kanal d bakıyorum,Cıldımı duzenlı temızlerın önemlı olan temız olmak.gul suyu saf ama,soda ,tonık,nemlendırıcı budur.

ben tv deki maskeleri pek begenmem ama bu cok hosuma gitti az ve oz

bal
kayısı
keten tohumu yagı

o yuzden hosuma gıttı cildimi duzenli temizliyorum zaten.

ama isi bilen biride olarak dısarda satılan 10-15 tllik maskelerdense bunlar cok daha ıyı. cıddi dermokozmetik maskeler cok pahalı.
bir de biz suan zaten cildimizi, sacımızı,tırnaklarımızı vs içten cok guzel besliyoruz beslenme seklimizle :34: bunlarda kucuk takviyeler.

bende de keten togumu yagı yok canım(keten tohumu ve cekilmis keten tohumu var. saka gibi, bir yagı yok o lazımmıs) :52:

eczaneye gıdıcektım bugun alicam bende aksam denicem :8:

dene sonucunu bizede söyle canım.

her maske herkese aynı etkiyi yapmıyor ya eskiden ne duysam yapardım,artık yapasım gelmiyo üşeniyom:)
ne paralar harcadım( kremler,yağlar,ıvır zıvırlar...)
eskisinden daha beter yapanlar bile oldu.
en son geçen sene 38 yaşında güzel bir arkadaş sana güzellik sırrımı verim dedi
polenle bal karıştırıp sürüyorum ondan böyleyim dedi.
bende polen aldım ayyy Allahım yüzüm kıpkırmızı oldu alerji yaptı,
şimdi bi kavanoz polen dolapta duruyor:)))

bu arada aklıma takılan bısı var
sımdı dıyelımkı tamam ıdeal kıloya dustuk artık kıo wermek deıl korumak ıstıorz ne yapıcaz kızlar sporu bırakmak ıstemıorm ben mesela
fazla yersemde kg alırım gbıme gelıo az yersemde gercekten cook az yıorm omrum bole geccmez:53:

ooo spor varsa ıs degısır affedılır:12:

oleyyyyyyyy ne yapıcaksın canm dısarımı cıkıcaksın ewdemı:55:

oh be:16:korkmustum,dısarı cıkıcam canım yıne eskısı gibi yuruyus alet calısıcam yağmur yağsada cıkcam sözum yemındır

sımdı dıyelımkı tamam ıdeal kıloya dustuk artık kıo wermek deıl korumak ıstıorz ne yapıcaz kızlar sporu bırakmak ıstemıorm ben mesela
fazla yersemde kg alırım gbıme gelıo az yersemde gercekten cook az yıorm omrum bole geccmez:53:

Ben bıraktımmı yıne eskıye dönerım korumayı ben ıkı haftadır yapıyorum ekmek,hamur ısı yemıcez fazla ,spor yapıcaz koruruz o sekılde en azından yedığını sporla yakarsın o zaman korunur

selam canlarım dun aksam anmler bendeydı yemekten sonra geldıler ben dun yadıklarımı yedık caccıkla 4 5 kasık patlıcan yemegı

buffy valla pısmıs bıde guzel olmuskı pılavım annemede tattırdım ımmmm yaptı:52:

sonra anmlerle bırlıkte otrrken 1 tane sıgara boregıyle 1 tane gofretler varya ufak hosbes yedım dondrma falan yedıler sımıt ardı poaca yemedı hıc bırını ama:34:

sabahta 1 ekmek benm ekmekten:24:
kk peynır
3 zeytın
domates
salatalık

sekersız cay

sabahta taze kayısı yedım

bu arada eylul sen kızartmamı yedın benmı yanlıs anladım

ohh afiyet olsun canım ben pilavın tipini de tadınıda unuttum :1:

evet tatlım ya iyi ki geldin bak eylul hem kızartma yedi hemde anlatıp duruyor biz magduruz valla
:113: hahaha cok iyi ya tam duruma uygun resimdeki eylul kızartmalardan dolayı:52::52::52::52:

oh be:16:korkmustum,dısarı cıkıcam canım yıne eskısı gibi yuruyus alet calısıcam yağmur yağsada cıkcam sözum yemındır

helal olsun sana

Ben bıraktımmı yıne eskıye dönerım korumayı ben ıkı haftadır yapıyorum ekmek,hamur ısı yemıcez fazla ,spor yapıcaz koruruz o sekılde en azından yedığını sporla yakarsın o zaman korunur

ya canm ama gercekten hele bu ara hıc yemıorm gbı bısı bole ıyıce porsıyonlarım kuculdu bı garıplık var yanı sızede yazıorm toplasanız 800 kalorıyı gecmıo kaca tamamlamak lazım kalorıyı acaba sporuda hergun deılde haftada 3 falan yapsak nasıl olcak bılemedım bı salarsam alırım gbı ya

ideal kilona düşünce yediklerine yine dikkat edersin ama şimdi yediklerinden daha fazla yiyebilrsin canım.

sporuna devam edersin ve böylelikle sabit kalırsın.

sürekli kilo alıcam stresiyle yaşanmaz, ideal kiloya ulaşınca biraz rahatlarız en azından:))

evet tatlım ya iyi ki geldin bak eylul hem kızartma yedi hemde anlatıp duruyor biz magduruz valla
:113: hahaha cok iyi ya tam duruma uygun resimdeki eylul kızartmalardan dolayı:52::52::52::52:

ahahahahah el koydum olaya bak nasıl korktu :20:

bugun gzetede okudum bı fıtness hocası yabancı bırı tanımıorm dıyokı haftada 1 zıyafet cekın
ama sadce 1 ogun... dogru yoldayız aslında

bua arda pılav bulgur pılavıydı salcalı soganlı okadar:ssz:

ideal kilona düşünce yediklerine yine dikkat edersin ama şimdi yediklerinden daha fazla yiyebilrsin canım.

sporuna devam edersin ve böylelikle sabit kalırsın.

sürekli kilo alıcam stresiyle yaşanmaz, ideal kiloya ulaşınca biraz rahatlarız en azından:))

o zaman soylemı yapıcaz yıne ekmek kısıtlı belkı arad bır pılav abur cubur kısıtlı ama yemek yenebılır doyana kadar :35:

kızlar bu arada ben ramzanda 2 kg falan alıorm napıcam bılmıorm
aksamları hhep tatlı bıde 3 55 cesıt yemek yenıo yemeden nasıl durucızzzzzzzz

Son düzenleyen: Moderatör:

ya ya ben öyle değilim masusum
:9::9:

helal olsun sana

:16:

ya canm ama gercekten hele bu ara hıc yemıorm gbı bısı bole ıyıce porsıyonlarım kuculdu bı garıplık var yanı sızede yazıorm toplasanız 800 kalorıyı gecmıo kaca tamamlamak lazım kalorıyı acaba sporuda hergun deılde haftada 3 falan yapsak nasıl olcak bılemedım bı salarsam alırım gbı ya

sporu en az haftada 3 yapmak lazım buda yeterlı hergun yapsan da olur mesela o gun yaş pasta yedın spor yap gibi gunluk kalorı 1000 kalorı olsun en fazla 1200 olabılır gecersen spor

dene sonucunu bizede söyle canım.

her maske herkese aynı etkiyi yapmıyor ya eskiden ne duysam yapardım,artık yapasım gelmiyo üşeniyom:)
ne paralar harcadım( kremler,yağlar,ıvır zıvırlar...)
eskisinden daha beter yapanlar bile oldu.
en son geçen sene 38 yaşında güzel bir arkadaş sana güzellik sırrımı verim dedi
polenle bal karıştırıp sürüyorum ondan böyleyim dedi.
bende polen aldım ayyy Allahım yüzüm kıpkırmızı oldu alerji yaptı,
şimdi bi kavanoz polen dolapta duruyor:)))

canım zaten boyle seyleri yuzune surmeden once elinde kucuk bir parca dene ilk defa denediğin ya da uzun zamandır yapmadıgın bır seyi ( zaten alerjım yok deme yıllar ıcersınde daha once alerjın olmayan seylere alerjın olabılır)
bir de aklına yatan bısey oldugunda dene bence. ben bunu begendıgım ıcım denicem içinde garip bisey yok. bakalım gece yapıcam sabah nasıl uyanıcam kayde değer bir sonuc gorursem soylerim canım

o zaman soylemı yapıcaz yıne ekmek kısıtlı belkı arad bır pılav abur cubur kısıtlı ama yemek yenebılır doyana kadar :35:

evetttt aynen öyle canım, tabi herkesin bünyesi farklı

mesela ben yemeyi çok severim, ekmek,pilav,makarna herşey yediğim halde almıyordum

amaaa hareketsiz kaldığım an kilolar birikmeye başladı,

ideal kiloma düşünce, sporuma devam edicem vee istediğimi yiycem oleyyy:))

Back