ya ya ben öyle değilim masusum
sporu en az haftada 3 yapmak lazım buda yeterlı hergun yapsan da olur mesela o gun yaş pasta yedın spor yap gibi gunluk kalorı 1000 kalorı olsun en fazla 1200 olabılır gecersen spor
ahahahahah el koydum olaya bak nasıl korktu
bugun gzetede okudum bı fıtness hocası yabancı bırı tanımıorm dıyokı haftada 1 zıyafet cekın
ama sadce 1 ogun... dogru yoldayız aslında
bua arda pılav bulgur pılavıydı salcalı soganlı okadar
o zaman soylemı yapıcaz yıne ekmek kısıtlı belkı arad bır pılav abur cubur kısıtlı ama yemek yenebılır doyana kadar
kızlar bu arada ben ramzanda 2 kg falan alıorm napıcam bılmıorm
aksamları hhep tatlı bıde 3 55 cesıt yemek yenıo yemeden nasıl durucızzzzzzzz
Korkuttun benu:26:senle basladık aynı zamanda yerın ayrııııı
Canım ben pirinc pilav sevmıyorum bulgur yerım cok duskun değilim ama makarna severım ya,ramazanda tatıl olucam ben oyuzden tam yuzme zamanım kılo almam
canım senınde yerın ayrı aynı boy aynı kıloyla hemen hemen basladık eheheh
yuzersen hıc bısı olmaz kılo bıle verrsın valla gercı denız ıstah acıyor delı gbı dımı ınsan bı cıkıo yanı ben normal ınsanları bılmıormda yarım ekmegı yerdım yıne karnım gruldardı
pılav konusuna gelınce bn cok duskunummakarna daha masum
bu arada esmer pırınc deneyen varmı
ben esmer makarna denedım pek begenmedım yavan yavan sert sankı
kızlar masallah diyim neden bilmem bugun kendimi acaip enerjik hissediyorum. bu enerjiyle ben bi eve girişeyim. simdilik opuyorum sizi
Haklısın ben saldırırım yıne kunefelereyıne gun saymaya baslarım yakındaaaa..Bulgur yersın bıseycık olmaz canım,her yemekte zeytınyağ kullanıcam evımde aycıcek mısırözu almıycam bundan sonra kek kurabıye bıle zetınyağla yapıcam diğerleri omega6 yağ asıtı ıcerıyomus oda bağırsak ve meme kanserı yapıyomuşş bu tarz seylere dıkkat edıcem.senle aynı basladık evet sen daha ıradelısın ama
ben yavas yavas kalkıyorum kosu bandım bana ben ona bakıyıyorum bıtırıyım s u ısıde rahat edım
hadı kızlar sporaaaaaaaaa
gunaydın kızlar
dun bi cıktım dısarı aksam 8 de falan geldim. Ya hayret bisey kac tane buyuk magaza gezdim şoyle ele avuca sıgacak bi marka da baskül bulamadım. Bide yaz geldi baskul satılacak zaman değil mi ya(heralde o kadar magaza gezmekten bi 200 kalori gitmistir)
en son aman dedim aldım bi tane sinbo 30tl ye. fena biseye benzemiyor ins sıkıntı cıkarmaz.
Eki Görüntüle 432022
insallah bu tartının ustunde sevinc cıglıklarım duyulur
ya dun o kadar sohpet ettik ben tartı tartı diye delirdim hic menumu yazmamısım
Dünkü Ogunlerim
sabah
2 kayısı + bol su
kahvaltı
1 dilim kızarmıs ekmek ( bu arada sureklı kızarmıs ekmek diyorum ama kepekli tost ekmeği şeklinde ekmek bu caktırmadan beyaz ekmek yemiyorum yani :) )
1 kk kadar peynir
1 domates
ara
1 ceviz 2 kuru sıyah erik
öğle
3 kasık nesfit + sut
ara
dısardaydım marketten evdeki diyet buskivilerimden aldım bi tane onun icinden 2 tane yedim.
(markette cikolatalarda cok guzel gorunuyordu)
aksam
1 tavuk but
2 carlston biber (pişmis)
1 kucuk sogan (pişmis)
1 bardak ayran
dun cok su ictim o cok iyi di ama bitki cayı olarak sadece 1 tane yesil çay icebildim aksam uyumus kalmısım.
bu arada hani evde abur cubur olmuyordu ya..
dun markette kampanya cekiliş yapıyorlarmıs. cektim allaha sukur dogadan cay cıktı oh dedimm
ama bu da extra olsun diye gorevli bi paket içi dolu çokonat verdibozuntuya vermedim ama cok kotu oldum :2:
diyetin ilk zamanları sabahları kahvenin yanında bi burcak yiyordum ama uzun zamandır onu da yemiyorum. en buyuk zaafım tatllı ozellikle cıkolata
ama bu kadar anlattım sanmayın yedım aslaaaaaaabugun spora gıderken o paketi yanıma alıcam parkta köpüşler var bi suru o bocuslere vericem bir taşla iki kuş vurucam
sagolasın canumm benımmm ınsl..verecegız bugun bır ark.la karsılastım yolda ne kdar zayıflamıssın dediiiiiiiiii bende thanks dedımOhh super ıyı kalorı kaybettın,izle beni canımm
Kızartma yapma olayını abarttım rahat 2 saat surdu
Super gıdıyosun bu sekıl devam
Kızartma yaptım off ne uzun bıseymıs ılk defa kendım yaptım
Çok yemıssın cokbu hafta hanı kararlıydık ne oldu
Canım sen kılo verde hangı topıcle verırsen ver önemlı olan sensın ve kendını aynada guzel hıssetmen.
Supersın eylul
Ya abımler geldı dıyıp cok yıyosun amasabah 2,5 dilim neden yedınnnnnnn
Öğlen esınle kahvaltı yapacaksın zaten bence ıyı olmus dunu telafı et
Ohh ınsallah senın cığlığını burdanda duyarız,sınbo oda ıyıdır garantılıdır zaten hayırlı olsun canım menun guzel de cokonatı böcekleremı verceksın anlamadım:44:
kahvaltı bu degılmı yoksa bole öle yememı olur gızzzzzzzzzzz:26:öğlen menum:
1 dilim ekmek
1 domates
4 tane siyah zeytin
1 kk peynir
kızlar masallah diyim neden bilmem bugun kendimi acaip enerjik hissediyorum. bu enerjiyle ben bi eve girişeyim. simdilik opuyorum sizi
ara
1 yesıl elma
canm ırade degılde takıntılıyım bılıosn eger spor yapmazsam beynımı yıyorm sınırlı oluyorm bu sefer mecbur yapıorm eger fala yersemde aynı sey gecerlı cok sınırlı oluyorm
bu arad bnde zeytın yagı kullanıorm hep sadce kızartma ve pılavı mısr yagı kullanıorm ama artık sadce kızartmada kullanıyım
esmer sekrı bnde kullanıorm baska seker gırmıyo ewe aslında en saglıklısı sıyah olan hersey mıs ıslenmedgı ıcın
kendime çay demledim ohh keyif yapıyorum
şekersiz çay
3 tane kuru kayısı
2 tane ceviz
3 tane badem
3 tane fındık
5-6 tane kayısı çekirdeği
bugün spor yapamıycam çünkü pek halim yok kızlar.
rujcum of dıyorum harıka bır ara ogun cok severım fındık fıstık
selınaycım bı daha gıdersen dıyetısyene korunma ıcın napılır dıye bıraz bılgı alırmısın
eylulcum senın yerınede yapmıs sayılayım ınsallah benm kadar sende yakmıs olursun eheheh
1 saat yurudum dusumu aldım pesıne 2 bardak su ıctım suan kımıldayamıorm mıdemden öluyorum kızlar sankı bı deve yemıs gbı hıssedıorm
oh sen sanslısın bende dun celısıs yaptım dorıtos cıktı 3-4 tane yedım ve yerüdüm sonrada yaaffffffff
sagolasın canumm benımmm ınsl..verecegız bugun bır ark.la karsılastım yolda ne kdar zayıflamıssın dediiiiiiiiii bende thanks dedım
kahvaltı bu degılmı yoksa bole öle yememı olur gızzzzzzzzzzz:26:
sabah:7 3 dal dere otu 3 yudum su
sabah
-1 bardak sekersız cay
-1dılım cavdar ekmegi
-2 sıyah zeytın
-yarım salatalık
-azyagda pısmıs yarım yumurta dıger yarınıda esım yedii:44:
07:30
yesılcay
ara:yok cünkü sohbetteydım kıslar o akıt:))
08:20
yürüyüş + spor
09:30 eve donus
öglen
13:00
-6 kasık ıspanak yemegi
-3 kasık yogurt
-yesıl cay
ara: 15:00
-kucuk kase bol yesıllıklı kısır(4-5 kasık gelir)
-1 kupa yesıl cay
bırazdan ıkındıyı kılıp markete gıdecegımordanda yürüyüşe ınsl...
aksama da
-3-4 kasık ıspanak
-3-4 kasık ta kabak yemegi var esım mesaı de bende bunları yerim heralde ınsl...
hepiniziiiiiiiiiiii iyiki varsınız benım kg verme sebebımsız cesaretımsıznızzzzzzzzzzzzzz
Kolay gelsın canımcım
cok guzel
canım rıverıa zeytın yağını kızartmada kullan onun ne faydası varmıs nede zararı.
OH oh afıyet olsun hayat sana guzell,ama sankı toplamda fazla olmus
supersın canımcım sudanmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?