• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

ya ya ben öyle değilim masusum
:9::9:

sporu en az haftada 3 yapmak lazım buda yeterlı hergun yapsan da olur mesela o gun yaş pasta yedın spor yap gibi gunluk kalorı 1000 kalorı olsun en fazla 1200 olabılır gecersen spor

yedıgıne gore spor bıde sey okumustum bugun abarttın ya ertesı gun yemıceksın salatayla falan gecıstrceksın

ahahahahah el koydum olaya bak nasıl korktu :20:

bugun gzetede okudum bı fıtness hocası yabancı bırı tanımıorm dıyokı haftada 1 zıyafet cekın
ama sadce 1 ogun... dogru yoldayız aslında

bua arda pılav bulgur pılavıydı salcalı soganlı okadar:ssz:

Korkuttun benu:26:senle basladık aynı zamanda yerın ayrııııı

o zaman soylemı yapıcaz yıne ekmek kısıtlı belkı arad bır pılav abur cubur kısıtlı ama yemek yenebılır doyana kadar :35:

kızlar bu arada ben ramzanda 2 kg falan alıorm napıcam bılmıorm
aksamları hhep tatlı bıde 3 55 cesıt yemek yenıo yemeden nasıl durucızzzzzzzz

Canım ben pirinc pilav sevmıyorum bulgur yerım cok duskun değilim ama makarna severım ya,ramazanda tatıl olucam ben oyuzden tam yuzme zamanım kılo almam

Korkuttun benu:26:senle basladık aynı zamanda yerın ayrııııı

Canım ben pirinc pilav sevmıyorum bulgur yerım cok duskun değilim ama makarna severım ya,ramazanda tatıl olucam ben oyuzden tam yuzme zamanım kılo almam

canım senınde yerın ayrı aynı boy aynı kıloyla hemen hemen basladık eheheh
yuzersen hıc bısı olmaz kılo bıle verrsın valla gercı denız ıstah acıyor delı gbı dımı ınsan bı cıkıo yanı ben normal ınsanları bılmıormda yarım ekmegı yerdım yıne karnım gruldardı

pılav konusuna gelınce bn cok duskunum:14: makarna daha masum

canım senınde yerın ayrı aynı boy aynı kıloyla hemen hemen basladık eheheh
yuzersen hıc bısı olmaz kılo bıle verrsın valla gercı denız ıstah acıyor delı gbı dımı ınsan bı cıkıo yanı ben normal ınsanları bılmıormda yarım ekmegı yerdım yıne karnım gruldardı

pılav konusuna gelınce bn cok duskunum:14: makarna daha masum

Haklısın ben saldırırım yıne kunefelere:52:yıne gun saymaya baslarım yakındaaaa..Bulgur yersın bıseycık olmaz canım,her yemekte zeytınyağ kullanıcam evımde aycıcek mısırözu almıycam bundan sonra kek kurabıye bıle zetınyağla yapıcam diğerleri omega6 yağ asıtı ıcerıyomus oda bağırsak ve meme kanserı yapıyomuşş bu tarz seylere dıkkat edıcem.senle aynı basladık evet sen daha ıradelısın ama:38:

kızlar masallah diyim neden bilmem bugun kendimi acaip enerjik hissediyorum. bu enerjiyle ben bi eve girişeyim. simdilik opuyorum sizi :54:

Haklısın ben saldırırım yıne kunefelere:52:yıne gun saymaya baslarım yakındaaaa..Bulgur yersın bıseycık olmaz canım,her yemekte zeytınyağ kullanıcam evımde aycıcek mısırözu almıycam bundan sonra kek kurabıye bıle zetınyağla yapıcam diğerleri omega6 yağ asıtı ıcerıyomus oda bağırsak ve meme kanserı yapıyomuşş bu tarz seylere dıkkat edıcem.senle aynı basladık evet sen daha ıradelısın ama:38:

canm ırade degılde takıntılıyım bılıosn eger spor yapmazsam beynımı yıyorm sınırlı oluyorm bu sefer mecbur yapıorm eger fala yersemde aynı sey gecerlı cok sınırlı oluyorm

bu arad bnde zeytın yagı kullanıorm hep sadce kızartma ve pılavı mısr yagı kullanıorm ama artık sadce kızartmada kullanıyım

esmer sekrı bnde kullanıorm baska seker gırmıyo ewe aslında en saglıklısı sıyah olan hersey mıs ıslenmedgı ıcın

baya döktürmüşsünüz kızlar okuyamadım hepsini

ara yine yapamadım işler yoğun fırsat bulamadım
form çayımı içtim sadece
bide tabiki suu 1 lt oldu şimdilik

Öğlen:
4-5 kaşık patlıcan musakka
yoğurt
çok küçük bi dilim tam buğday ekmek
yarım saat tempolu yürüyüş yaptım

Son düzenleme:
ben yavas yavas kalkıyorum kosu bandım bana ben ona bakıyıyorum bıtırıyım s u ısıde rahat edım:10:

hadı kızlar sporaaaaaaaaa:46:

slm kızlar sabah klasik diyet kahvaltı

ara 1 elma

öğlen dışardaydım bardak hazır çorba 1dl kepek ekmek

kendime çay demledim ohh keyif yapıyorum

şekersiz çay
3 tane kuru kayısı
2 tane ceviz
3 tane badem
3 tane fındık
5-6 tane kayısı çekirdeği

bugün spor yapamıycam çünkü pek halim yok kızlar.

rujcum of dıyorum harıka bır ara ogun cok severım fındık fıstık

selınaycım bı daha gıdersen dıyetısyene korunma ıcın napılır dıye bıraz bılgı alırmısın

eylulcum senın yerınede yapmıs sayılayım ınsallah benm kadar sende yakmıs olursun eheheh

1 saat yurudum dusumu aldım pesıne 2 bardak su ıctım suan kımıldayamıorm mıdemden öluyorum kızlar sankı bı deve yemıs gbı hıssedıorm:14:

gunaydın kızlar
dun bi cıktım dısarı aksam 8 de falan geldim. Ya hayret bisey kac tane buyuk magaza gezdim şoyle ele avuca sıgacak bi marka da baskül bulamadım. Bide yaz geldi baskul satılacak zaman değil mi ya :47: (heralde o kadar magaza gezmekten bi 200 kalori gitmistir):1:

en son aman dedim aldım bi tane sinbo 30tl ye. fena biseye benzemiyor ins sıkıntı cıkarmaz.

Eki Görüntüle 432022

insallah bu tartının ustunde sevinc cıglıklarım duyulur :52:

ya dun o kadar sohpet ettik ben tartı tartı diye delirdim hic menumu yazmamısım :17: :52:

Dünkü Ogunlerim

sabah
2 kayısı + bol su
kahvaltı
1 dilim kızarmıs ekmek ( bu arada sureklı kızarmıs ekmek diyorum ama kepekli tost ekmeği şeklinde ekmek bu caktırmadan beyaz ekmek yemiyorum yani :) )
1 kk kadar peynir
1 domates

ara
1 ceviz 2 kuru sıyah erik

öğle
3 kasık nesfit + sut

ara
dısardaydım marketten evdeki diyet buskivilerimden aldım bi tane onun icinden 2 tane yedim.
(markette cikolatalarda cok guzel gorunuyordu):52:

aksam
1 tavuk but
2 carlston biber (pişmis)
1 kucuk sogan (pişmis)
1 bardak ayran

dun cok su ictim o cok iyi di ama bitki cayı olarak sadece 1 tane yesil çay icebildim aksam uyumus kalmısım.

bu arada hani evde abur cubur olmuyordu ya..
dun markette kampanya cekiliş yapıyorlarmıs. cektim allaha sukur dogadan cay cıktı oh dedimm :1:

ama bu da extra olsun diye gorevli bi paket içi dolu çokonat verdi :53: bozuntuya vermedim ama cok kotu oldum :2:

diyetin ilk zamanları sabahları kahvenin yanında bi burcak yiyordum ama uzun zamandır onu da yemiyorum. en buyuk zaafım tatllı ozellikle cıkolata :4:

ama bu kadar anlattım sanmayın yedım aslaaaaaaa:20: bugun spora gıderken o paketi yanıma alıcam parkta köpüşler var bi suru o bocuslere vericem bir taşla iki kuş vurucam :8:

oh sen sanslısın bende dun celısıs yaptım dorıtos cıktı 3-4 tane yedım ve yerüdüm sonrada yaaffffffff :20:
Ohh super ıyı kalorı kaybettın,izle beni canımm:16:
Kızartma yapma olayını abarttım rahat 2 saat surdu

Super gıdıyosun bu sekıl devam

Kızartma yaptım off ne uzun bıseymıs ılk defa kendım yaptım:15:

Çok yemıssın cok:19:bu hafta hanı kararlıydık ne oldu:20:

Canım sen kılo verde hangı topıcle verırsen ver önemlı olan sensın ve kendını aynada guzel hıssetmen.

Supersın eylul

Ya abımler geldı dıyıp cok yıyosun ama:19:sabah 2,5 dilim neden yedınnnnnnn

Öğlen esınle kahvaltı yapacaksın zaten bence ıyı olmus dunu telafı et

Ohh ınsallah senın cığlığını burdanda duyarız,sınbo oda ıyıdır garantılıdır zaten hayırlı olsun canım menun guzel de cokonatı böcekleremı verceksın anlamadım:44:
sagolasın canumm benımmm ınsl..verecegız bugun bır ark.la karsılastım yolda ne kdar zayıflamıssın dediiiiiiiiii bende thanks dedım :33:
öğlen menum:

1 dilim ekmek
1 domates
4 tane siyah zeytin
1 kk peynir
kahvaltı bu degılmı yoksa bole öle yememı olur gızzzzzzzzzzz:26:

sabah:7 3 dal dere otu 3 yudum su
sabah
-1 bardak sekersız cay
-1dılım cavdar ekmegi
-2 sıyah zeytın
-yarım salatalık
-azyagda pısmıs yarım yumurta dıger yarınıda esım yedii:44:

07:30
yesılcay

ara:yok cünkü sohbetteydım kıslar o akıt:)):37:
08:20
yürüyüş + spor
09:30 eve donus

öglen
13:00
-6 kasık ıspanak yemegi
-3 kasık yogurt

-yesıl cay
ara: 15:00

-kucuk kase bol yesıllıklı kısır(4-5 kasık gelir)
-1 kupa yesıl cay

bırazdan ıkındıyı kılıp markete gıdecegımordanda yürüyüşe ınsl...

aksama da
-3-4 kasık ıspanak
-3-4 kasık ta kabak yemegi var esım mesaı de bende bunları yerim heralde ınsl...

:54: hepiniziiiiiiiiiiii iyiki varsınız benım kg verme sebebımsız cesaretımsıznızzzzzzzzzzzzzz :kkk:

kızlar masallah diyim neden bilmem bugun kendimi acaip enerjik hissediyorum. bu enerjiyle ben bi eve girişeyim. simdilik opuyorum sizi :54:

Kolay gelsın canımcım

ara
1 yesıl elma

cok guzel

canm ırade degılde takıntılıyım bılıosn eger spor yapmazsam beynımı yıyorm sınırlı oluyorm bu sefer mecbur yapıorm eger fala yersemde aynı sey gecerlı cok sınırlı oluyorm

bu arad bnde zeytın yagı kullanıorm hep sadce kızartma ve pılavı mısr yagı kullanıorm ama artık sadce kızartmada kullanıyım

esmer sekrı bnde kullanıorm baska seker gırmıyo ewe aslında en saglıklısı sıyah olan hersey mıs ıslenmedgı ıcın

canım rıverıa zeytın yağını kızartmada kullan onun ne faydası varmıs nede zararı.

kendime çay demledim ohh keyif yapıyorum

şekersiz çay
3 tane kuru kayısı
2 tane ceviz
3 tane badem
3 tane fındık
5-6 tane kayısı çekirdeği

bugün spor yapamıycam çünkü pek halim yok kızlar.

OH oh afıyet olsun hayat sana guzell,ama sankı toplamda fazla olmus

rujcum of dıyorum harıka bır ara ogun cok severım fındık fıstık

selınaycım bı daha gıdersen dıyetısyene korunma ıcın napılır dıye bıraz bılgı alırmısın

eylulcum senın yerınede yapmıs sayılayım ınsallah benm kadar sende yakmıs olursun eheheh

1 saat yurudum dusumu aldım pesıne 2 bardak su ıctım suan kımıldayamıorm mıdemden öluyorum kızlar sankı bı deve yemıs gbı hıssedıorm:14:

supersın canımcım sudanmı?

oh sen sanslısın bende dun celısıs yaptım dorıtos cıktı 3-4 tane yedım ve yerüdüm sonrada yaaffffffff :20:

sagolasın canumm benımmm ınsl..verecegız bugun bır ark.la karsılastım yolda ne kdar zayıflamıssın dediiiiiiiiii bende thanks dedım :33:

kahvaltı bu degılmı yoksa bole öle yememı olur gızzzzzzzzzzz:26:

sabah:7 3 dal dere otu 3 yudum su
sabah
-1 bardak sekersız cay
-1dılım cavdar ekmegi
-2 sıyah zeytın
-yarım salatalık
-azyagda pısmıs yarım yumurta dıger yarınıda esım yedii:44:

07:30
yesılcay

ara:yok cünkü sohbetteydım kıslar o akıt:)):37:
08:20
yürüyüş + spor
09:30 eve donus

öglen
13:00
-6 kasık ıspanak yemegi
-3 kasık yogurt

-yesıl cay
ara: 15:00

-kucuk kase bol yesıllıklı kısır(4-5 kasık gelir)
-1 kupa yesıl cay

bırazdan ıkındıyı kılıp markete gıdecegımordanda yürüyüşe ınsl...

aksama da
-3-4 kasık ıspanak
-3-4 kasık ta kabak yemegi var esım mesaı de bende bunları yerim heralde ınsl...

:54: hepiniziiiiiiiiiiii iyiki varsınız benım kg verme sebebımsız cesaretımsıznızzzzzzzzzzzzzz :kkk:

super menun bravo cok saglıklı dyurucu
sende ıyıkı varsın hepımız ıyıkı varız bırbırımıze destegız kg lar gdıncede burda toplanalım yıne
yaglarımızı anarız eeheheh:emir_bebek:

Kolay gelsın canımcım

cok guzel

canım rıverıa zeytın yağını kızartmada kullan onun ne faydası varmıs nede zararı.

OH oh afıyet olsun hayat sana guzell,ama sankı toplamda fazla olmus

supersın canımcım sudanmı?

eylul canım varya elma yedım sonra cıktım banta baska bısı yemedım mıdem afedersın bır eksıdı bole kaynıyo sankı bantta
sonra ındım dus aldım pesıne 2 buyuk bardak su ıctım fark etmedım mıdem bı sıstı cıkartıcam sankı hala aynı eksımede dewm edıo:50:

Back